返回列表 發帖
$680㩒到11行
$480㩒到26行

點解呢個大馬女人既山頂位賣得咁貴?  貴過晒一眾天后

無勁宣傳, 加場一定滯銷.
Nathan 發表於 2018-3-21 11:25

勁宣傳都未必支持到2瑒唔滯銷,畢竟佢呢一代未夠老本,同埋而家樂迷人口實在萎縮。最紅美軒都係3-4場四面台

已買 680 期待
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

PRESS CON 衫褲都唔岩身,件衫都明顯大, 褲更加大。

ANYWAY 美煎都係減肥先啦, 減唔到就成日要着遮肚 ...
lblemon 發表於 2018-3-21 11:31

換過個stylist先,D造型成日都好老土又成陣7味

勁宣傳都未必支持到2瑒唔滯銷,畢竟佢呢一代未夠老本,同埋而家樂迷人口實在萎縮。最紅美軒都係3-4場四面 ...
lblemon 發表於 2018-3-21 11:32

欣宜開到2場
香港人寧願睇欣宜

係,但我會PREFER 比多100蚊坐前几行。我覺得佢山頂位賣得貴。應該唔好超過320 ...
lblemon 發表於 2018-3-21 11:28

啱啱同你相反
我嘅態度係380同480都係山頂
貴100蚊都只不過係喺個山頂坐前兩三行
所以我會想買380多過480

BTW
最後都忍唔住手
買咗380去支持gin第一次
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

欣宜開到2場
香港人寧願睇欣宜
Nathan 發表於 2018-3-21 11:35

欣宜開2場但勁滯銷喎。場數多都要票房追到先得架

欣宜開到2場
香港人寧願睇欣宜
Nathan 發表於 2018-3-21 11:35

肥婆跳舞應該有力過煎煎

Jacz 發表於 2018-3-21 11:34

都係架

AGA 唔肥, 但造型都唔係咁靚

肥婆跳舞應該有力過煎煎
Jacz 發表於 2018-3-21 11:38

欣宜跳舞係好的,不過BREAK 左 LEG 點會爭D

等跳樓飛有<$100飛至考慮買

欣宜開2場但勁滯銷喎。場數多都要票房追到先得架
lblemon 發表於 2018-3-21 11:38

欣宜賣左幾多成?

唔知中意Gin班中佬買左飛未呢,怕佢地唔留意

欣宜賣左幾多成?

唔知中意Gin班中佬買左飛未呢,怕佢地唔留意 ...
Nathan 發表於 2018-3-21 11:50

當然唔知欣宜賣左几多成,不過頭先一CHECK, 貴票二連仲係賣到 3行咋

當然唔知欣宜賣左几多成,不過頭先一CHECK, 貴票二連仲係賣到 3行咋
lblemon 發表於 2018-3-21 11:56

欣宜都係靠老母老豆個朵先開到兩場咋

Gin Gin仲能唔能夠係樂壇玩多幾年就靠大家啦!

Gin Gin仲能唔能夠係樂壇玩多幾年就靠大家啦!
HOTMAN 發表於 2018-3-21 12:07

歌星仔容祖兒都可以玩到19年啦Gin lee起碼都玩到2046啦

Jacz 發表於 2018-3-21 11:34

佢首歌都有得唱嘛, 十年如當日

有冇人記得當年kary the present 演唱會個銷情係點?可唔可以比較下

欣宜都係靠老母老豆個朵先開到兩場咋
stephybest 發表於 2018-3-21 12:01

係主辦單作肯蝕錢比佢開2場咋,論叫座力根本開唔到2場

有冇人記得當年kary the present 演唱會個銷情係點?可唔可以比較下
kayzzz 發表於 2018-3-21 12:55

http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=2360&
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

當年霏霏先得8頁
堅堅啱賣票已經6頁
真·一姐

好 等開show前先入手山頂平飛
希望好多嘉賓+好多翻唱
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

新舊環球一姐呢兩個post咁似既
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

睇銷情,又咁多sponsor飛,好似買早左

當年霏霏先得8頁
堅堅啱賣票已經6頁
真·一姐
JayantL 發表於 2018-3-21 13:11

係 亦都見證樂壇良心嘅善舉
480 280 180
照顧到好多低收入人士

480 280 180
照顧到好多低收入人士
jose 發表於 21/3/2018 13:40

http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=11495
咁呢個都好良心

咁呢個都好良心
XYZZY 發表於 2018-3-21 13:49

都話姓吳嘅人值5分
姓李嗰啲就不了
e.g. 李克勤 李嘉誠

新舊環球一姐呢兩個post咁似既
Jacz 發表於 2018-3-21 13:32

上面嗰個係男人
下面嗰隻係猩猩
二〇二三年度全女班投票

480 280 180
照顧到好多低收入人士
jose 發表於 2018-3-21 13:40

同時啲唱片亦都以超低價一折發售
不計成本
等低收入人士都可以享受高質素嘅音樂
霏霏真係好有愛心
Gin Lee 真係望塵莫及
二〇二三年度全女班投票

同時啲唱片亦都以超低價一折發售
不計成本
等低收入人士都可以享受高質素嘅音樂
霏霏真係好有愛心
Gin Le ...
616.1314 發表於 2018-3-21 14:30

係呀
霏霏嗰啲係心靈雞湯嚟㗎
同聖經同grade㗎喇 每人都要有一隻

三面台敗筆係2側好難賣得出

三面台敗筆係2側好難賣得出
Nathan 發表於 2018-3-21 17:32

同意。四面台至少個個位都唔駛側住條頸睇

同意。四面台至少個個位都唔駛側住條頸睇
lblemon 發表於 2018-3-21 17:35

CAS坐65段 千嬅坐46段
仲要係480
睇到我想死

今次Gin坐58段 終於有正面睇
雖然380

賣左成日賣哂未? full左未?

「環球一姐」之名,GIN LEE敢當唔敢當?

賣左成日賣哂未? full左未?
hehehaha 發表於 2018-3-21 18:05

未啦...你買左未先

未啦...你買左未先
Nathan 發表於 2018-3-21 18:23

唔睇啦
留返睇實力Kary

HOTMAN 發表於 2018-3-21 18:11

笑死
今次連戲都懶做
直接多謝 認定自己就係咁款

一姐confirmed!

樹大招風...
Kary Aga Keeva R&K 會唔會排佢...

樹大招風...
Kary Aga Keeva R&K 會唔會排佢...
Nathan 發表於 2018-3-21 18:31

呢班暗星都係唔靠近好
近墨者黑

480得返少量真係好叻叻呀
我們的總和

笑死 個標題咁核突
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

笑死 個標題咁核突
帥小寶` 發表於 2018-3-21 18:51

好想食佢噴出黎粒飯
人大了珍惜今次不可有下次

堅堅仲唔派新歌造勢?冇big hits點賣得曬啲飛

stephybest 發表於 2018-3-21 19:04

雙雙、和每天講再見 係迫hit

wah wah 睇左cable個news clip
堅堅實在係Kary Ng 起件戰衣
扭身fig 勢又意義不明
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

stephybest 發表於 2018-3-21 19:04

無big hits都賣得哂啊 威唔威?
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

希望kary到時上台唱Come with Me搞串個場

Joox 剛上載果首"我不是你的觀賞魚" 係新歌定舊歌。
賣飛派歌都無聲無色,點做一姐㗎?
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了