返回列表 發帖

演唱會倒數4

Hello又係我倒數專員Keeva麥家瑜^^
睇住Gin Lee出道既我當然一早已經支持佢啦,咁唱得
今日我M記天后就同大家分享一首Gin Lee side track
係一隻EP Here I Come既"十年如當日"
當年無plug呀好可惜囉,搞到係M記聽唔到

#請大家都支持我Keeva麥家瑜 #GinLeeBMA時期 #林若寧 #KenixCheang #H0TMAN極力推介

笑 啱啱聽 信 國語版 又幾好聽

都幾肯定gin lee唱廣東歌效果打折扣係因為佢唔熟個語言 ...
kayzzz 發表於 2018-6-19 17:12

堅強的動物都唔錯

堅強的動物都唔錯
Nathan 發表於 2018-6-19 19:42

無聽 其實係youtube自己跳去個首歌先會無端端聽到

無聽 其實係youtube自己跳去個首歌先會無端端聽到
kayzzz 發表於 2018-6-19 20:23

你真係好比面
又成日入黎推post
依家仲聽哂成首歌
咪再扮hater啦你

你真係好比面
又成日入黎推post
依家仲聽哂成首歌
咪再扮hater啦你 ...
hehehaha 發表於 2018-6-19 20:25

你誤會我唔係?

其它兩首都係有緣先聽

你誤會我唔係?

其實兩首都係有緣先聽
kayzzz 發表於 2018-6-19 20:26

但個個都誤會我係gin粉

但個個都誤會我係gin粉
hehehaha 發表於 2018-6-19 20:37

應該唔係 見到你某首歌扮投1 fun但其實投左5 fun

要大騷滑溜背脊,Gin最近都勤做背部護理,不容忽視每一個細節。
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

《Channel新聞》Gin Lee為演唱會作最後衝刺!

Gin Lee的紅館個唱舉行在即,今天到了她綵排的練習室採班,還聽她預習了《偏偏喜歡你》和《Falling》兩首歌曲,果然狀態大勇!明顯清減了不少的Gin表示:「我總共減了10磅,每日都食得好清淡,烚菜、烚蛋加蕃薯,再配合健身和排舞,希望狀態達標!」據聞Gin這次演唱會的造型十分突破和性感,難怪要Keep得最好。提到跳舞,Gin也充滿有信心,因為已排了三個月!她形容這次跳舞「有血有淚」,花了很多心機去排練,已經練到十分純熟的地步,好想盡快表演給大家欣賞。」大家又想聽Gin現場演繹哪首歌?很快到了,23號就開Show啦!

撰文:安迪

===================
Diu 又偏偏喜歡你又秋意濃
會唔會有Part全部翻唱ga
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

真空上陣!Gin Lee為個唱訂造鏤空長裙

《Channel新聞》Gin Lee為演唱會作最後衝刺!

Gin Lee的紅館個唱舉行在即,今天到了她綵排的練習室採班, ...
fifty1205 發表於 2018-6-19 23:56

Gin Lee好勤力呀
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

最後一個亮點係Gin Lee邀請左多於一個音樂單位做神秘嘉賓,話到時要比粉絲一個驚喜!好興奮啊,星期六快啲黎啦!

https://www.hk01.com/即時娛樂/201120/gin-lee紅館處女騷-努力keep-fit忍口以最佳狀態示人
舞來舞去 不日內開始錄音。

Gin Lee表示演唱會有三大必睇位:「第一,今次請左隊國際知名嘅band黎,能夠同佢地合作係我嘅榮幸。第二,今次演唱會揀左『花』做主題,除左因為我本身鐘意大自然,仲有希望我第一次紅館騷可以像鮮花一樣綻放。全個騷嘅佈置,設計同服裝都有花嘅元素係入面,我自己都覺得好靚。」

Gin Lee表示演唱會有三大必睇位:「第一,今次請左隊國際知名嘅band黎,能夠同佢地合作係我嘅榮幸。第二, ...
黃家正 發表於 2018-6-20 10:20

之前KKBOX 一起聽, 美煎問演唱會想聽咩歌, 我建議左佢唱憶蓮既野花, 今次演唱會主題係花, 我可能有糊叫.

美煎已經減到有D 馬甲線了, 希望佢KEEP到, 因為佢似乎都係吃貨.

Gin Lee表示演唱會有三大必睇位:「第一,今次請左隊國際知名嘅band黎,能夠同佢地合作係我嘅榮幸。第二, ...

國際知名嘅band = 溫拿?

taz-wanted 發表於 2018-6-20 11:04

到頭黎都係有麟伯

會唔會係太極

GIN POST回覆數仲多過軒姐POST回覆數
但點解票房銷量差咁遠

原來周國賢真係做溫碧霞嘉賓 對不起我7了

回復 1675# gooloo

因為CM壇友唔肯去買gin lee飛得個講字

回復  gooloo

因為CM壇友唔肯去買gin lee飛得個講字
黃家正 發表於 2018-6-20 12:38

*(超平特價) Gin Lee演唱會
6月24日
紅館

$680門票 售$350
$480門票 售$200

Source: 牛牛whatsapp
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

之前KKBOX 一起聽, 美煎問演唱會想聽咩歌, 我建議左佢唱憶蓮既野花, 今次演唱會主題係花, 我可能有糊叫.{ ...
lblemon 發表於 2018-6-20 10:54

佢成日食咖喱叻沙呢類濃味野

6月24日
紅館

Source: 牛牛whatsapp ...
l00540 發表於 2018-6-20 12:55

等緊超超超平
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

等緊超超超平
帥小寶` 發表於 2018-6-20 14:24

有無機跌到100蚊有找呢

6月24日
紅館

Source: 牛牛whatsapp ...
l00540 發表於 2018-6-20 12:55

班黃牛拎D免費飛黎賣,點平都有

taz-wanted 發表於 2018-6-20 11:04

應該係幕後, fergus係band leader搵嘅人多係外國國籍, 好似LITM咁
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

應該係幕後, fergus係band leader搵嘅人多係外國國籍, 好似LITM咁
kevinlai1621 發表於 2018-6-20 19:12

佢請隊band好多黑人

花做主題?係咪邀請美祖合唱花千樹先

原來你真係蠢唔係扮
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

花做主題?係咪邀請美祖合唱花千樹先
stephybest 發表於 2018-6-20 19:20

寧願聽千嬅既花與愛麗絲

8字歌confirmed

國際知名嘅band = Ping Pung
天后霏終於一索得男,神祕嘉賓仲唔係佢
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

未开show都吹到34页,犀利过好多天王天后。隔离张敬轩都系20几页
朝朝暮暮讓你猜想如何馴服我。

8字歌confirmed
JasOh103 發表於 2018-6-20 20:17

但隻舞有d膠

國際知名嘅band = Ping Pung?
天后霏終於一索得男,神祕嘉賓仲唔係佢
dom 發表於 2018-6-20 20:48

希望會直播霏霏個bb訓覺

林憶蓮哭了

但隻舞有d膠
HOTMAN 發表於 2018-6-20 21:35

同意
期待dance medley 曌+很想要吧 多啲

同意
期待dance medley 曌+很想要吧 多啲
JasOh103 發表於 2018-6-20 21:59

1st date隻舞都唔琪待?
偽粉

1st date隻舞都唔琪待?
偽粉
HOTMAN 發表於 2018-6-20 22:37

好想佢唱GT

好想佢唱GT
JasOh103 發表於 2018-6-20 22:47

潛水>GT>隨風xxxxxx>曌>下一位>1st date>很想x吧

潛水幾時變咗快歌
TheOcean 發表於 2018-6-20 23:04

想每碟都搵首 惟有塞落去

潛水>GT>隨風xxxxxx>曌>下一位>1st date>很想x吧
HOTMAN 發表於 2018-6-20 22:53

下次演唱會啦呢個
等佢儲多啲快歌先

咁可以一part sexy medley
一part power medley

下次演唱會啦呢個
等佢儲多啲快歌先

一part power medley{:1_ ...
JasOh103 發表於 2018-6-20 23:41

其實今次已經可以
Sexy medley Killer/下一位/1st date/曌/好風如水
Power medley 光環/GT/今朝有酒/很想要吧/隨風而來 隨風而去
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

呢覺呢條女d歌成日同姊妹爭男友:陪襯、好姊妹、獨一無二、很堅強

其實今次已經可以
Sexy medley Killer/下一位/1st date/曌/好風如水
Power medley 光環/GT/今朝有 ...
fifty1205 發表於 2018-6-20 23:44

想加埋型人道

請再登入 Please access again

•        

系統現正為大量顧客處理網上購票,所有網上購票連結正由其他顧客使用中,請稍候片刻,系統會自動為您嘗試再次登入(請注意:使用鍵盤上的「F5」按鍵不能連結購票網站)。

您亦可使用信用咭電話訂票熱線(852)2111 5999(每日上午十時至晚上八時,包括公眾假期)或於各售票處開放時間內前往購票。請瀏覽 www.lcsd.gov.hk/tc/ticket/counter.html 查閱各售票處地址及開放時間。

下次演唱會啦呢個
等佢儲多啲快歌先

一part power medley{:1_ ...
JasOh103 發表於 2018-6-20 23:41

無下次啦
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

無下次啦
616.1314 發表於 2018-6-21 01:10

咁敗走之後大馬都有體育館