返回列表 發帖
係 "帶家豪 鵝系Gin Lee 梨行倪"
hehehaha 發表於 2018-3-20 22:44

好多謝"驚你淫"公司環球

跳舞比上次LOL演唱會明顯有力咗,不過舞姿都係幾生硬,反而唱功突飛猛進

gingin先唔會出醜
唱隨風果陣用JW用過D雨水, 一路唱一路將D水風去觀眾到,
射射下見到AGA係台下射得特別用 ...
艾石仔 發表於 2018-3-24 23:59

我都想俾gin gin啲水射

FWD MAX啲霏居然仲未換哂
啱啱開account禁夠3000分換左兩張$480
阻住 發表於 2018-3-30 15:42

多謝你講一講令到我執到兩張

真心愛gin但環球捧人手法真係好肉酸,環球本身又成日覺得自己大支野,同大台反完面又到新城,之前港台頒獎禮又特登no show唔唱星足印同唔坐歌手席

Push!!! Love Gin Lee from France , Elle est très beau reine musicale

希望 FWD MAX 加場可以派多D680,等我可以免費地更近睇Gin Gin
samxdxd 發表於 2018-4-6 11:51

我都等緊FWD再黎多次$680換飛,黎到4月又可以重新拎分

Frankiekiekie 發表於 2018-5-12 22:07

我跟Gin Lee的工作人員說:「某些角度,她很像阿嬌。」然後她的經理人跟我笑說:「題我也幫你想好了,就『別再說我嬌』吧!」我之所以會用上「別再說我『嬌』」這個題,除了是因為大眾都覺得Gin Lee在很多角度來看,都跟阿嬌(鍾欣潼)很相似,那種楚楚可憐的神情更像,但我知道,Gin Lee本人與她的工作團隊都不太想活於別人的陰影下,Gin Lee就是Gin Lee,阿嬌就是阿嬌,樣貌相似但確是兩個不同的人

阿嬌咁靚啲人話佢似阿嬌GinGin都唔鍾意,果然夠堅!所以大家唔好再話GinGin似阿嬌,GinGin會unhappy

其實我覺得個Rundown唔算差,將啲唔係大熱嘅歌放開頭其實可接受,啱啱開始大家都會有耐性啲
悶完之後就黎AGA再加最hit嘅雙雙係幾好做法,喚醒下大家
接住Family Band個Gimmick對街客黎講反而最好氣氛,唱咩已經唔重要
淫歌part同一道理,大家重點係睇佢跳舞,同埋想幫佢平反下,唔係啲人唔俾反應,係歌接歌根本無位俾人嗌下
再跟住就係一連串派台歌,可能啲次序排得唔好,但用傳唱度較高嘅歌守尾門起碼吸引到人繼續留低
唯一挑剔係Encore竟然一開始唱side track,之後都都唔唱自己歌,好彩有嘉賓,而且Superwomen sell到唱功
自己最感動係今天終於一人回家擺最後,原本以為佢唔唱

老實講個製作真係麻麻,台唔掂visual唔掂
但係佢唱功真係好好,由頭唱到落尾仲要有跳舞有高難度歌,跳舞仲要唔係fing下手fing下腳算,對佢加咗好多分
樓上有人話佢間唔中似祖祖呢個真,外表甚至成個氣質都有果種感覺,由一開場已經全情投入好有自信,處女show黎講好高分
而且有驚喜嘅係佢講野好識帶動氣氛,又再幫佢平反下其實現場氣氛好好,首首歌唱之前都有人嗌囉
月球下的人啲觀眾仲要自動開哂手機燈
仲有其實入座率近乎滿座之餘大部分人都留到尾,以好多人係透過送飛而入場黎講嘅話真係意外地好
不過好擔心佢聽日果場

我覺得演唱會之後環球就會投閒置散gin lee
HeithWong 發表於 2018-6-24 03:38

但係如果今次演唱會反應叫好嘅話可能都仲有希望
至少呢刻我覺得一個咁有心做好本分嘅歌手絕對值得拎多年女銀

唔好咁陰功啦,gin真係好用心唱歌,Hea佢既話佢仲可以做咩喎,又唔會拍戲拍劇 ...
stephybest 發表於 2018-6-24 03:41

係,佢仲要成日俾CM班黑粉攻擊真係好慘

Sor我而家先發現演唱會開始之前CM個個講野都咁狠毒以為會無會員睇Gin
但原來大家都係口裏說不,身體卻很誠實