返回列表 發帖
係咪通常第一次大show都要染Mk髮色

連大叔大媽都課金支持實力gin
垃圾環球幾時先識包裝同宣傳人?

Stylist係咪好憎佢
開場件肥腫睡衣好騎呢丫

今日完show後又係有一班人搶CD
見到有中佬街客一口氣掃beGin beGinAndMore LITM Prologue BnB ...
fifty1205 發表於 2018-6-25 00:19

我估啲中佬鍾意聽hifi靚聲好唱功
睇完後驚覺自己以前miss左ginlee

Gin經過今次紅館,見到佢果種自信同氣場,同容祖兒有得比,容祖兒叻跳舞Gin都可以
不過生不逢時,呢個年代 ...
Garfield 發表於 2018-6-25 00:37

唔係冇好歌
係環球完全唔識宣傳同包裝歌手

終於睇返啲片
原來尋晚有保留到woahhh~~~天開了
今晚無唱到 可能因為個no~~~~拉得仲長左  ...
JasOh103 發表於 2018-6-25 02:51

gin表示唱完falling差不多斷氣 不過我諗真係冇人聽得出

林欣彤、舒文、蔡一智、葉倩文、陳志雲有去,我亦見到細So坐680
TheOcean 發表於 2018-6-25 19:43

Erickwok, alexfung, 梁文禮, 港台eric, Dearjane, 係咪supper都有?

你都痴線黑布放到咁當見唔到當無件事?
阿堅唱得同好努力係一件事
UMG叫唔到人畀錢入場係另一件事
要鬧就 ...
Frankiekiekie 發表於 2018-6-25 19:59

你有冇睇條友寫乜架
佢拎張開場前既相話好吉
唔賣得係事實,但除左黑布位開show後肯定冇咁吉

Jade當年係紅人兼有紅歌 推上紅館係岩
可惜個show口碑唔好 好似都係用國際band但啲歌改到好騎呢
而今次gin就係相反 人唔紅歌又唔多紅 但最後口碑幾好