返回列表 發帖
嘩, 唔搞優先訂票,明天直接公售

海報几靚几有型

贊助商有日産汽車,可口可樂呢D 稀客。。。係咪今年夏天可樂廣告有美煎?

18年6月23日
HOTMAN 發表於 2018-3-20 11:25

係喎,我睇錯,6月23 日才對

冇乜宣傳,突然殺出黎話明天公售,明天應該會易買票卦我諗

一條友睇,想買480。希望唔駛坐側台位啦

等平霏啦ching
帥小寶` 發表於 2018-3-20 16:51

唔會等平霏,全力支持美煎

而且,覺得佢唔會賣得太差。

嘉賓有憶蓮卦

正常就AGA既
hehehaha 發表於 2018-3-20 17:36

冇AGA先奇, 校長都100%有。周杰倫接近0%。

憶蓮機會應該高于一半。

Eason 呢?

唔洗搞咁多嘉賓,佢都夠歌唱
Nathan 發表於 2018-3-20 17:58

EASON都有可能!

球記鍾意第一次紅館隆而重之,軒仔初登紅館都有EASON, 校長撑場,與夠不夠歌無關

留名等睇跳樓飛同8成入座率都無
Lewis 發表於 2018-3-20 18:08

唔好將AGA GL 的叫座力 與 JW 欣宜相提并論。

出Po未夠1日已經4頁,煎煎果然係下一站天后
隔離肥婆又斷腳又吹雞群星拍片先得2頁 ...
fifty1205 發表於 2018-3-21 06:29

呢度所有美煎主題都好旺場

已經入唔到

冷靜D,而家呢一代歌手唔會賣爆既,一定買到

哈哈哈,買到BA 行

第一行
stephybest 發表於 2018-3-21 10:05

我地隨時坐隔離

剛才再入,單一張貴票已去到20行

加硬場啦

加場唔知會加周五定周日呢?

你地搶飛有咩技巧...點解買到字母行
Nathan 發表於 2018-3-21 10:31

9:50 左右已經不停REFRESH,純粹靠運

姐係位唔岩..就取消再電腦抽?
Nathan 發表於 2018-3-21 10:35

要第一時間入到個網,先有機會頭几行,一取消就肯定冇左

Uncle fans wor...
JasOh103 發表於 2018-3-21 10:36

美煎粉絲由2X-5X 平均分布,男多于女

我岩岩見到有680..買了:)
Nathan 發表於 2018-3-21 10:39

恭喜,第几行?

呢度好多1X fans
HOTMAN 發表於 2018-3-21 10:39

係咪呀?

Eg bag會員
HOTMAN 發表於 2018-3-21 10:42

9行..
Nathan 發表於 2018-3-21 10:43

好好啊

你買係55定56段?
Nathan 發表於 2018-3-21 10:46

56.

啱啱入到咩價都有喎,睇380算
Crooks 發表於 2018-3-21 10:53

380唔抵喎。

680仲有...大家可以去試下
Nathan 發表於 2018-3-21 10:55

680去得好快, 好快又變到 19,20行

其實冇Presale,咁Seating Chart黑位係咪都係會派?
如果係咁好似應該等跳樓飛理智啲 ...
kinderpark 發表於 2018-3-21 11:09

陳奕迅黑位仲多呀,又唔見有得派?你慢慢等陳奕迅跳樓飛啦

你係點樣refresh?
㩒個page嘅retry鍵?
JayantL 發表於 2018-3-21 11:15

係呀

唔知加唔加場呢, 加場就應該會滯銷

呢一代歌手三面台都係一場起兩場止。

老實,睇Gin Lee都係為聽歌,佢造型台風舞姿真係唔啱我口味,尤其睇左琴日press con條片。最好野都唔講齋 ...
Crooks 發表於 2018-3-21 11:24

係,但我會PREFER 比多100蚊坐前几行。我覺得佢山頂位賣得貴。應該唔好超過320

好波
jose 發表於 2018-3-21 11:28

我只係想講, 根本優先訂都唔係占好多黑位。熱銷演唱會的優先訂票D位都几差。仲要收3,40蚊一張手續費。

係造型出事,著到佢個下身好肥
stephybest 發表於 2018-3-21 11:28

PRESS CON 衫褲都唔岩身,件衫都明顯大, 褲更加大。

ANYWAY 美煎都係減肥先啦, 減唔到就成日要着遮肚衫, 邊有得型

無勁宣傳, 加場一定滯銷.
Nathan 發表於 2018-3-21 11:25

勁宣傳都未必支持到2瑒唔滯銷,畢竟佢呢一代未夠老本,同埋而家樂迷人口實在萎縮。最紅美軒都係3-4場四面台

欣宜開到2場
香港人寧願睇欣宜
Nathan 發表於 2018-3-21 11:35

欣宜開2場但勁滯銷喎。場數多都要票房追到先得架

換過個stylist先,D造型成日都好老土又成陣7味
Jacz 發表於 2018-3-21 11:34

都係架

AGA 唔肥, 但造型都唔係咁靚

肥婆跳舞應該有力過煎煎
Jacz 發表於 2018-3-21 11:38

欣宜跳舞係好的,不過BREAK 左 LEG 點會爭D

欣宜賣左幾多成?

唔知中意Gin班中佬買左飛未呢,怕佢地唔留意 ...
Nathan 發表於 2018-3-21 11:50

當然唔知欣宜賣左几多成,不過頭先一CHECK, 貴票二連仲係賣到 3行咋

欣宜都係靠老母老豆個朵先開到兩場咋
stephybest 發表於 2018-3-21 12:01

係主辦單作肯蝕錢比佢開2場咋,論叫座力根本開唔到2場

三面台敗筆係2側好難賣得出
Nathan 發表於 2018-3-21 17:32

同意。四面台至少個個位都唔駛側住條頸睇

CAS坐65段 千嬅坐46段
仲要係480
睇到我想死

今次Gin坐58段 終於有正面睇
雖然380 ...
JayantL 發表於 2018-3-21 17:52

呢D只係睇側台, 唔需要側住頸睇, 遠D既側台位即係要側住頸睇

ig有人comment 加八場加八場加八場
帥小寶` 發表於 2018-3-21 22:45

美煎部分粉真係好天真,仲以為而家係樂壇全盛期咩, 邊有可能開到咁多場

好似去唔曬啲飛加多場都難
Aga心裡暗笑,不過條友連開紅館嘅機會都無 ...
Lewis 發表於 2018-3-22 13:11

AGA 總有機會開紅館既

唔會心裡暗笑卦, 以CD計,佢銷量同美煎差唔多架咋

可能唔會加場?最有利的周六已經用左, 周五或周日加場時間上都唔夠周六好, 當大部分有心睇既人都買左票,加果場好大機會滯銷喎

開賣一日就有呢個成績算好好啦
先唔講JW同肥婆,Gigi賣咗成個月都係爆得一場 ...
fifty1205 發表於 2018-3-22 14:00

美煎仲未撥D黑位出黎公售, 肯定仲有唔少飛未賣的

仲有三個幾月先開show 又有贊助商幫手
以依家嘅銷情,開多場唔難
fifty1205 發表於 2018-3-22 14:03

贊助商幫手賣出正價票就有用, 萬一滯銷, 贊助商幫手派票或跳樓票, 實際上對盤數冇幫助.

已收到公售的票!

在kkbox chat中,美煎問大家想聽咩歌,我點唱憶蓮嘅野花,美煎有mark低

美霏年紀同美煎差唔多,話佢前輩我驚美霏嬲

如果gin lee有牙力邀請eason做嘉賓並合唱月球上的人的話,亦可能吸引更多人去買票入場看的。 ...
Danny02 發表於 2018-3-26 12:51

EASON 都係同唱片公司, 公司叫到, EASON 時間OK 就成事, 唔駛靠美煎牙力

呢個PO 真係曲直難分.