返回列表 發帖
gin勁尊重聽眾 全場每個角度都90度鞠躬一次
HOTMAN 發表於 2018-6-26 00:48

其實條片都見到現場好多人都留到最後
好欣賞Gin Lee既live
大家唔使妄自菲薄
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

好鍾意唱完空姐即入今天終於
同佢一齊蝦~ 好正
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

最surprise係很堅強……連music break都好大歡呼聲
stephybest 發表於 2018-6-25 21:02

因為堅唱得好
唱完一段都歡呼 有掌聲
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

今次好多男仔成團睇Gin
Garfield 發表於 2018-6-25 23:38

有好多佬fans,同一般天后多hehe fans唔同

好彩你冇話16號愛人
water:) 發表於 2018-6-25 22:03

祖祖只係一個為唱而唱既歌星, 永不配“藝人”呢個稱號.

美煎想攞女金就要飛咗環球先
否則女銀已經好好了
雖然兩屆仲未超越前師姐kay媽
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

唔好放軟手腳呀
女金靠今年
John 發表於 2018-6-25 21:58

Plug 住 Bold & Beautiful 嗰啲攝下期先囉
可惜環球咁蠢 應該唔會咁做
或者等到新歌出喇 先至派翻 B&B 啲 Side track
然後就 20>xx
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

可惜D觀眾.........
【This is MC】澳門見

見到佢跑住咁唱今天終於一人回家, 真係好有天后格
lemontea1069 發表於 2018-6-26 00:37

最尾好潮好正
John 發表於 2018-6-26 00:34

見到佢跑住咁唱今天終於一人回家, 真係好有天后格

每次見到佢宣傳講個show都覺得會好伏好leung好老土
例如
唱今天終於一人回家,左右隔離會有兩個dancer跳舞 ...
hehehaha 發表於 2018-3-26 00:38

最尾好潮好正
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

多得有人洗版
反OT, 繼HINS 之後, 好後悔無買霏撐煎李
新生代女歌手最撐係佢 ...
wchild 發表於 2018-6-25 23:30

下次再睇

唔知Gin個ex有無睇

她成功了但他沒有
Garfield 發表於 2018-6-25 22:13

舊時路太遠 面前路卻太近 共誰落土生根

我憎邊個關你乜事? 爆粗好型
你條低EQ賤種咪仲on9
Laichu 發表於 2018-6-26 00:18

我有話過關我事咩, 係你自己話憎佢, wfc
最後一次回覆你喇, 要吠自己繼續吠啦, 我無氣同小學雞罵戰 拜拜

討論區講乜要經你規管? 況且講嘅係事實 有冇見過蝗菲跳住唱15分鐘
本人甚憎蝗菲/唔靠唱功紅起歌手
希望gin ...
Laichu 發表於 2018-6-25 23:47

真係話你ON X 怕你嬲, 你咪自已憎爆佢囉

你連續幾個月日日喺依個post單打Gin Lee,乜今日先認真睇依個post啊?哈!

依張系尾場Encore時影嘅 ...
loowee 發表於 2018-6-25 22:37

因為三面台有一半場唔賣飛

聽翻falling個live,唯一敗筆係和音好難聽。。。
stephybest 發表於 2018-6-25 23:12

23 號夠氣好多同埋冇SKIP一句

今次好多男仔成團睇Gin
Garfield 發表於 2018-6-25 23:38

男仔你確定?

張敬軒開六場先得29頁討論,gin lee居然有55頁,應該喺繼楊千嬅之後最多CM討論嘅歌手lo ...
lightupmylight 發表於 2018-6-25 22:42

多得有人洗版
反OT, 繼HINS 之後, 好後悔無買霏撐煎李
新生代女歌手最撐係佢

聽翻falling個live,唯一敗筆係和音好難聽。。。

何只似 直頭靚聲過蝗菲  計唱功完全屌打
Laichu 發表於 2018-6-25 22:20

講呢d野何必?
又整到gin lee 多heater
多餘

張敬軒開六場先得29頁討論,gin lee居然有55頁,應該喺繼楊千嬅之後最多CM討論嘅歌手lo ...
lightupmylight 發表於 2018-6-25 22:42

頭30幾頁好多係吹水仲要係曲直難分既水

張敬軒開六場先得29頁討論,gin lee居然有55頁,應該喺繼楊千嬅之後最多CM討論嘅歌手lo

我今日先認真入post睇係咪發言要睇時間?
Frankiekiekie 發表於 2018-6-25 21:38

你連續幾個月日日喺依個post單打Gin Lee,乜今日先認真睇依個post啊?哈!

依張系尾場Encore時影嘅,得5成滿?邊到啊?

我想同佢做friend, 真人幾搞笑
TheOcean 發表於 2018-6-25 22:15

佢處女座性格,你同佢相處唔可以hea佢,你得唔得先

不過之前睇佢blog, 發覺佢都幾中意搞下笑,自嘲

何只似 直頭靚聲過蝗菲  計唱功完全屌打
Laichu 發表於 2018-6-25 22:20

又唔好咁講,
王菲有過人之處

一早有買,同名大碟係我第一隻Gin Lee碟,我無one and only同Here i come第一版,好想要啊 ...
TheOcean 發表於 2018-6-25 22:17

One and only冇係香港發行過應該唔會搵到。。。

唔好放軟手腳呀
女金靠今年
John 發表於 2018-6-25 21:58

問左祖兒未

第一晚場外完show見到好多人買,有d人應該新fans, 聽完演唱會一次過買哂所有碟 ...
TheOcean 發表於 2018-6-25 22:07

明明上個星期我去cd warehouse仲有見到gin lee bma時期既碟,頭先去已經冇左隻gin lee同名大碟淨係掃左here i come同ginetic

無啊,我都想買, 現場賣見到有Bold & Beautiful, Prologue (CD同LP版), Live in the moment 第一版,BeGin ...
TheOcean 發表於 2018-6-25 22:14

Gin Lee同名大碟同埋Ginetic出面都唔算難買

其實Gin Lee算好叻女,除左side track輕快歌之外,每唱一首歌都有掌聲(even馬拉歌,屋企人唱歌), 講野都有 ...
Garfield 發表於 2018-6-25 20:43

因為Gin Lee真係唱得太好,大家忍唔住拍爛手掌

唔知Gin個ex有無睇

她成功了但他沒有

5成   你完全唔識計數

第二場黑布無人否認啊,希望Gin繼續努力 ...
Garfield 發表於 2018-6-25 20:16

扣埋黃閘同一半紅閘一半綠閘
五成差唔多

覺得佢性格唔太social
除非佢d friend陪佢食laksa
John 發表於 2018-6-25 22:12

佢都話自己好宅

Gingin係咪冇乜圈中朋友 除咗環球嗰班 好少歌手朋友朝聖撑場
Laichu 發表於 2018-6-25 19:28

覺得佢性格唔太social
除非佢d friend陪佢食laksa

第一晚場外完show見到好多人買,有d人應該新fans, 聽完演唱會一次過買哂所有碟 ...
TheOcean 發表於 2018-6-25 22:07

當日場外有無BMA啲碟?