返回列表 發帖
個紅頭好似泰國嗰啲, 呢嗰啲呀

$680㩒到11行
$480㩒到26行

點解呢個大馬女人既山頂位賣得咁貴?  貴過晒一眾天后

PRESS CON 衫褲都唔岩身,件衫都明顯大, 褲更加大。

ANYWAY 美煎都係減肥先啦, 減唔到就成日要着遮肚 ...
lblemon 發表於 2018-3-21 11:31

換過個stylist先,D造型成日都好老土又成陣7味

欣宜開到2場
香港人寧願睇欣宜
Nathan 發表於 2018-3-21 11:35

肥婆跳舞應該有力過煎煎

新舊環球一姐呢兩個post咁似既
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

樣貌? 超越左啦
唱功? 超越左啦
女歌手獎? 超越左啦
銷量? 超越左啦
口碑? 超越左啦
Talent? 超越左啦

不過衣著應該輸
JasOh103 發表於 2018-3-21 21:36

減多二十磅應該都著到霏霏d衫

ig有人comment 加八場加八場加八場
帥小寶` 發表於 2018-3-21 22:45

咁咪同前環球另一位一姐平起平坐?

即係佢演唱會跳舞都有機會開半咪?

係咁我使乜俾錢睇佢,跳舞又唔係勁,要俾錢入場梗係想聽live ...
kayzzz 發表於 2018-3-22 14:40

叫肥婆教佢跳你瘦夠了嗎咪得囉

呢個post係咪打算係未開show前推爆100頁?
煎粉加油!

光環一定係吹住風咁唱
仲要升到勁高懶有氣勢咁嗌
艾石仔 發表於 2018-3-24 22:32

係咪要好似美瑞三二一Go!唱數你咁吊到半天高頭頂有個光環咁?  

想聽我的驕傲、16號愛人、扮了解
John 發表於 2018-3-25 01:48

想聽煎煎著住呢套衫cover色惑

堅堅到時會唔會空過今晚黎瑞恩
gooloo 發表於 2018-4-5 22:56

唔會,cm一眾美會員會坐爆紅館

煎煎呢個post既comment好快超越cm另一天后美捲1314果個post

佢係咪癡左線?賣到咁又加場,佢肯定以為自己好紅咯
阿mark 發表於 2018-4-6 09:03

宜家加一場咋,煎煎fans目標係開8場呀

入行9年的歌手Gin Lee(李幸倪)終於圓紅館夢,今年6月23日將首踏紅館舉行處女演唱會《Gin Lee First Of Al ...
Nathan 發表於 2018-4-6 08:03

想睇煎煎show腹肌同馬甲線,最好著美捲1314個件星星bra

gin gin 如果開到3場 超越埋楊千嬋 人瑞首次紅館演唱會都係得2場
已經超越埋祖兒(首次紅館演唱會係1場,  ...
kayzzz 發表於 2018-4-6 22:33

美瑞第一次係鑽石三面台,加油煎煎!!

美gin 如果開到三場普通三面台已經完勝美瑞
美gin 之前唱加兩場加兩場 佢之後可能會再加多一場
Talents o ...
kayzzz 發表於 2018-4-7 17:41

係,等緊煎煎開夠8場

Really?原來咁多年前已經有呢款
以為近年先興添
616.1314 發表於 2018-4-7 22:44

唔係,甄妮八十年代既演唱會都用過鑽石三面台

根本就冇人會入場
所以唔存在觀眾提早離場呢回事
gooloo 發表於 2018-4-8 19:35

會唔會紅館現場D紅衫職員多過觀眾?

面書驚現《半價賣Gin Lee李幸倪》

之前大家講既係換票證咪就係呢D?

我好想開間減肥公司搵gin做代言人
順便呃返一千幾百張first of all飛
hehehaha 發表於 2018-5-8 20:50

想開間瘦面同瘦腰減肥公司

搵煎煎做人辦
佢都瘦到,肯定好多港女黎幫襯
到時我賺到fat fat一定包起晒煎煎賣唔出個D霏

我跟Gin Lee的工作人員說:「某些角度,她很像阿嬌。」然後她的經理人跟我笑說:「題我也幫你想好了,就『別再說我嬌』吧!」我之所以會用上「別再說我『嬌』」這個題,除了是因為大眾都覺得Gin Lee在很多角度來看,都跟阿嬌(鍾欣潼)很相似,那種楚楚可憐的神情更像,但我知道,Gin Lee本人與她的工作團隊都不太想活於別人的陰影下,Gin Lee就是Gin Lee,阿嬌就是阿嬌,樣貌相似但確是兩個不同的人

阿嬌咁靚啲人話佢似阿嬌GinGin都唔鍾意,果然夠堅!所以大家唔好再話GinGin似阿嬌,GinGin會unhappy
sunnyay1231 發表於 2018-5-23 14:44

真係鄧呀嬌唔抵

好期待堅堅當晚見到成排空櫈會點
gooloo 發表於 2018-6-18 16:41

煎煎會話係班黃牛炒燶晒

國際知名嘅band = 溫拿?
taz-wanted 發表於 2018-6-20 11:04

到頭黎都係有麟伯

會唔會係太極