返回列表 發帖
曌排左舞
HOTMAN 發表於 2018-3-20 18:20

想同佢瘋狂你你你你你你 + babeh
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

唔好將AGA GL 的叫座力 與 JW 欣宜相提并論。
lblemon 發表於 2018-3-20 18:09

優先訂飛都唔敢 係咪驚成個seating plan白色

個紅頭好似泰國嗰啲, 呢嗰啲呀

好似吳日言-.-

一定係個紅色人頭太恐怖唔比掛紅隧做宣傳
失晒預算
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

失晒預算
dom 發表於 2018-3-20 19:06

紅頭一定係抄你頭像個位天后啦
馬拉妹恨做天后恨到癲左

曌排左舞
HOTMAN 發表於 2018-3-20 18:20

好勁,跳舞都唔走音
好夠氣

會唱幾多BMA ge 歌? 環球D 歌唔想聽

好勁,跳舞都唔走音
好夠氣
hehehaha 發表於 2018-3-20 19:17

我諗好多自稱跳舞歌手既女人要多多向煎煎學習
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

會唱幾多BMA ge 歌? 環球D 歌唔想聽
快劍俠 發表於 2018-3-20 19:21

I guess
BMA 4成
環球 4成
翻唱 2成

馬拉fans club內部認購已爆滿。希望開多357場
Laichu 發表於 2018-3-20 19:35

你係其中一員所以知?

音樂總監好似係 Fergus 唔係Veegay

失晒預算
dom 發表於 2018-3-20 19:06

擺左既話會增加司機炒車既機會

8字歌live真係好好聽
Bridge姣到呢

曌個樣好自信

Live in the moment封面靚咁多
點解演唱會poster醜咁多

紅館騷晒性感 李幸倪想邀周董做嘉賓

歌手李幸倪(Gin Lee)為6月23日紅館舉行《Gin Lee李幸倪First Of All Love 2018演唱會》記者會,Gin Lee現場進行5鐘的騷Quali演唱,為個唱預演。藍色間條恤衫黑長褲打扮的她,一轉身露出大玉背,非常性感。問到個唱可會騷性感?Gin謂:「識我嘅人都知我鍾意挑戰一啲新事物,自己都未試過晒腹肌呀,乜線乜線呀!我都會預告會畀大家一啲驚喜,總之大家會有線睇。」

而宣傳海報紅色頭髮造型,Gin指寓意鴻運當頭,希望在紅館給大家有耳目一新感覺。
Gin記者會後接受訪問,講到會騷哪種「線」,事業線還是馬甲線?Gin謂:「總之靚得嚟安全就得,唔會有咩底線,着Bra top都得,安全唔走光就得。」她稱現每日排舞及Keep Fit都至少五小時。

問到開一場會否覺得太少?Gin直言:「係呀,太少,希望大家支持可以加場。」她稱馬來西亞的家人、朋友及同學都計劃來港捧場,她笑言:「組3日2夜團過嚟,都有成一百幾十人㗎,唔知有冇酒店同機票嚟贊助吓。」

問到個唱嘉賓?Gin稱自己有心目中的天王天后人選。問到有否打算趁周杰倫在港邀請他?Gin即言:「梗係想,都想去睇佢紅館演唱會,見到佢有機會要同佢講下。」

馬來西亞朋友好support

一定要去撐場
驚佢比人bully

希望你都飛去撐
JasOh103 發表於 2018-3-20 17:39

要遲下先確定到。
天后真係幸運,有你呢啲咁supportive嘅fans。

分分鐘有兩場

想聽「天后站出發」寄意美嬌已經係天后同埋「放低過去」希望佢可以忘記左住湯房嘅過去。

真心,想睇,單丁友,希冇人一齊睇?
求毒坤演唱會門票一張 $500
(你比我, 舉牌另議)

要遲下先確定到。
天后真係幸運,有你呢啲咁supportive嘅fans。
weiquan 發表於 2018-3-20 20:11

李幸運
希望環球sponsor幾架機既大馬fans去

好勁,跳舞都唔走音
好夠氣

不如gin試下走一粒音就回水一蚊 睇下完場可唔可以九五折

HOTMAN 發表於 2018-3-20 21:25

唔係Twins演唱會喎,我驚一蚊都冇得回

紅館騷晒性感 李幸倪想邀周董做嘉賓

歌手李幸倪(Gin Lee)為6月23日紅館舉行《Gin Lee李幸倪First Of Al ...
Nathan 發表於 2018-3-20 19:55

想知有咩線可以睇

HOTMAN 發表於 2018-3-20 21:25

講唔正一隻字就回水一毫啦
即刻好想入場 應該有賺

想知有咩線可以睇
帥小寶` 發表於 2018-3-20 21:56

股罅?唔想gin gin咁博命,露完股市就大跌

想組cm堅粉團去聽完美聲線

想組cm堅粉團去聽完美聲線
JasOh103 發表於 2018-3-20 22:16

Sorry 我比較膚淺

只想睇完美既體態同外貌

講唔正一隻字就回水一毫啦
即刻好想入場 應該有賺
bagfgfcde 發表於 2018-3-20 22:11

第一句「大家hao,我係gin lee」已經唔正

笑到我
見到張Poster已經想等免費霏

第一句「大家hao,我係gin lee」已經唔正
帥小寶` 發表於 2018-3-20 22:37

係 "帶家豪 鵝系Gin Lee 梨行倪"

即刻唔想睇
lemontea1069 發表於 2018-3-20 18:24

無型人道睇堅堅跳老舞直頭送霏都唔入場啦

好似吳日言-.-
Kyle_ 發表於 2018-3-20 18:51

Shit好鍾意吳日言
啲歌好loop紅唔起
堅堅重要抄暗星suck a bitch!

好勁,跳舞都唔走音
好夠氣

肥婆多數好中氣e.g.肥媽/美肥

肥婆多數好中氣e.g.肥媽/美肥
Frankiekiekie 發表於 2018-3-20 22:53

BB, 呢個post唔係林二汶演唱會喎

Good job 環球, another ugly photo of Gin, another failure
1. She looks like she is about to chew/eat her red wig
2. The way she stands looks like she has a broken shoulder
3. Why do you have to tear off the first layer (of paper) to reveal "GIN LEE" on the poster?
4. "First Of All" is stupid name for a concert (looks like "first ofall") - I would consider something like "Gin Lee One Big Shot Live" or "First Shot Live"

BB, 呢個post唔係林二汶演唱會喎
hehehaha 發表於 2018-3-20 22:54

Frankiekiekie 發表於 2018-3-20 22:56

west face都咁靚

係 "帶家豪 鵝系Gin Lee 梨行倪"
hehehaha 發表於 2018-3-20 22:44

好多謝"驚你淫"公司環球

阻住 發表於 2018-3-20 23:00

$380有無100張

$380有無100張
hehehaha 發表於 2018-3-20 23:05

點都有既 個價應該低唔過灝兒

話說環球真係好鍾意三面台

如果美淫美霏同美煎大合唱就好

有無人已經排緊隊?

First Of All呢個名已經睇得出佢幾恨做一姐 幾恨攞女金

First Of All呢個名已經睇得出佢幾恨做一姐 幾恨攞女金
JasOh103 發表於 2018-3-20 23:23

第一日已經3版 證明大家都關心煎煎既first of all

留名等睇跳樓飛同8成入座率都無
Lewis 發表於 2018-3-20 18:08

有咁多贊助商,就算派飛都派到兩場啦

建議r埋大馬旅遊局sponsor 振興香港旅遊業!

Press con搞咩要咪嘴?又話實力派?