返回列表 發帖
今次moov求其crop返個pg就有飛,真係勁易攞
faithshun 發表於 2018-6-8 14:58

what is pg?

今次moov求其crop返個pg就有飛,真係勁易攞
faithshun 發表於 2018-6-8 14:58

唔出奇 連登有人低價散飛添

歌手李幸倪(Gin Lee)將於6月23和24日首次在紅館舉行《FWD MAX presents Gin Lee 李幸倪 First Of All Live》。正排練得如火如荼的她,日前亦特地為新歌《自我感覺還好》拍攝MV,並一人分飾兩角,演繹一個正常理性的自己和負面憤世的自己。負責操刀填詞的林夕坦言歌詞,是從他患焦慮症的經驗開始,將他的個人經歷和心聲透過這首作品分享出來。而Gin在錄音室錄音時要和兩個自己對話。
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

就算地獄式減肥 胸口仲好有肉地
愛我別走 發表於 2018-6-6 16:41

Gin Lee好勁
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

GIN粉好cute cute

Nathan 發表於 2018-6-10 16:06

聽李幸倪既歌 確係純品好多

今年出Bold and Beautiful
30年後可以出Old and Beautiful
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

我們教會有很多弟兄可以伴行
耶 穌 愛 您。
#teamJesus

大家有冇睇到Gin Lee ig某張相呀
嘩 如果623 624著到咁全場一定流鼻血

<<Gin Lee李幸倪 每張平$200>>
原價$480門票,現在只賣$280
原價$680門票,現在只賣$480
要錢唔要飛,每張平$200

論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

...
星勤 發表於 2018-6-10 23:25

陰公豬
DM多仔多到覆唔哂

...
星勤 發表於 2018-6-10 23:25

嘩 邊有可能呀?
係咪d haters出既假post黎架

嘩 邊有可能呀?
係咪d haters出既假post黎架
kayzzz 發表於 2018-6-11 00:16

haters 應該寫

<< 賤賣Gin Lee李幸倪 >>
原價$380門票,現在只賣$80
原價$480門票,現在只賣$180
原價$680門票,現在只賣$280
要錢唔要飛,買兩張每張再平$100

haters 應該寫

<< 賤賣Gin Lee李幸倪 >>
原價$380門票,現在只賣$80
原價$480門票,現在只賣$180
原價$680門票,現在只賣$280
要錢 ...
hehehaha 發表於 11/6/2018 01:00
咁請問買兩張 380 係咪你比返40 蚊我

Gin Lee好努力散飛
佢應該話 如果你請爸爸媽媽一齊去 送3張正面連位飛比你

咁請問買兩張 380 係咪你比返40 蚊我
kwanie 發表於 2018-6-11 01:22

唔洗手續費牙

唔洗手續費牙
hehehaha 發表於 11/6/2018 01:23
痴線你話明 (80-100)x2 架喎
我去消委會告 _ 你架

痴線你話明 (80-100)x2 架喎
我去消委會告 _ 你架
kwanie 發表於 2018-6-11 01:24

依家d阿叔咁惡

即日真係有機會$80
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 18
1. 拯救我自己 2. 告訴我 3. 慢性分手

即日真係有機會$80
帥小寶` 發表於 2018-6-11 01:39

$80真係想睇

本人過去兩個禮拜行情,7折完全冇人理,6折開始有人留意,今日半價賣出4張,都仲有4張喺手

巧多人翻唱很堅強啊,到時演唱會可唔可以大合唱

本人過去兩個禮拜行情,7折完全冇人理,6折開始有人留意,今日半價賣出4張,都仲有4張喺手 ...
jpadvd 發表於 2018-6-11 02:52

賣比樓上ig果果粉絲妹妹啦

大家有冇睇到Gin Lee ig某張相呀
嘩 如果623 624著到咁全場一定流鼻血
JasOh103 發表於 2018-6-10 17:58

睇到, 好靚好誘人

$80真係想睇
hehehaha 發表於 2018-6-11 01:46

我刀想
不如一齊睇
DM多仔多到覆唔哂

本人過去兩個禮拜行情,7折完全冇人理,6折開始有人留意,今日半價賣出4張,都仲有4張喺手 ...

咁誇張

香港人既時間係好寶貴

開始band rehearsal, Gin隊band真係幾正

環球係佢身上都唔知倒左幾多米,捧極都咁霉

開始band rehearsal, Gin隊band真係幾正
Nathan 發表於 2018-6-12 19:24

Gin Lee 唱功咁好
應該隨時行入紅館都可以唱
佢一出世就已經等緊6月23呢一日

阿mark 發表於 2018-6-12 19:53

又唔洗你出錢捧
日日上黎講到自己投資失敗咁做乜嘢

阿mark 發表於 2018-6-12 19:53

究竟你收左幾多錢 lol
個個Gin Lee嘅post都爬入黎瘋狂狙擊 悶唔悶
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

#11DaysToFOA

fifty1205 發表於 2018-6-12 20:42

佢嗰4400積分有1000分都係狙擊李幸倪得返黎

hehehaha 發表於 2018-6-12 20:47

沒有Gin Lee,阿mark甚麼都不是

hehehaha 發表於 2018-6-12 20:47

佢應該返去聽100次Live in the moment
思考下如何活在當下 好好利用自己嘅生命做d有意義嘅事
例如 推廣Gin Gin嘅音樂俾佢成長嘅地方-大陸 好好咁宣揚下廣東歌
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

fifty1205 發表於 2018-6-12 20:42

又唔係靜係得我一個狙擊佢~

點解無人幫gingin倒數
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 18
1. 拯救我自己 2. 告訴我 3. 慢性分手

巧多人翻唱很堅強啊,到時演唱會可唔可以大合唱
Garfield 發表於 2018-6-11 09:45

很堅強真係好hit

睇IG, Gin Lee 終於變瘦 好難得瘦到

周國賢叱吒樂壇話下個禮拜做一個歌手嘅嘉賓 仲唔係撐煎煎

royloyloy 發表於 2018-6-13 12:47

張敬軒下星期仲有場喎。。

royloyloy 發表於 2018-6-13 12:47

講溫碧霞掛,佢地有合作過機會大啲喎

係咪五十路扮中五

張敬軒下星期仲有場喎。。
hin0526 發表於 2018-6-13 12:55

肯定係GINLEE啦~以前大家都係BMA~GINLEE幫腎仔拍過時空既MV~

原來周ba唔係藝人,但唱歌好好聽

回復 1549# royloyloy
下星期一係美軒尾場喎未到很堅強嘅美煎
「微笑之中 接受還未有 答案。」

唔小心睇到部份rundown lol

肯定有AGA做嘉賓
一加一-雙雙
很堅強-信-和每天講再見
有Falling-月球下的人 superwoman
Medley: 1st Date/曌/很想要吧
蝦~~~今天終於一人回家 完場

希望有埋廢話少說 我說

原來周ba唔係藝人,但唱歌好好聽
hehehaha 發表於 2018-6-13 16:08

Laughed 完全相反

唔小心睇到部份rundown lol

肯定有AGA做嘉賓
一加一-雙雙
很堅強-信-和每天講再見
有Falling-月球下的人 s ...
JasOh103 發表於 2018-6-13 21:52

希望有 first date 全力支持幸兒第一個紅館演唱會