返回列表 發帖
Presscon第二日就公售,係咪得Gin Lee係咁?無任何宣傳
環球唔肯比宣傳費,好難加場喎。

開賣一日就有呢個成績算好好啦
先唔講JW同肥婆,Gigi賣咗成個月都係爆得一場 ...
fifty1205 發表於 2018-3-22 14:00

美煎仲未撥D黑位出黎公售, 肯定仲有唔少飛未賣的

仲有三個幾月先開show 又有贊助商幫手
以依家嘅銷情,開多場唔難
fifty1205 發表於 2018-3-22 14:03

贊助商幫手賣出正價票就有用, 萬一滯銷, 贊助商幫手派票或跳樓票, 實際上對盤數冇幫助.

即係佢演唱會跳舞都有機會開半咪?

係咁我使乜俾錢睇佢,跳舞又唔係勁,要俾錢入場梗係想聽live ...
kayzzz 發表於 2018-3-22 14:40

叫肥婆教佢跳你瘦夠了嗎咪得囉

仲有少量飛,環球夠唔夠膽加場?

仲有少量飛,環球夠唔夠膽加場?
Nathan 發表於 2018-3-22 20:31

一姐喎 唔加邊有氣勢
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

新舊環球一姐呢兩個post咁似既
Jacz 發表於 2018-3-21 13:32

我霏高貴咁多馬拉妹一陣羅湖味

樣貌? 超越左啦
唱功? 超越左啦
女歌手獎? 超越左啦
銷量? 超越左啦
口碑? 超越左啦
Talent? 超越左啦

不 ...
JasOh103 發表於 2018-3-21 21:36

紅字黑人問號

今晚周董演唱會鏡頭影Gin Lee 時觀眾反應幾熱烈
【This is MC】澳門見

煎煎好叻,一㩒入城網就見到”少量”
零宣傳開售兩日就680賣到20行,480最後21張飛,380得返少量
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

煎煎好叻,一㩒入城網就見到”少量”
零宣傳開售兩日就680賣到20行,480最後21張飛,380得返少量 ...
fifty1205 發表於 2018-3-23 11:43

似乎會加場

今晚周董演唱會鏡頭影Gin Lee 時觀眾反應幾熱烈
lemontea1069 發表於 2018-3-23 00:46

周董光環加持

嘩賣成三日都賣唔哂,gin lee真係好紅呀

hehehaha 發表於 2018-3-23 20:19

你叫JW 同肥婆情何以堪

你叫JW 同肥婆情何以堪
lemontea1069 發表於 2018-3-23 20:45

又係佢自己話加兩場
那來的自信?

又係佢自己話加兩場
那來的自信?
hehehaha 發表於 2018-3-23 20:52

Eason建議Gin開3場,所以Gin好想開到3場

Nathan 發表於 2018-3-23 21:19

美臣出到口 唔該所有臣粉都買飛

hehehaha 發表於 2018-3-23 08:19 PM

美煎系亞皆老街最受歡迎女歌星嚟嘎
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

Nathan 發表於 2018-3-23 09:19 PM

有美贊臣加持一定得啦

痴線,信既chorus我聽左幾次,我已經識唱

有盼望感動既feel

希望譚伯建議開30場
咁真係會開到30場

一場都唔爆 好廢呀......

估唔到賣左2日d飛已經去得7788

放空 發表於 2018-3-23 22:42

一場都賣到便秘咁,陰公

有美贊臣加持一定得啦
Qmen 發表於 2018-3-23 21:51

會唔會真係Eason 做嘉賓,月球上的人mix月球下的人呢
一定正到痛哭
肥婆馬上收皮

傷台探子 昨日透露左加兩場啦~
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

l00540 發表於 2018-3-23 23:31

想姐,未必做到!?

真係天大既喜訊!!!!!

有望$100睇到$680

個座位表黑到咁連一場都賣唔晒,佢d叫座力真係世界級

不過放心,環球咁有財力都幾肯定佢加到場

下?憑佢?

個座位表黑到咁連一場都賣唔晒,佢d叫座力真係世界級

不過放心,環球咁有財力都幾肯定佢加到場{:1 ...
kayzzz 發表於 2018-3-24 00:15

有無Sitting plan睇睇? 想知黑成點

有無Sitting plan睇睇? 想知黑成點
帥小寶` 發表於 2018-3-24 00:19

Seating. 番去罰抄十次

Seating. 番去罰抄十次
kayzzz 發表於 2018-3-24 00:25

快post

Source? 其實開兩場好盡啦
肥婆馬上收皮

Source? 其實開兩場好盡啦
fifty1205 發表於 2018-3-24 00:30

一場大馬FANS 一場香港FANS 一場for劏房鄰居

回復 392# 帥小寶`

中國好聲音專場可以吸引到一場大陸觀眾,完滿爆四場!
舞來舞去 不日內開始錄音。

加開果兩場黑面臣唱足半場,應該都有人買飛咯

回復 368# 帥小寶`

gin lee演唱會可以同周董合唱光環

回復  帥小寶`

中國好聲音專場可以吸引到一場大陸觀眾,完滿爆四場! ...
黃家正 發表於 2018-3-24 00:41

到時應該勁多牛牛係紅館出面等大陸人買飛 煎煎真強

一場大馬FANS 一場香港FANS 一場for劏房鄰居
帥小寶` 發表於 2018-3-24 00:36

三場加埋有冇2000人

回復 397# 阿mark

每場公開售票都唔知有無二千張

三場加埋有冇2000人
阿mark 發表於 2018-3-24 00:44

煎煎已經出到聲話想旅遊局sponsor機票 大馬fans一機機進場不是夢!

已經唔識分反gin 同 gin粉
媽我好亂呀

已經唔識分反gin 同 gin粉
媽我好亂呀
lemontea1069 發表於 2018-3-24 01:33

都是gin粉唔洗分啦

會唔會真係Eason 做嘉賓,月球上的人mix月球下的人呢
一定正到痛哭 ...
fifty1205 發表於 2018-3-23 11:22 PM

好期待嘎

放空 發表於 2018-3-23 10:42 PM

唔可以咁話美煎嘎
準備會加兩場好開心