返回列表 發帖
Joox 剛上載果首"我不是你的觀賞魚" 係新歌定舊歌。
派歌都冇聲無色,點做一姐㗎? ...
dom 發表於 2018-3-21 19:45

舊歌
係2013 Ginetic EP既歌

Joox 剛上載果首"我不是你的觀賞魚" 係新歌定舊歌。
派歌都冇聲無色,點做一姐㗎? ...
dom 發表於 2018-3-21 19:45

好舊㗎啦 2013 年嘅歌嚟
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

好舊㗎啦  2013 年嘅歌嚟
616.1314 發表於 2018-3-21 19:47

係2012年嘅派台歌
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

希望啲瘦文粉走返去吹奏自己偶像得啦
聽死一世終身美麗啦
咁既問題都問得出 證明仲生活喺以前 天后都變人瑞啦已經
醒下啦 活在當下啦
當今樂壇First首歌新定舊都唔知
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

希望kary到時上台唱Come with Me搞串個場
hehehaha 發表於 2018-3-21 19:27

無人識呢首
搞冷個場就真

聽死一世終身美麗
咁既問題都問得出 證明仲生活喺以前 天后都變人瑞 ...
JasOh103 發表於 2018-3-21 20:24

呢首係新歌定舊歌?

無人識呢首
搞冷個場就真
放空 發表於 2018-3-21 20:27

未聽過?新歌黎?

堅堅仲唔派新歌造勢?冇big hits點賣得曬啲飛
stephybest 發表於 2018-3-21 19:04

big hit係煎煎個人意願佢唔洗靠呢D都賣得好過同期女歌手

big hit係煎煎個人意願佢唔洗靠呢D都賣得好過同期女歌手
HOTMAN 發表於 2018-3-21 20:49

下?同同期女歌手比喳
唔係話佢係天后架咩 唔係話佢係talent架咩

大家去睇之前一定要練定歌 到時大大聲首首跟住唱
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

超。。。以前佢D 舊歌有鬼人討論咩。
而家咪證明佢係一姐囉,一個演唱會,一首新歌都可以討論到幾頁。
成個CM 全城擁戴,極力推崇的實力女天后Gin Lee。
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

而家咪證明佢係一姐囉,一個演唱會,一首新歌都可以討論到幾 ...
dom 發表於 2018-3-21 21:12

下一個吳雨霏!

下一個吳雨霏!
帥小寶` 發表於 2018-3-21 21:28

what?早就超越左啦

what?早就超越左啦
HOTMAN 發表於 2018-3-21 21:30

樣貌? 超越左啦
唱功? 超越左啦
女歌手獎? 超越左啦
銷量? 超越左啦
口碑? 超越左啦
Talent? 超越左啦

不過衣著應該輸

而家咪證明佢係一姐囉,一個演唱會,一首新歌都可以討論到幾 ...
dom 發表於 2018-3-21 21:12

多謝Mi粉支持Gin Lee
有興趣可以多啲聽下佢啲舊碟,例如2012年隻同名大碟Gin Lee
希望Gin有朝一日都可以好似Sammi咁係華語樂壇發光發熱!
又跳得又唱得

簽名被屏蔽

樣貌? 超越左啦
唱功? 超越左啦
女歌手獎? 超越左啦
銷量? 超越左啦
口碑? 超越左啦

不 ...
JasOh103 發表於 2018-3-21 21:36

演唱會銷情應該超越左
個鼻長度應該未超越

演唱會銷情應該超越左
個鼻長度應該未超越
kayzzz 發表於 2018-3-21 21:43

#Mean

480 極速少量 應該可以宣佈加場
Laichu 發表於 2018-3-21 21:39

美霏都開到兩場 以煎煎實力點會開唔到

多謝Mi粉支持Gin Lee
有興趣可以多啲聽下佢啲舊碟,例如2012年隻同名大碟Gin Lee
希望Gin有朝一 ...
hehehaha 發表於 2018-3-21 21:39

梗係啦我呀 mi 姐最鐘意提攜後代天后
最近又同大肚菲姐又同Gin 姐合照。
搞到我都對佢地改晒觀
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

https://www.youtube.com/watch?v=Be1MLW7k44E

唔知gin 會唔會唱one and only 入面d歌呢~

梗係啦我呀 mi 姐最鐘意提攜後代天后
最近又同大肚菲姐又同Gin 姐合照。
搞到我都對佢地改晒觀  ...
dom 發表於 2018-3-21 22:00

mi好似有係ig講過cwm好好聽

聽死一世終身美麗啦
咁既問題都問得出 證明仲生活喺以前 天后都變人瑞 ...
JasOh103 發表於 2018-3-21 20:24

https://youtu.be/_swU5zS7yWw
原來GinGin唱過默契
肥婆馬上收皮

原來GinGin唱過默契
fifty1205 發表於 2018-3-21 22:25

我知呀 唱得幾好
多年前已經天后in the making

我知呀 唱得幾好
多年前已經天后in the making
JasOh103 發表於 2018-3-21 22:39

ig有人comment 加八場加八場加八場

宣佈加兩場?
Laichu 發表於 2018-3-21 22:31

以GIN LEE非凡既實力,開一場實在浪費!

帥小寶` 發表於 2018-3-21 22:45

想送句 哪來的自信 比佢同佢偶像

樣貌? 超越左啦
唱功? 超越左啦
女歌手獎? 超越左啦
銷量? 超越左啦
口碑? 超越左啦

不過衣著應該輸
JasOh103 發表於 2018-3-21 21:36

減多二十磅應該都著到霏霏d衫

估唔到d飛去得幾快,等我仲以為放工後買都執到靚飛添
等加場算

估唔到d飛去得幾快,等我仲以為放工後買都執到靚飛添
等加場算 ...
loowee 發表於 2018-3-21 23:35

希望加八場 咁樣就有大把靚飛

宣佈加兩場?
Laichu 發表於 2018-3-21 22:31

哪來的自信?唔信佢會開到3場,與衛蘭同陳柏宇平起平坐。

咁咪同前環球另一位一姐平起平坐?

希望加八場 咁樣就有大把靚飛
帥小寶` 發表於 2018-3-21 23:41

希望加八十場
等我八月可以睇到

CAS坐65段 千嬅坐46段
仲要係480
睇到我想死

今次Gin坐58段 終於有正面睇
雖然380 ...
JayantL 發表於 2018-3-21 17:52

呢D只係睇側台, 唔需要側住頸睇, 遠D既側台位即係要側住頸睇

美煎部分粉真係好天真,仲以為而家係樂壇全盛期咩, 邊有可能開到咁多場

環球kay都係7場,煎煎加埋霏霏4場都不知有無
iamsingingwong 發表於 2018-3-22 09:31

Kay嗰年前有首真big hit,仲要年度級,邊有得咁比

ig comment: 「只買到第11行,但走廊位,唔知你會唔會行到過來呢」

Gin Lee 要好好練氣先得啦     
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

售罄未?

其實我覺得環球一早plan左加一場
但而家銷情一般,加真係有risk
仲有咁多sponsor要散飛

其實我覺得環球一早plan左加一場
但而家銷情一般,加真係有risk
仲有咁多sponsor要散飛 ...
Crooks 發表於 2018-3-22 11:19

又搵返一班保險佬填爆個場

好似去唔曬啲飛加多場都難
Aga心裡暗笑,不過條友連開紅館嘅機會都無

好似去唔曬啲飛加多場都難
Aga心裡暗笑,不過條友連開紅館嘅機會都無 ...
Lewis 發表於 2018-3-22 13:11

AGA 總有機會開紅館既

唔會心裡暗笑卦, 以CD計,佢銷量同美煎差唔多架咋

$680 去到19行
$480去到29/31但冇連位
$380去到36行
求毒坤演唱會門票一張 $500
(你比我, 舉牌另議)

可能唔會加場?最有利的周六已經用左, 周五或周日加場時間上都唔夠周六好, 當大部分有心睇既人都買左票,加果場好大機會滯銷喎

AGA 總有機會開紅館既

唔會心裡暗笑卦, 以CD計,佢銷量同美煎差唔多架咋 ...
lblemon 發表於 2018-3-22 13:23

但聽眾層就差好遠

$680 去到19行
$480去到29/31但冇連位
$380去到36行
Eddie8848 發表於 2018-3-22 13:29

開賣一日就有呢個成績算好好啦
先唔講JW同肥婆,Gigi賣咗成個月都係爆得一場
肥婆馬上收皮

可能唔會加場?最有利的周六已經用左, 周五或周日加場時間上都唔夠周六好, 當大部分有心睇既人都買左票,加果 ...
lblemon 發表於 2018-3-22 13:33

仲有三個幾月先開show 又有贊助商幫手
以依家嘅銷情,開多場唔難
肥婆馬上收皮