返回列表 發帖
希望堅姐演唱會嘅造型可以搣甩海城夜總會登台feel

啱啱入到咩價都有喎,睇380算

380唔抵喎。
lblemon 發表於 2018-3-21 10:59

老實,睇Gin Lee都係為聽歌,佢造型台風舞姿真係唔啱我口味,尤其睇左琴日press con條片。最好野都唔講齋唱

睇銷情,又咁多sponsor飛,好似買早左

其實我覺得環球一早plan左加一場
但而家銷情一般,加真係有risk
仲有咁多sponsor要散飛

阿嬌又開騷了
stephybest 發表於 2018-3-24 18:44

咁奇怪,仲以為佢會加左場先出宣傳

唔信佢唔加,就算蝕都要照去,環球一姐冇理由只開到一場咁7,而且都要同sponsors交代,之前一定唔只預開一場

究竟啲金唱片白金唱片點黎,買碟嘅人去哂邊?定係環球自己買返篤數?

痴線見到有人二折放,$96張,係咪玩野
點解會搞到咁肉酸?

我支持Gin Lee,但真係好唔鐘意環球捧佢嘅手法
風格路線已經好有問題
仲一味死吹爛吹有咁大吹咁大
非紅館不開,又造數制造假象
香港點可能有咁多人買碟?下下唔係白金就金?
淨係睇下佢fb/ig啲post有幾多likes同留言
就知佢唔係吹到咁受歡迎
而家好啦,一開演唱會就見真章
我買佢一定加場,等睇到時有幾多飛賤價求售
仲難睇過欣宜滯銷

想知邊到有96蚊張
帥小寶` 發表於 2018-3-31 01:39

Carousell,唔知見定假,但唔少平飛,第一次見演唱會咁早就大平賣

Aga Janice GiGi 基仔etc ig/fb post like數咪同Gin差唔多, 但佢地唔受歡迎咩?_?
我覺得Gin演唱會係有人 ...
Nathan 發表於 2018-3-31 09:48

Aga而家咪又係被環球用同一手法吹奏,叫座力隨時差過Gin Lee

其餘嗰啲多年黎儲落一個穩定同忠實嘅fan base,Gin Lee有冇?點比?唔係話social media一定睇到啲咩,但一個演唱會資訊有幾多人談論同share唔多唔少都反映到個歌手嘅受歡迎程度

難睇過欣宜,係因為欣宜冇被人吹捧做未來天后,冇被吹噓有幾紅銷量有幾好,滯銷亦係意料中事

其實講咁多都係因為我好睇唔過眼,好地地一個實力派比佢玩殘,搞到Gin Lee本人都好似變埋,聽佢講野越黎越意氣風發

菲傭迦比馬拉堅有優勢係歌自己創作有特色同Memorable
佢啲歌唔理悶唔悶真係有陣迦味
加上佢Hit歌真係一年 ...
Frankiekiekie 發表於 2018-3-31 16:43

冇可能啦Aga,唔好比環球宣傳呃到你
JW啲歌夠hit,又唔見佢賣到?
陳廣偉、Shine呢啲得係因為佢地好彩喺仲有人聽廣東歌嘅年代出道
可以賣下集體回憶
10年打後出道嘅歌手就好難
00後甚至90後去YouTube loop就叻
有幾多會為兩首歌比錢入場
有錢都留返去韓團fans meet
靠中佬hifi友?咪Gin Lee咁囉

Jason本身唱歌有實力,唔純粹賣回憶
Shine純粹賣回憶,第二次紅館銷量已經唔得
Aga銷量同gin差不多,估計 ...
lblemon 發表於 2018-4-1 15:17

Jason唔係純粹賣回憶,但唔係有早期嗰堆歌,都幾肯定冇咁多人入場

Aga同Gin差唔多同意呀,就係唔覺佢會好Gin好多

佢咁講似係預告加場,不過得嗰小貓三四隻答佢,點塞滿個場?

其實環球可唔可以揾人執下佢啲造型衣著,嗰件魚網衫似十足去砵蘭街搵食