返回列表 發帖
你真係fans黎架wor 咁冷門都up得出
HOTMAN 發表於 2018-3-24 23:54

咪就係
默契我就識 默哀食得架?
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

光環要吹住風唱?
咁隨風而來隨風而去濕住身唱?
你咪係想gin gin個show出醜 ...
hehehaha 發表於 2018-3-24 23:20

gingin先唔會出醜
唱隨風果陣用JW用過D雨水, 一路唱一路將D水風去觀眾到,
射射下見到AGA係台下射得特別用力

如果煎煎到時唱kary啲歌呢
帥小寶` 發表於 2018-3-24 23:53

gingin可以cover殺她死/control
井 / falling / 殺她死 / control (成為女皇既金曲)

你真係fans黎架wor 咁冷門都up得出
HOTMAN 發表於 2018-3-24 23:54

恨你畢竟也帶有愛

呢個post既留言娛樂性好豐富
【This is MC】澳門見

咁快去到第10頁
睇黎大家都對個show充滿期待
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

咪就係
默契我就識 默哀食得架?
JasOh103 發表於 2018-3-24 23:59

偽倪粉 偽霏粉

兩個無間道現形

gingin先唔會出醜
射射下見到AGA係台下射得特別用 ...
艾石仔 發表於 2018-3-24 23:59

希望入場人人一杯意國雪糕

恨你畢竟也帶有愛
jose 發表於 2018-3-25 00:01

我google完先知咩歌。。。暗到。。。

我google完先知咩歌。。。暗到。。。
HOTMAN 發表於 2018-3-25 00:26

原來默哀都幾好聽,舊歌feel

Gin Lee話會cover前輩女歌手金曲
希望係 愛是最大權利 或者 風花雪!

hehehaha 發表於 2018-3-25 01:38

想聽我的驕傲、16號愛人、扮了解
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

想聽我的驕傲、16號愛人、扮了解
John 發表於 2018-3-25 01:48

想聽煎煎著住呢套衫cover色惑
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

hehehaha 發表於 2018-3-25 01:38

希望cover我本人show off
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

已收到公售的票!

在kkbox chat中,美煎問大家想聽咩歌,我點唱憶蓮嘅野花,美煎有mark低

美霏年紀同美煎差唔多,話佢前輩我驚美霏嬲

支持gin gin唱艷羨 一分鐘稀客一分鐘色惑 生我的命 我正在 逆轉 medley
舞來舞去 不日內開始錄音。

回復 469# lblemon

大一歲都係前輩

都估到佢會唱一大堆翻唱歌明明自己既歌都夠做一個騷

我想聽"愛你變成恨你" 同霏姐係螢幕到合唱。
唔得就同好姊妹Aga 合唱。
一定正到爆,隨時開part 2 都得
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

目前銷情如何?
我可以幫手諗下點樣散飛

目前銷情如何?
我可以幫手諗下點樣散飛
bagfgfcde 發表於 2018-3-25 14:15

如果能請到Taylor Swift或者吳雨霏做嘉賓
本人才會考慮買票入場參觀

omg gin vs gin
sammi vs sammi ha impact
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

目前銷情如何?
我可以幫手諗下點樣散飛
bagfgfcde 發表於 2018-3-25 14:15

剩翻極少量單丁位,你確定你需要幫手嗎?

剩翻極少量單丁位,你確定你需要幫手嗎?
loowee 發表於 2018-3-25 18:17

笑死人
賣足幾日都少量單丁
咁即係爆得未?

笑死人
賣足幾日都少量單丁
咁即係爆得未?
hehehaha 發表於 2018-3-25 19:33

係囉
賣左幾日都淨翻幾十張單丁位
應該除左Kary外係有史以來表現最差演唱會

係囉
賣左幾日都淨翻幾十張單丁位
應該除左Kary外係有史以來表現最差演唱會 ...
loowee 發表於 2018-3-25 22:17

賣得仲差過JW
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

賣得仲差過JW
John 發表於 2018-3-25 23:05

唔知會唔會差得過美肥

賣得仲差過JW
John 發表於 2018-3-25 23:05

點比啊,JW 歌hit咁多,開售一日sold out 是常識吧!

每次見到佢宣傳講個show都覺得會好伏好leung好老土
例如
唱今天終於一人回家,左右隔離會有兩個dancer跳舞,fing來fing去冇meaning, 好似大台d慈善show咁
又或者唱1st Date, 帶住紅色假髪著住黑絲坐係個sofa上面姣唱
唱和每天講再見,唱到最後一段升key, 個迷你升降台會升到好q高,然後噴煙花,十足新城頒獎典禮d壓軸演出

今日聽番《未來》
大佬啲鄉音真係好唔得喎
煎煎真係要俾多啲心機練好廣東話

話個秘密俾大家知
美煎系內地K場系外國歌手級別
國際級嘎
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

如果能請到Taylor Swift或者吳雨霏做嘉賓
本人才會考慮買票入場參觀
hehehaha 發表於 2018-3-25 16:30

如果gin lee有牙力邀請eason做嘉賓並合唱月球上的人的話,亦可能吸引更多人去買票入場看的。

如果gin lee有牙力邀請eason做嘉賓並合唱月球上的人的話,亦可能吸引更多人去買票入場看的。 ...
Danny02 發表於 2018-3-26 12:51

EASON 都係同唱片公司, 公司叫到, EASON 時間OK 就成事, 唔駛靠美煎牙力

呢個PO 真係曲直難分.

囂到
帥小寶` 發表於 2018-3-24 16:57

真係一陣柒味柒到唔敢睇
同關家姐有得化

等緊現場當日68蚊買680位啵
loowee 發表於 2018-3-24 21:06

留返啲錢睇多幾場Call me by your name算

真係一陣柒味柒到唔敢睇
同關家姐有得化
Frankiekiekie 發表於 2018-3-26 14:50

都唔好意思睇落去

回復 491# Frankiekiekie

要快d睇 場次唔多啦!

都唔好意思睇落去
帥小寶` 發表於 2018-3-26 15:06

佢會唔會一開場又介紹自己:大家姣,我系Gin Lee梨行倪~

回復 495# hehehaha

唔準你笑我gin gin,佢通常只會講我係gin lee,幾時會自暴其短講中文名

回復  hehehaha

唔準你笑我gin gin,佢通常只會講我係gin lee,幾時會自暴其短講中文名 ...
黃家正 發表於 2018-3-26 17:50

世界上有冇人試過自己演唱會要介紹自己?
應該得Gin lee

gingin先唔會出醜
射射下見到AGA係台下射得特別用 ...
艾石仔 發表於 2018-3-24 23:59

我都想俾gin gin啲水射

睇完隔離張敬軒個seating plan
奉愛之名嚟感謝阿Gin
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

回復  Frankiekiekie

要快d睇 場次唔多啦!
黃家正 發表於 2018-3-26 15:51

等買Bluray可以日J夜J
back topic
以前可能無見咁多
BMA時代個image真係高級好多
唔計間公司廢只計當時啲歌/CD Cover/衣著
完全夠料同我霏爭新時代廣都市自主女性Market

一轉宇宙
堅Lee啲鄉音出晒嚟
唔知係咪近得校長多
啲衣著動作對答反應

真係一陣陣娘咪同撈飄埋嚟
隔住個mon都覺得柒

雖然話歌手係聽歌啫
開紅館都要睇個歌手呀
佢已經影響到唱歌都有鄉音
佢咁樣點做天后呀唔通開完紅館真係上神檯咩

夠竟加唔加到場架

應該得Gin lee
hehehaha 發表於 2018-3-26 17:57

陳慧嫻

大家好 我係陳慧嫻啊
我唔係衰人嚟㗎
OK I’m back
你地高興嗎
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

應該得Gin lee
hehehaha 發表於 2018-3-26 17:57

我係阿Sa 我係阿嬌 我地係Twins
可能Gin Gin搵Sa合唱下一站天后
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮