返回列表 發帖
世界上有冇人試過自己演唱會要介紹自己?
應該得Gin lee
hehehaha 發表於 2018-3-26 17:57

大家好!我地係c allstar!

回復  hehehaha

唔準你笑我gin gin,佢通常只會講我係gin lee,幾時會自暴其短講中文名 ...
黃家正 發表於 2018-3-26 17:50

唔講李幸倪 啲中佬唔識讀Gin Lee點算
例如乜嘢Cousin Fong吖 A-G-A吖 或者r-ga
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 18 冠軍歌:陳慧敏 - 拯救我自己

笑死
之前又話冇個人特色 乜面目模糊
唱鄉音出黎比你地欣賞都唔珍惜

講完鄉音係咪又要講衣著呀 好悶呀
不如作下duncan其實包起左佢 或者大馬犯左法所以走去香港劏房避風頭啦
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

笑死

不 ...
JasOh103 發表於 2018-3-26 23:04

反煎係唔需要理由

反煎係唔需要理由
HOTMAN 發表於 2018-3-26 11:06 PM

有人反咪代表紅囉
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

有人反咪代表紅囉
Qmen 發表於 2018-3-26 23:10

容祖兒越反越紅

容祖兒越反越紅
stephybest 發表於 2018-3-26 11:29 PM

同美祖無得比
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

笑死

不 ...
JasOh103 發表於 2018-3-26 23:04

班反煎黎黎去去都係個幾個point 我都睇到悶
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 18
1. 拯救我自己 2. 告訴我 3. 慢性分手

Gin Lee話會cover前輩女歌手金曲
希望係 愛是最大權利 或者 風花雪!
hehehaha 發表於 2018-3-25 01:38

可能cover梅姐,想話俾紅館觀眾聽,佢已經係天後

同美祖無得比
Qmen 發表於 2018-3-26 23:36

咪喺,美祖hit歌總數應該仲多過gin所有專輯曲目總數咯,兩者根本無法雙題並論,唯一共同點就係903成日硬谷

回復 505# JayantL

十大中文金曲頒獎禮阿邊個讀 A G A...
舞來舞去 不日內開始錄音。

回復 512# 阿mark

佢應該cover祖祖 證明自己實力高過美祖!
舞來舞去 不日內開始錄音。

隔離post個個呻搶唔到飛 呢邊就想買幾多張有幾多張 陰公

680 只餘單丁
380, 480 只餘數張單丁

數張單丁單足幾日
日日都數張單丁
想點

隔離post個個呻搶唔到飛 呢邊就想買幾多張有幾多張 陰公
帥小寶` 發表於 2018-3-27 15:37

仲要人地開幾場,呢度開一場都便秘式去飛
加場後點算

仲要人地開幾場,呢度開一場都便秘式去飛
加場後點算
kayzzz 發表於 2018-3-27 17:31

我諗如果公售黑左9成半位 啲飛都幾易去既

尋日睇仲係三種價錢淨返少量
今日睇只係380淨返少量
仲揀到黑咗嘅位

數張單丁單足幾日
日日都數張單丁
想點
hehehaha 發表於 2018-3-27 17:01

系lo 廢到爆 賣一星期仲有成幾十張單丁位賣唔去,今日仲放多好多飛出黎,真系7線歌手都不如,不如翻馬拉做酒吧歌手算啦

尋日睇仲係三種價錢淨返少量
今日睇只係380淨返少量
仲揀到黑咗嘅位 ...
hlyung 發表於 2018-3-27 18:57

可能少量=5成

今日放咁多內部
應該無得加場了
【This is MC】澳門見

噴,原來仲放多左飛出黎

今日放咁多內部
應該無得加場了
lemontea1069 發表於 2018-3-27 19:21

會唔會買到9連?

會唔會買到9連?
帥小寶` 發表於 2018-3-27 20:31

啱啱$680好似有13連,$480有12連,各位未買到飛嘅會員快啲搶購啦

究竟啲金唱片白金唱片點黎,買碟嘅人去哂邊?定係環球自己買返篤數?

啱啱680好似有13連,各位未買到飛嘅會員快啲搶購啦
kayzzz 發表於 2018-3-27 20:39

umm如果68蚊有13連就會心動

估唔到d飛去得幾快,等我仲以為放工後買都執到靚飛添
等加場算 ...
loowee 發表於 2018-3-21 23:35

喂,依家冇藉口唔買飛啦

喂,依家冇藉口唔買飛啦
kayzzz 發表於 2018-3-27 20:43

你買左未?

你買左未?
帥小寶` 發表於 2018-3-27 20:45

不了

免費飛不是夢
book定機票先
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

喂,依家冇藉口唔買飛啦
kayzzz 發表於 2018-3-27 20:43

新歌太難聽,已經正式棄粉

新歌太難聽,已經正式棄粉
loowee 發表於 2018-3-27 20:52

聽番和每天講再見ok?

"信" 堅Lee 唔係自己講話加二場加二場咩?
點會仲有咁多連位放出黎㗎
碟又賣得,唱功了得,人氣唔駛講啦睇CM 就知
仲以為會開夠六千場。來奶奶奶奶奶奶 來奶奶奶奶奶
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

聽番和每天講再見ok?
帥小寶` 發表於 2018-3-27 21:01

要倒帶翻去雙雙/月球下的人先可接受。

買唔到黃子華咪買gin lee囉

其實 信 攞嚟做演唱會 Opening 好似唔錯?
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

買唔到黃子華咪買gin lee囉
HOTMAN 發表於 2018-3-27 21:18

最好買黃子華送ginlee

帥小寶` 發表於 2018-3-27 21:40

不如買精選碟送演唱會飛?

帥小寶` 發表於 2018-3-27 21:40