返回列表 發帖
已經唔識分反gin 同 gin粉
媽我好亂呀
lemontea1069 發表於 2018-3-24 01:33

十個post中至少有九個曲直難分。

唔可以咁話美煎嘎  
準備會加兩場好開心
Qmen 發表於 2018-3-24 02:04

多謝gingin全力爭取提早開放鬼門關

煎煎已經出到聲話想旅遊局sponsor機票 大馬fans一機機進場不是夢!
帥小寶` 發表於 2018-3-24 00:46

希望有一場係香港傷健協會專場啦

都是gin粉唔洗分啦
帥小寶` 發表於 2018-3-24 01:40

反gin最終都會成為gin粉

三個票價都少量了
加兩場有望 仲有三個月先on show
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

三個票價都少量了
加兩場有望 仲有三個月先on show
fifty1205 發表於 2018-3-24 11:49

27號軒仔公售,4月4基仔,如果有得加,環球要再搵個日子

27號軒仔公售,4月4基仔,如果有得加,環球要再搵個日子
Nathan 發表於 2018-3-24 12:32

星期五都可以做公售日架
【This is MC】澳門見

大膽估計 開場曲係1st date

佢尋日開live講演唱會
我只係望住yanting 無理過佢講乜
【This is MC】澳門見

估唔到三日就剩返100張多啲就賣曬
睇嚟賣碟銷量有時真係可以代表到啲嘢
至少證明個fans群係願意使錢支持
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

至少證明個fans群係願意使錢支持 ...
JayantL 發表於 2018-3-24 14:56

咁堅堅真係唱live勁
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

HOTMAN 發表於 2018-3-24 14:33

我覺得係光環或者隨風,ending一定係雙雙
肥婆馬上收皮

fifty1205 發表於 2018-3-24 16:34

斷估環球都唔會俾佢放今天終於一人回家做ending 所以雙雙合理

至少證明個fans群係願意使錢支持 ...
JayantL 發表於 2018-3-24 14:56

廢老咩都冇
最多係錢
姐係棺材本

囂到

咁堅堅真係唱live勁
帥小寶` 發表於 2018-3-24 16:28

咁美肥live都唔差wor
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

咁美肥live都唔差wor
JayantL 發表於 2018-3-24 17:24

佢既歌難度唔高

阿嬌又開騷了
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Falling 接 光環

stephybest 發表於 2018-3-24 18:44

我岩岩都見到!!!

2個一樣

你班人推咗9版啦,啲飛賣哂未?

阿嬌又開騷了
stephybest 發表於 2018-3-24 18:44

氣質呢樣野唔係人人有

HOTMAN 發表於 2018-3-24 14:33

我再大膽少少,我估係型人道!

近排Gin Lee(李幸倪)連媽咪姐都覺得真心”堅”,咁多年嘅努力再四圍挑機踢館參加音樂節目比賽(尤其是<超級巨星4踢館賽>仲好深入民心 ) ,到今日終於憑著一份”堅”毅不屈嘅精神,殺入每位歌手夢寐以求嘅紅館,舉行首個個人演唱會。媽咪姐仲收到可靠消息,遲吓有輯從未試過咁性感嘅做型照曝光,當中有小背心丶短裙仔..媽咪姐見到都嚇咗一跳,皆因之前Gin Lee記招已經講明今次紅館Show冇底線....

你班人推咗9版啦,啲飛賣哂未?
hehehaha 發表於 2018-3-24 19:41

凈翻幾十張!加場後仲有成萬張要賣!一定爆到100頁嘎!Queen of Cantopop

我岩岩都見到!!!

2個一樣
Nathan 發表於 2018-3-24 18:44

一個係真女人 一個係偽娘wor
你係咪要除褲先識分男女嘅人

凈翻幾十張!加場後仲有成萬張要賣!一定爆到100頁嘎!Queen of Cantopop  ...
loowee 發表於 2018-3-24 20:25

個幾十張交俾你掃哂佢OK?

帥小寶` 發表於 2018-3-24 20:49

佢連一張飛都無買,會掃幾十張飛?

究竟依度有幾多真fans? Gin lee越來越似當年kary, 有一大埋曲線fans
估唔到d飛去得幾快,等我仲以為放工後買都執到靚飛添
等加場算 ...
loowee 發表於 2018-3-21 23:35

呢個post係咪打算係未開show前推爆100頁?
煎粉加油!

帥小寶` 發表於 2018-3-24 20:49

等緊現場當日68蚊買680位啵

loowee 發表於 2018-3-24 21:06

你仲要比68蚊呀?
我等免費飛喎
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

你仲要比68蚊呀?
我等免費飛喎
JasOh103 發表於 2018-3-24 21:08

我等緊prologue第二版隨碟送飛

我等緊prologue第二版隨碟送飛
JayantL 發表於 2018-3-24 21:11

可能到時候年度大碟學jason咁放飛入碟
不過都冇人想睇 最後分分鐘每隻碟都放一張

loowee 發表於 2018-3-24 21:06

小心到時有錢都買唔到啊你

幾十張賣成日都未賣完
陰公

阿嬌又開騷了

咁奇怪,仲以為佢會加左場先出宣傳

唔信佢唔加,就算蝕都要照去,環球一姐冇理由只開到一場咁7,而且都要同sponsors交代,之前一定唔只預開一場

光環一定係吹住風咁唱
仲要升到勁高懶有氣勢咁嗌

阿嬌又開騷了

都唔知係咪特登咁樣擺

已經背哂全部歌 gingin幾時比咪我都會唱到

HOTMAN 發表於 2018-3-24 23:12

到時叫你唱馬拉歌

咁奇怪,仲以為佢會加左場先出宣傳

唔信佢唔加,就算蝕都要照去,環球一姐冇理由只開到一場咁7,而且都要 ...
Crooks 發表於 2018-3-24 21:38

環球員工諗野係好怪

會唱人哋啲歌
建議你study埋麟伯所有唱片

光環一定係吹住風咁唱
艾石仔 發表於 2018-3-24 22:32

光環要吹住風唱?
咁隨風而來隨風而去濕住身唱?
你咪係想gin gin個show出醜

光環一定係吹住風咁唱

著埋美霏11年叱吒個套戰衣 成件事好match
肥婆馬上收皮

希望佢唱falling個陣fall落台
咁就真係唱得有感情啦

光環一定係吹住風咁唱

係咪要好似美瑞三二一Go!唱數你咁吊到半天高頭頂有個光環咁?  

咁就真係唱得有感情啦
JasOh103 發表於 2018-3-24 23:34

啋啋啋 快啲touch wood

如果煎煎到時唱kary啲歌呢