返回列表 發帖

呢條女好Sexy

p.s 隊band好正,演唱會都係呢隊band?

咁奇怪
仲有3個月先開如果係炒家都唔會咁早賤賣。
唔通內部贊助商/環球自己放出黎。 ...
dom 發表於 2018-3-30 17:49

FWD 既飛囉

已經同所有姨媽姑姐三姑六婆叔父落實左 大家當日都好得閒
如果環球肯包機比我地黎睇
一定會到
希望有入黎睇 ...
JasOh103 發表於 2018-3-31 00:34

可能安排你同Gin親戚同一班機

痴線見到有人二折放,$96張,係咪玩野
點解會搞到咁肉酸?

我支持Gin Lee,但真係好唔鐘意環球捧佢嘅手法
...
Crooks 發表於 2018-3-31 01:21

Aga Janice GiGi 基仔etc ig/fb post like數咪同Gin差唔多, 但佢地唔受歡迎咩?_?
我覺得Gin演唱會係有人想睇既,只係唔想比咁貴睇

會難睇過欣宜咩? 極多明星幫欣宜宣傳,但都賣唔出

不過我同意你講環球捧人唔得,好鬼自大,成日同人反面,又斷左係TVB宣傳既機會

我阿嫲話想睇廖碧兒唱歌,都會去埋支持一份。
風見志郎 發表於 2018-3-31 09:06

真定假?

會唔會呃住你嫲嫲

Aga而家咪又係被環球用同一手法吹奏,叫座力隨時差過Gin Lee

其餘嗰啲多年黎儲落一個穩定同忠實嘅fan bas ...
Crooks 發表於 2018-3-31 12:18

大家都期望太高 ,開一場咪一場。

其實Gin不嬲都好有自信 ,入左環球,更加自信

錯過咗FWD個遊戲添⋯

估唔到Gin Lee會有Esquire訪問,如果Gin Lee多啲以呢個造型出現可能會吸引到多啲人去 ...
Serendipity 發表於 2018-3-31 16:41

噴曬血

應該要同好姊妹Aga合唱

Update  
680/480/380 全少少少少少量
Laichu 發表於 2018-3-31 21:00

480 5張
380 2張

幾時先賣曬呢7張

突發。異地戀失敗 Gin Lee與男友分手! ! !

由馬來西亞來港發展八年的歌手Gin Lee(李幸倪),將於六月舉 ...
Laichu 發表於 2018-3-31 21:29

個ex可能最鍾意Gin, 但又等唔到佢,所以另覓女人結婚算

2張好心你就掃左佢
帥小寶` 發表於 2018-3-31 21:37

不如CM壇主買左佢,比大家抽獎啦

他成功了她沒有的故事
帥小寶` 發表於 2018-3-31 21:36

Gin唔應該黎香港發明星夢?

Gin lee快d拍拖 搵adrian fu炒下緋聞啦
HOTMAN 發表於 2018-3-31 22:03

要同林德信拍拖先有新聞效果

回復  Laichu

6000個位如果三成公售,二千張飛都無,散得咁慢,即係gin gin二千個真金白銀買霏嘅fan ...
黃家正 發表於 2018-4-1 16:25

三面台約8500位
如果經內部認購都要比錢既

480得番一張

幾經波折二人又再見了
幾多牽掛二人說不出口不緊要
不懂說話 只可以對你 ...
JasOh103 發表於 2018-4-2 09:44

他早已婚不再跟這女友相愛青春理想失去不意外
他聽女友演唱少不免有感慨他早變了觀眾在喝彩

即使再沒往來他的眼淚快來
一生彷似比賽彼此找到所愛
拒絕平淡未來他的女友偏愛
孤身隻影飛上天際摘雲彩

這個故事原本想講天生一對彷似童話可愛
他得到髮妻的愛他的女友偏卻得到理想失去

成日話年輕歌迷唔捨得洗錢
如果真係咁GINADOLL 同 LUNA唔會賣到金唱片啦
CunninG 發表於 2018-4-2 14:27

乜你以前讀書身邊好多同學睇演唱會

我覺得同買碟2樣野,一黎最少3百蚊起跳,唔想自己一個睇又要搵人睇,同埋如果撞正考試期間又唔會去

咩料

一場真係唔夠時間叫咁多嘉賓,要搵Aga, 又有林憶蓮,譚伯又想上枱廢up,驚喜可能係Eason周杰倫

Gin Lee 李幸倪
11 hrs · Instagram ·
你是否曾經有過這樣的念頭?「如果可以帶寵物去看演唱會就好了! ...
loowee 發表於 2018-4-5 23:51

愛心Gin
佢養果2隻肥貓好可愛(ᗒᗨᗕ)/

入行9年的歌手Gin Lee(李幸倪)終於圓紅館夢,今年6月23日將首踏紅館舉行處女演唱會《Gin Lee First Of Al ...
fifty1205 發表於 2018-4-6 01:16

恭喜

入行9年的歌手Gin Lee(李幸倪)終於圓紅館夢,今年6月23日將首踏紅館舉行處女演唱會《Gin Lee First Of Al ...
fifty1205 發表於 2018-4-6 01:16

但6月出國語碟?

23號我有雙字母行飛, 唔知有無機會睇埋24號呢

我覺得係記者打錯左~
fifty1205 發表於 2018-4-6 01:34

我諗係6月出廣東,再籌備國語碟

入行9年的歌手Gin Lee(李幸倪)終於圓紅館夢,今年6月23日將首踏紅館舉行處女演唱會《Gin Lee First Of All》,據知門票公開發售後,反應熱烈,現宣布加開6月24日一場。Gin昨日在錄音室跟音樂人馮翰銘傾談新歌的事,當她接到加場消息時,即第一時間報喜說:「好開心呀!我個演唱會終於可以加場。」更開心得放縱一日,買了蛋撻奶茶慶祝,她笑說:「雖然呢排我好努力Keep Fit,又節食又要做Gym同排舞,但覺得今日好值得獎勵自己一下,所以買咗最鍾意食嘅蛋撻、菠蘿包同炸兩,仲有一杯熱奶茶,不過大家放心,我只係會食少少。」
又食

仲有3個月去飛,應該24場都可以坐滿掛

好欣賞gin lee同佢團隊 為打擊黃牛不遺餘力
第一場賣完又不停放飛出黎 又有免費飛 搞到班黃牛損手爛腳
而 ...
HOTMAN 發表於 2018-4-6 11:37

係啊,又可以賣得8899,又唔會比黃牛賺

諗起上次Live in the moment音樂會 Gin成功叫到班中佬起身un
希望今次快歌part所有人都起身

Gin gin 錄緊國語碟

The next Asian Diva is coming!
HOTMAN 發表於 2018-4-7 18:14

咁鬼勤力

即係點? 我無睇嬅嬸個show
hehehaha 發表於 2018-4-8 17:47

詳情睇2002年萬紫千紅演唱會DVD,千嬅教觀眾點啪啪啪

2013 EASON'S LIFE 基本上都冇encore, 得尾場有
hehehaha 發表於 2018-4-8 18:34

假encore應該會有既,同近排興新歌放encore唱

阻住 發表於 2018-4-9 22:57

好多飛啊,有排賣

買左了
thomas199028 發表於 2018-4-10 10:11

咩位啊

Gin Lee都好難入?
hehehaha 發表於 2018-4-10 19:49

處女騷啊,會好難入

信Live好聽好多 放好多

不過確實難唱,Gin唱得有少少吃力

唔記得update 已經放了
fifty1205 發表於 2018-4-10 23:22

WoW

Gin話佢第一次寫歌係寫比佢第一隻寵物,呢隻寵物係蜥蝪。

好有愛心,又請寵物去睇演唱會又寫歌比佢地

Gin Lee吊帶透視裙上陣拍《信》MV
廢墟營造大火畫面險燒傷腳
Gin: 有史以來最震撼的MV!

從今年起多了一個 ...
John 發表於 2018-4-12 21:36

比大家J
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

其實當好多人好想Gin Lee紅既時候,佢紅唔紅到已經唔太重要
講真Gin既曲風唔太岩香港人聽,佢唱開英文歌曲風,Jazz

Update 380,480 sold out
Laichu 發表於 2018-4-16 01:58

第一場呢2個價sold out左好耐,所以加場

第二場賣得好慢

原來很堅強有國語版,唔知chorus會填咩詞

至於Gin Lee主動分享開心事,因將在紅館開騷,她有邀請校長譚詠麟到時來台下捧場,而昨晚接到校長(譚詠麟 ...
阻住 發表於 2018-4-19 08:23

好消息!

除左請香港歌手做嘉賓,仲可能請馬來西亞歌手喎
又係曹格?

見到香港人肯比880睇talk show, 都唔肯拎680聽Gin唱歌跳舞,好慘

演唱會倒數兩個月

是日選擇了GIN GIN初熟時代的填詞唱作作品
《不再分離》

bigdickhk (4 年前) ...
hehehaha 發表於 2018-4-25 18:03

好鄉下妹feel

唔知Gin係紅館會唔會唱馬拉歌呢?

Akay第一次紅館7場
gin lee十年後都未必得
hehehaha 發表於 2018-4-30 20:14

仲勁過容祖兒楊千嬅

480主要賣到29行 380就35行
Gin Gin加油啊 仲有兩個月時間散飛
fifty1205 發表於 2018-4-30 19:08

算係咁啦,有慢慢地去緊飛,唔係完全停左無人買

LITM3首快歌(曌;今朝有酒;隨風)曲都特別好聽,建議Gin紅館唱多d快歌啊

發現gin好少rock歌 希望新碟多d
HOTMAN 發表於 2018-5-7 13:01

So sad, 之前訪問話新碟慢歌為主