返回列表 發帖
環球點解唔幫佢開兩場啊,喺咪驚滯銷

售罄未?

Eason建議Gin開3場,所以Gin好想開到3場
Nathan 發表於 2018-3-23 21:19

加開果兩場黑面臣唱足半場,應該都有人買飛咯

一場大馬FANS 一場香港FANS 一場for劏房鄰居
帥小寶` 發表於 2018-3-24 00:36

三場加埋有冇2000人

Gin Lee話會cover前輩女歌手金曲
希望係 愛是最大權利 或者 風花雪!
hehehaha 發表於 2018-3-25 01:38

可能cover梅姐,想話俾紅館觀眾聽,佢已經係天後

同美祖無得比
Qmen 發表於 2018-3-26 23:36

咪喺,美祖hit歌總數應該仲多過gin所有專輯曲目總數咯,兩者根本無法雙題並論,唯一共同點就係903成日硬谷

環球又陰啲陰啲放出黎
帥小寶` 發表於 2018-3-28 13:55

應該全部hold住,然後話售罄,宣佈加場,再出新碟送贈飛

其實應該買霏送CD, 今時今日邊有人仲咁白痴買碟,應該要睇show送紀念品咁
買$680 送Gin Lee 2018年度大碟  ...
hehehaha 發表於 2018-3-28 18:09

可樂冠名贊助嗎??送咁多可樂準備掟上台嗎?

反正都賣唔晒,咪益下viu tv 直播1小時,大家關係咁friend, 成日派歌手上節目宣傳又賣廣告。我而家終於知 ...
dom 發表於 2018-3-28 23:26

佢根本一首hit歌都冇,麥家瑜一首好得很都hit過gin所有歌啦!除左忠粉同馬拉粉仲有咩人會買飛睇!

唔關事,JW 欣宜有hit歌, 賣成點?

呢班歌手既聽眾仲細,過多幾年出黎做野就肯買飛,佢地既集團回憶 ...
Nathan 發表於 2018-3-29 09:12

唔係話好多聽開發燒碟噶中佬買gin咩

回復 588# loowee

好啦好啦,gin係2010後出道女歌手當中紅館最好賣果位

回復 592# iamsingingwong

好似得三個

2010後女歌手咪得三個咯
全部都係今年開
JayantL 發表於 2018-3-29 17:00

反而最值得開果個就沉到咩咁

一時醒唔起邊個
JayantL 發表於 2018-3-29 17:35

我係想講林欣彤咯

吳若希 何雁詩 譚嘉儀 定 HANA
ed8671ed 發表於 2018-3-29 18:56

呢幾個知名度應該都高過gin

好難估 係咪講緊霏霏?
帥小寶` 發表於 2018-3-29 18:15

呢個係2000年代噶

【馮仁昭四圍超】李幸倪想個唱加場

李幸倪(Gin Lee)噚日到商台宣傳精選碟,佢感激公司向舊唱片公司 ...
HOTMAN 發表於 2018-3-30 00:46

咩事?排隊買唔到飛?幾十張咁買?
680明明賣緊第10行,13連位~ 13連位

陰公 仲買到$680 第12行 13張連位 係13張連位
帥小寶` 發表於 2018-3-30 00:46

宜家第10行13連位啦,越賣越前

搵人報料比報紙啦 馬拉雞個唱滯銷送飛救亡
cathay1996 發表於 2018-3-30 14:04

好心唔賣得,就唔好再同人哋講好難賣飛啦,仲開口話想加場~

回復 669# iamsingingwong

打錯字

C1

李幸倪呻戒口辛苦過做操到暈!李幸倪呻戒口辛苦過做Gym

靚聲女歌手李幸倪(Gin Lee)為處女紅 ...
Laichu 發表於 2018-3-31 01:05

Gin的個唱公開發售後反應不俗

開得一場,明顯蝕住做啦,不敢落本賣廣告宣傳
你估佢係JW 咩,有冇限量資金。
JOOX 突然又要vip 先聽到環 ...
dom 發表於 2018-3-31 01:13

環球自己斷左最容易入屋噶tvb,叫gin上流行經典唱falling啦

Aga Janice GiGi 基仔etc ig/fb post like數咪同Gin差唔多, 但佢地唔受歡迎咩?_?
我覺得Gin演唱會係有人 ...
Nathan 發表於 2018-3-31 09:48

gin lee 入左環球之後,好似得雙雙一首歌係tvb出現過

好慶幸可以用三十分鐘搶到gingin飛
呢幾日係咁loop gingin既歌 同聽prologue
然後就好認真係到ff左個rundow ...
PerryXD 發表於 2018-3-31 18:44

會唔會opening就 很堅強很堅強 ~
最後encore 大叫大喊  和每天講再見 ~

好慶幸可以用三十分鐘搶到gingin飛
呢幾日係咁loop gingin既歌 同聽prologue
然後就好認真係到ff左個rundow ...
PerryXD 發表於 2018-3-31 18:44

你漏左翻唱女前輩噶曲目喔~

開過紅館先可以成為天后? GinLee:我終於唔係一個新人

歌手Gin Lee(李幸倪)初初在香港出道時便簽入BM ...
Laichu 發表於 2018-4-2 00:20

其實佢知唔知佢個show有免費飛換~

Sold out 等加場吧
Laichu 發表於 2018-4-3 23:09

明明680仲有13行13連位,唔知少量噶定義係咩

阿堅不如改名做李幸兒啦
幸兒 杏兒 易記d又易讀d
cathay1996 發表於 2018-4-5 01:21

前兩年我係唱片舖,真係有人問有冇李幸兒隻碟

冇可能,係咪問胡杏兒喳?我就唔信Gin lee啲碟有人買

Btw, 少量咗一萬年都仲少量,Gin Gin犀利! ...
hehehaha 發表於 2018-4-5 21:52

咁即係銷量榜係買翻嚟咯

Gin Lee 李幸倪
11 hrs · Instagram ·
你是否曾經有過這樣的念頭?「如果可以帶寵物去看演唱會就好了! ...
loowee 發表於 2018-4-5 23:51

佢係咪癡左線?賣到咁又加場,佢肯定以為自己好紅咯

宜家加一場咋,煎煎fans目標係開8場呀
Jacz 發表於 2018-4-6 09:24

有冇貓狗專場?

免費飛都唔想睇,唔想係紅館聽悶歌

好似話個show無encore
同香港一般演唱會唔同

可能知自己hit歌少,唱哂可以走人 ...
hehehaha 發表於 2018-4-8 17:44

好似王菲都無encore,gin要學阿菲

2013 EASON'S LIFE 基本上都冇encore, 得尾場有
hehehaha 發表於 2018-4-8 18:34

gin 可能係無hit歌擺encore,所以不設encore

一早超越咗啦
梅姐叱咤十大都未攞過
hehehaha 發表於 2018-4-7 18:17

又攞903做指標,梅姐攞過tvb五屆最女,仲有好多首十大勁歌,金曲金都有,gin lee只攞過兩首優秀選十四大,總選傑出表現獎(銅獎)

可能gin gin想學sk,
8點45到未開場
或者學lady gaga咁10點半唱今天終於一人回家
趕大家番屋企 ...
艾石仔 發表於 2018-4-8 18:53

可能唔使趕,唱咁多悶歌,d人可能都提早離場啦

根本就冇人會入場
所以唔存在觀眾提早離場呢回事
gooloo 發表於 2018-4-8 19:35

CM應該有20人吧

粉絲通宵排隊買飛

適逢今日(10日)是Gin Lee紅館騷「Gin Lee李幸倪First Of All Live 2018演唱會」加場開 ...
Laichu 發表於 2018-4-10 20:19

佢係咪發夢果陣見到

2014雨革因爲Gin Lee無出碟!
hehehaha 發表於 2018-4-11 19:35

2015呢?

原來Agin係近年第一個未入圍過最女五強而開到紅館既女歌手
hehehaha 發表於 2018-4-12 20:21

所以真係奇蹟

最極端係方皓玟,最女同年開麥花臣都滯銷

坤狗同小明d送飛遊戲都疑似飛多過參加者

所以gin lee唔好咁介 ...
kayzzz 發表於 2018-4-12 21:06

903最女點可以用來做指標,圈子細到不得了

Gin Lee吊帶透視裙上陣拍《信》MV
廢墟營造大火畫面險燒傷腳
Gin: 有史以來最震撼的MV!

從今年起多了一個 ...
John 發表於 2018-4-12 21:36

憑藉個人努力?

根本就係環球硬谷的

回復  Laichu

黎瑞恩 趙學而話你知 上流行經典無助銷情
黃家正 發表於 2018-5-2 05:20

本身呢兩個都唔紅,不過gin知名度更低

球記A&R 似乎係幫煎做個感性的形象,雙雙,月球上的人,空姐都係呢種感覺,當然,音樂而言,真係POWERFUL ...
lblemon 發表於 2018-5-7 13:39

不如走翻當年黃伊汶路線啦

fan屎都唔買正價飛
hehehaha 發表於 2018-5-28 21:15

邊有人咁傻買正價飛去聽幾個鍾悶歌

堅堅話個嘉賓唔係藝人
JasOh103 發表於 2018-6-5 21:58

可能係貓狗

本人過去兩個禮拜行情,7折完全冇人理,6折開始有人留意,今日半價賣出4張,都仲有4張喺手 ...
jpadvd 發表於 2018-6-11 02:52

環球係佢身上都唔知倒左幾多米,捧極都咁霉

究竟你收左幾多錢 lol
個個Gin Lee嘅post都爬入黎瘋狂狙擊 悶唔悶
fifty1205 發表於 2018-6-12 20:42

又唔係靜係得我一個狙擊佢~