返回列表 發帖
係 其實以咁少宣傳黎講 堅堅bb 已經做得好好
cathay1996 發表於 2018-4-18 21:50

紅隧廣告 加 新聞宣傳鱔稿

真係宣傳不足

原來很堅強有國語版,唔知chorus會填咩詞

至於Gin Lee主動分享開心事,因將在紅館開騷,她有邀請校長譚詠麟到時來台下捧場,而昨晚接到校長(譚詠麟)來電問她排練狀況及打氣:「佢同我講『記得你係掂嘅,係我講嘅!』亦唔好畀自己咁大壓力,畀心機去做。」自己聽完係好開心嘅。而除咗校長,亦有邀請盧冠廷夫婦嚟睇。

倫伯無得上台

至於Gin Lee主動分享開心事,因將在紅館開騷,她有邀請校長譚詠麟到時來台下捧場,而昨晚接到校長(譚詠麟 ...
阻住 發表於 2018-4-19 08:23

好消息!

無理由唔預埋倫伯
話晒型人道都係2017年度最佳跳唱歌曲
雖然好易有免費飛但真係想睇一次現場表演。
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

咁仲慘 到時無人識唱佢啲歌
帥小寶` 發表於 2018-4-7 22:41

不如佢all in全買BMA啲歌好過舊歌佢班粉都會識...新碟真係唔會識
得咁少時間都聽唔切

演唱會倒數999天  

仲有N個星期演唱會先正式開鑼
一於同大家預演一下先~~

今日重温呢首HIT so ...
hehehaha 發表於 2018-4-8 19:06

希望我霏搶Fo上台生仔

係我就黑剩1% 然後半日就可以話售罄
帥小寶` 發表於 2018-4-10 00:04

明顯無sponsor肯食

d宣傳新聞都7到癲
kayzzz 發表於 2018-4-10 21:06

真係唔可以食飯睇呢個post啲平衡時空新聞笑到我噴飯

至於Gin Lee主動分享開心事,因將在紅館開騷,她有邀請校長譚詠麟到時來台下捧場,而昨晚接到校長(譚詠麟 ...
阻住 發表於 2018-4-19 08:23

跳樓飛即刻升價
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

除左請香港歌手做嘉賓,仲可能請馬來西亞歌手喎
又係曹格?

系統現正為大量顧客處理網上購票,所有網上購票連結正由其他顧客使用中,請按以下「再次登入」按鈕再嘗試登入(請注意:使用鍵盤上的「F5」按鍵不能連結購票網站)。

您亦可使用信用咭電話訂票熱線(852)2111 5999(每日上午十時至晚上八時,包括公眾假期)或於各售票處開放時間內前往購票。請瀏覽 www.lcsd.gov.hk/tc/ticket/counter.html 查閱各售票處地址及開放時間。

•        

Our system is now processing ticket purchase by a large number of customers. All Internet ticketing slots are currently taken up by customers. Please press the "Retry" button below to try access again (Note: pressing "F5" on the keyboard cannot serve the purpose).

You may also use our credit card telephone booking hotline at (852) 2111 5999 (from 10 am to 8 pm daily, including public holidays) or visit our outlets during their opening hours. Please browse www.lcsd.gov.hk/en/ticket/counter.html for locations and opening hours of all outlets.
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

有預感會有很堅蛋100次聽

有預感會有很堅蛋100次聽
HOTMAN 發表於 2018-4-21 21:47

很堅?? Gin lee 想走埋性感路線唱呢類型嘅歌?

雙雙真係好好聽 希望到時會唱起碼十次
nicknicknick 發表於 2018-4-22 09:17

希望有日你既簽名會加上gin gin

一齊轉會

如果gin gin兩場爆滿做到實力天后會考慮轉粉
nicknicknick 發表於 2018-4-22 13:57

咁兩場都去lo (如果有免費飛)
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

既然係處女個唱 不如gin lee暫時改名做virgin lee 到開show時再改番原名

既然係處女個唱 不如gin lee暫時改名做virgin lee 到開show時再改番原名
HOTMAN 發表於 2018-4-22 18:29

好不雅囉!人家gin lee是純情女歌手

cathay1996 發表於 2018-4-22 18:33

係咪唔識英文?
virgin咪純情lo

cathay1996 發表於 2018-4-22 18:33

佢話演唱會想跳性感舞色惑wor

同埋virgin係象徵處女show同純情囉

係咪唔識英文?
virgin咪純情lo
JasOh103 發表於 2018-4-22 18:36

你就唔識英文
virgin = 話gin lee係處女
so cheap so low class

你就唔識英文
virgin = 話gin lee係處女
so cheap so low class
cathay1996 發表於 2018-4-22 18:38

單單一個字
現在變得諷刺

睇番記錄原來樓上上上係曲粉

我都想suggest下個演唱會點做啫

希望唱蝦今天終於一人回家真係會出現蝦

單單一個字
現在變得諷刺
JasOh103 發表於 2018-4-22 18:41

佢既Logic係邊?我正正係想講gin既純潔

Gin好pure

睇下第一場好無睇先
nicknicknick 發表於 2018-4-22 18:40

第一場爆左
聽講第二場都快

第一場爆左
聽講第二場都快
JasOh103 發表於 2018-4-22 18:43

爆左咩?爆左個台?

爆左咩?爆左個台?
HOTMAN 發表於 2018-4-22 18:44

爆肺

女銀係要咁

【FWD MAX presents Gin Lee 李幸倪 First Of All Live 堅•加場!】

徇眾要求!由於反應熱烈,Gin Lee First Of All Live成功於6月24號加開一場!讓更多樂迷可以欣賞到Gin Lee首次既紅館個場。仲未有飛?FWD MAX將會加推演唱會門票換領同終極大抽獎!唔想錯過最後既機會?快啲登記成為MAX會員同儲定MAX分,留意住我地既公佈啦!
有關活動即上:https://goo.gl/D7sYT3

貌似有得換24號

【FWD MAX presents Gin Lee 李幸倪 First Of All Live 堅•加場!】

徇眾要求!由於反應熱烈,Gin Lee Fi ...
阻住 發表於 2018-4-23 20:46

正常丫,人地係冠名贊助喎

回復 1166# Nathan

梁靜茹或者戴佩妮好唔好
舞來舞去 不日內開始錄音。

回復  Nathan

梁靜茹或者戴佩妮好唔好
黃家正 發表於 2018-4-24 00:57

希望係梁靜茹
咁可以到佢講返「(Gin Lee 李幸倪)可以在香港開兩場演唱會,是不是很厲害呀?」

Gin真係好cute勁可愛

為咗令到Gin Lee舉行演唱會時更加得心應手,《東網》特別為佢準備咗一連串 ...
Laichu 發表於 2018-4-24 00:49

佢d鄉音好勁好可愛
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

有平飛未

阿堅用馬拉譚仔口音唱很堅強會唔會仲有noise

見到香港人肯比880睇talk show, 都唔肯拎680聽Gin唱歌跳舞,好慘

原來佢病左
睇黎要失聲演出

天后都係如此下場

原來佢病左
睇黎要失聲演出

天后都係如此下場
JasOh103 發表於 2018-4-24 23:01

你講到個show聽日就開咁喎
係咪好期待Gin Lee萬年一遇大走音演出?

原來佢病左
睇黎要失聲演出

天后都係如此下場
JasOh103 發表於 2018-4-24 23:01

希望佢既成就超越Sammi同美祖
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

希望佢既成就超越Sammi同美祖
帥小寶` 發表於 2018-4-24 23:12

幾時超越梅姐

你講到個show聽日就開咁喎
係咪好期待Gin Lee萬年一遇大走音演出?
hehehaha 發表於 2018-4-24 23:05

叱吒發住燒都只係唔記得少少歌詞

其實很堅強幾hit 而家一哼「很堅強」d人都有反應

叱吒發住燒都只係唔記得少少歌詞
John 發表於 2018-4-24 23:23

叱吒佢走音啵

其實很堅強幾hit 而家一哼「很堅強」d人都有反應
HOTMAN 發表於 2018-4-25 12:25

出左很堅強 5000次之後, 身邊D FD成日玩, 變態
【This is MC】澳門見

演唱會倒數兩個月

是日選擇了GIN GIN初熟時代的填詞唱作作品
《不再分離》

bigdickhk (4 年前): Gin Lee的努力,有目共暏,1st date,今天終於一人回家,下一位is my favour
期待阿Gin 6月紅館的努力可以比bigdickhk有目共暏!

#初熟GIN #不再分離 #開兩場 #係唔係反應好 加開part2

演唱會倒數兩個月

《不再分離》

bigdickhk (4 年前) ...
hehehaha 發表於 2018-4-25 18:03

初熟時代..........
【This is MC】澳門見

Gin Lee又R到個日產廣告...好勁

演唱會倒數兩個月

《不再分離》

好鄉下妹feel

演唱會倒數兩個月

《不再分離》

阿堅啲手勢係咪職業病
手勢成日都...揸咪囉