返回列表 發帖

係咪預左唔爆,所以唔駛優先訂霏,費事肉酸
遲下分分鐘買碟送霏。
係到預祝堅姐好似個頭咁紅到發紫。
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

算啦 阿豬阿(坤)狗都開到紅館
煎煎開到都唔係咩好威風既事
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

有冇差唔多髮色GE 前人Sample
拍到成個男人面
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

50蚊一張霏都會考慮入場既
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

痴線此帖必火

痴線此帖必火
kwanie 發表於 2018-3-20 15:35

天后嘛 想不火都難

頭先行過聽到間時裝鋪播獨一無二 真係Talent always wins

希望大賣

天后嘛 想不火都難
帥小寶` 發表於 2018-3-20 15:42

希望開到兩場

係咪預左唔爆,所以唔駛優先訂霏,費事肉酸
遲下分分鐘買碟送霏。
係到預祝堅紅好似個頭咁紅到發紫。 ...
dom 發表於 2018-3-20 14:46

可能好有信心公售都爆

希望開到兩場
HOTMAN 發表於 2018-3-20 15:47

起碼開到半場

起碼開到半場
帥小寶` 發表於 2018-3-20 15:51

淨係cm fans已經霸左啦

淨係cm fans已經霸左啦
HOTMAN 發表於 2018-3-20 15:52

希望可以分身二十八個我 幫佢坐滿啲位

好想睇,唔係香港

天后嘛 想不火都難
帥小寶` 發表於 2018-3-20 15:42

你一日起碼100個comments都系關於美堅,好難唔火

希望可以分身二十八個我 幫佢坐滿啲位
帥小寶` 發表於 2018-3-20 15:54

買完派比父母叔父姨媽然後話係譚伯極力推薦歌手囉

好想睇,唔係香港
hehehaha 發表於 2018-3-20 15:57

唔緊要 佢第二次第三次紅館再黎睇

HOTMAN 發表於 2018-3-20 15:58

派俾我。。可以嗎??

派俾我。。可以嗎??
kk8733 發表於 2018-3-20 16:02

唔可以

你一日起碼100個comments都系關於美堅,好難唔火
loowee 發表於 2018-3-20 15:57

唔好咁講 大家都愛煎

HOTMAN 發表於 2018-3-20 15:58

派俾我。。。可以嗎?

唔可以
HOTMAN 發表於 2018-3-20 16:02

煎粉講一套。。做一套。。

派俾我。。。可以嗎?
帥小寶` 發表於 2018-3-20 16:03

唔可以

要多d人買霏助養gin lee

煎粉講一套。。做一套。。
kk8733 發表於 2018-3-20 16:04

走開啦 三唔識七又黎r霏

雖然呢個concert好搶手 但要睇自己買

煎煎為馬拉爭光 佢班老鄉唔係唔搭飛機過黎睇下話
馬拉人口點都坐爆紅館啦 驚咩唔爆
我撐環球 我撐堅強煎!

煎煎為馬拉爭光 佢班老鄉唔係唔搭飛機過黎睇下話
馬拉人口點都坐爆紅館啦 驚咩唔爆
我撐環球 我撐堅強煎! ...
帥小寶` 發表於 2018-3-20 16:11

馬拉政府應該資助佢既市民打飛機黎香港睇啦

支持馬拉gin

馬拉政府應該資助佢既市民打飛機黎香港睇啦

支持馬拉gin
HOTMAN 發表於 2018-3-20 16:14

我地真係同聲同氣

售票首天每人每次限購票10張
實好難搶啦
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

售票首天每人每次限購票10張
實好難搶啦
hehe 發表於 2018-3-20 16:30

我希望搶到半張 半張就夠架啦

冇乜宣傳,突然殺出黎話明天公售,明天應該會易買票卦我諗

一條友睇,想買480。希望唔駛坐側台位啦

今日 Presscon 有唱歌
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

冇乜宣傳,突然殺出黎話明天公售,明天應該會易買票卦我諗

一條友睇,想買480。希望唔駛坐側台位啦 ...
lblemon 發表於 2018-3-20 16:49

等平霏啦ching

等平霏啦ching
帥小寶` 發表於 2018-3-20 16:51

唔會等平霏,全力支持美煎

而且,覺得佢唔會賣得太差。

今日 Presscon 有唱歌
Nathan 發表於 2018-3-20 16:51

係咪唱首本名曲 心多?

係咪唱首本名曲 心多?
帥小寶` 發表於 2018-3-20 16:57

Agill做嘉賓?

Agill做嘉賓?
stephybest 發表於 2018-3-20 17:13

可能有班嬌粉會以為嬌嬌開個人演唱會 聽日衝住買霏

嘉賓有憶蓮卦

嘉賓有憶蓮卦
lblemon 發表於 2018-3-20 17:33

正常就AGA既

睇死你9成會飛過去睇
weiquan 發表於 2018-3-20 13:36

一定要去撐場
驚佢比人bully

希望你都飛去撐
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

係咪唱首本名曲 心多?
帥小寶` 發表於 2018-3-20 16:57

有唱曌

邊個羅湖show咁in已經有翻版gin lee既表演睇

正常就AGA既
hehehaha 發表於 2018-3-20 17:36

冇AGA先奇, 校長都100%有。周杰倫接近0%。

憶蓮機會應該高于一半。

憶蓮機會應該高于一半。
lblemon 發表於 2018-3-20 17:55

Eason 呢?

唔洗搞咁多嘉賓,佢都夠歌唱

留名等睇跳樓飛同8成入座率都無

Eason 呢?

唔洗搞咁多嘉賓,佢都夠歌唱
Nathan 發表於 2018-3-20 17:58

EASON都有可能!

球記鍾意第一次紅館隆而重之,軒仔初登紅館都有EASON, 校長撑場,與夠不夠歌無關

Lewis 發表於 2018-3-20 18:08

唔好將AGA GL 的叫座力 與 JW 欣宜相提并論。

繼續吹

掌咀

曌排左舞

憶蓮機會應該高于一半。
lblemon 發表於 2018-3-20 17:55

即刻唔想睇
【This is MC】澳門見

即刻唔想睇
lemontea1069 發表於 2018-3-20 18:24

最多到時去廁所囉 點都要入左場先