返回列表 發帖
回復 1407# kayzzz

三場?!紅館?!唔係掛?!

回復  kayzzz

三場?!紅館?!唔係掛?!
hv8638 發表於 2018-6-3 00:41

舊片重溫 睇翻都打冷震 哪來的自信

回復 1409# kayzzz

其實踏實啲開一場個效果最好,呢啲嘢急唔嚟,尤其是而家個樂壇

原來仲有20日就可以同堅堅一齊大合唱 很堅強12次
JasOh103 發表於 2018-6-3 00:31

召集一眾gin徒一齊練歌

雖然我冇份入場
但如果gin lee演唱會唔返唱kary同憶蓮 d歌
我祝佢今年冇女金

kayzzz 發表於 2018-6-3 00:44

無咁既自信點做環球一姐, 天后霏首次紅館都只敢開一場

演唱會倒數20天

Kary: Come with Me

"迷亂裡我舞蹈
暈眩中李暢泳"

Gin Lee師姐Kary吳雨霏就生得,大家係咪好exciting?
倒數Come with me派台一周年,唔知KAry生唔生得切趕做Gin Lee嘉賓?
如果到時兩大天后同台,紅館一定濕哂
記住跟住全場大合唱啊

#AlexFung #藍奕邦 #唔悶歌 #叱咤十大第4 #高過第7位

其實環球跟Gin Lee班人系咪癡線?
Plug左"自我感覺還好"好似差不多半個月,都仲唔推出比大眾聽
想點? 仲有兩個禮拜開show...

如果 GIN 粉推到 50 頁我會用五十蚊買

好傷心 荃荃搶客
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

好傷心 荃荃搶客
John 發表於 2018-6-4 01:30

可以睇24號

回復 1413# Garfield

本來話開part2 霏霏轉會先無下文
舞來舞去 不日內開始錄音。

回復  Garfield

本來話開part2 霏霏轉會先無下文
黃家正 發表於 2018-6-4 04:19

唔知Gin Lee有冇part 2
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

堅堅開始加強宣傳攻勢了
又拍左LG 廣告又可以搵廣告商散飛

Gin Lee好勁
又擸到個資生堂廣告

今年已經有G2000、日產、Ecco、資生堂
John 發表於 2018-6-2 19:10

會唔會拎晒全港sponsor都去唔到霏

kayzzz 發表於 2018-6-3 00:44

而家睇返先知原來後面啲dancers都郷土味濃好係咪同堅姐style夾好

堅堅開始加強宣傳攻勢了
cathay1996 發表於 2018-6-4 12:47

Gin Lee好勁 好多廣告
直逼當年廣告天后容祖兒

Gin Lee好勁
又擸到個資生堂廣告

今年已經有G2000、日產、Ecco、資生堂
John 發表於 2018-6-2 19:10

好似仲有可口可樂?

收到風 百老匯準備簽約
Laichu 發表於 2018-6-4 19:58

認真咩?
到Gin Lee瘋狂出廣告膠歌呃播放率

Gin Lee好勁 好多廣告
直逼當年廣告天后容祖兒
John 發表於 2018-6-4 19:40

有冇出前一丁通心寶?有冇幸福傷風素?煎煎隻新碟要大贈送先可以搶銷量,畢竟紅館已經滯銷

其實堅堅好慘
參加完比賽唱返廣東歌個個都讚佢
去到第3年就已經狂投1分

加油呀
唔好比香港人玩死
演唱會一定要做得好好睇睇!!
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

其實堅堅好慘
參加完比賽唱返廣東歌個個都讚佢
去到第3年就已經狂投1分

加油呀
唔好比香港人玩死
演唱會一 ...
JasOh103 發表於 2018-6-4 21:16

祖祖話 戲子無情 觀眾更加無情

當gin lee造啲歌唔up to standard 俾人反都好正常姐

King jer竟然帮手宣傳,係唔係收左環球錢?

回復 1432# Ching2015

祖祖唔攞獎 瓊姐咩人出錢都可以做打手
舞來舞去 不日內開始錄音。

Gin lee 不如轉型做跳唱歌手

大馬環球好support, 比大馬fans抽機票連酒店去香港睇演唱會

回復  Ching2015

祖祖唔攞獎 瓊姐咩人出錢都可以做打手
黃家正 發表於 2018-6-4 23:32

瓊姐對Gin Lee都幾客氣,無見過佢插Gin Lee

演唱會倒數20天  

Kary: Come with Me

"迷亂裡我舞蹈
暈眩中李暢泳"

Gin Lee師姐Kary吳雨霏就 ...
hehehaha 發表於 2018-6-3 18:53

走開啦

堅堅開始加強宣傳攻勢了
cathay1996 發表於 2018-6-4 12:47

Gin gin好多廣告商

瓊姐對Gin Lee都幾客氣,無見過佢插Gin Lee
Nathan 發表於 2018-6-5 08:34

佢點會插大公司歌手? 之前都勁同Janice宣傳演唱會啦,原因唔使講咁白。

佢點會插大公司歌手? 之前都勁同Janice宣傳演唱會啦,原因唔使講咁白。
Ching2015 發表於 2018-6-5 09:21

以前仲係環球既謝安琪 佢日日開POST插咁制...
    不過宜家唔同以前啦...瓊姐成件事商業化哂...

以前仲係環球既謝安琪 佢日日開POST插咁制...
    不過宜家唔同以前啦...瓊姐成件事商業化哂... ...
wewa1001 發表於 2018-6-5 10:31

以前打英皇工,而家自組公司搵錢啦!

如果班煎粉推夠50頁
我用正價入場又點話

如果班煎粉推夠50頁
我用正價入場又點話
hehehaha 發表於 2018-6-5 15:35

多謝支持

如果班煎粉推夠50頁
我用正價入場又點話

拎自己對耳仔較飛...

希望GIN GIN學GAGA露剩三點演出    最好跳埋落觀眾到

拎自己對耳仔較飛...
bagfgfcde 發表於 2018-6-5 17:47

咪就係 入唔到場對耳仔咪好大損失我就唔會拎呢D野較飛 一早買左飛

如果班煎粉推夠50頁
我用正價入場又點話

不如你捐出去做善事好過啦, 至少有得扣稅.....

好感動 hehehaha一話50頁入場睇 一班堅粉就出黎推post

原來大家咁想會員sss有得享受人間美聲

不如你捐出去做善事好過啦, 至少有得扣稅.....
CunninG 發表於 2018-6-5 18:04

現在山頂Cheap飛$380我比唔起呀?
我包起哂成行但唔入場都得呀

拎自己對耳仔較飛...
bagfgfcde 發表於 2018-6-5 17:47

我想搏下睇憶蓮喳

Gin Lee正積極備戰6月份首個紅館演唱會, 每日忙碌又緊湊的日程及操練,Gin依然保持正面態度去迎接每個挑戰及享受每一個當下。ECCO 全力支持Gin Lee 首個紅館演唱會,更誠邀大家一同現場見證Gin最自豪自信的時刻!即日起至6月10日,於ECCO SHOES Facebook專頁參加#MyECCOMoment分享活動,ECCO 將會挑選最有創意的80位參加者,即有機會贏取Gin Lee “ First Of All” ” 6月23日紅館演唱會$480門票2張(總值$960),請立即行動!

hehehaha 發表於 2018-6-5 18:20

支持

hehehaha 發表於 2018-6-5 18:20

咁不如你買左我d飛先啦

Gin Lee正積極備戰6月份首個紅館演唱會, 每日忙碌又緊湊的日程及操練,Gin依然保持正面態度去迎接每個挑戰 ...
John 發表於 2018-6-5 18:28

又有新廣告 廣告天后堅姐

又有新廣告 廣告天后堅姐
cathay1996 發表於 2018-6-5 18:31

有d擔心夠唔夠80個參加者

咁不如你買左我d飛先啦
HOTMAN 發表於 2018-6-5 18:31

你又開演唱會咩?

有d擔心夠唔夠80個參加者
John 發表於 2018-6-5 19:09

家下拎張票都好艱難,又要作文,又要落舖影相