返回列表 發帖
Aga而家咪又係被環球用同一手法吹奏,叫座力隨時差過Gin Lee

其餘嗰啲多年黎儲落一個穩定同忠實嘅fan bas ...
Crooks 發表於 2018-3-31 12:18

咪係 唔覺出街有幾多人識嗌gin lee個名
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 18
1. 拯救我自己 2. 告訴我 3. 慢性分手

以為係廖碧兒咩事咁博又訓晒地
好啦賣肉求加場,吸引唔到後生轉吸大叔們快買飛
鍛煉得咁辛苦又排晒舞 只sh ...
dom 發表於 2018-3-31 16:59

唔好啊 已經燒左好多錢 一定要回本

點都要請AGA啦 話哂佢都係靠一加一首歌先令到大家識佢

突發。異地戀失敗 Gin Lee與男友分手! ! !

由馬來西亞來港發展八年的歌手Gin Lee(李幸倪),將於六月舉 ...
Laichu 發表於 2018-3-31 21:29

他成功了她沒有的故事

480 5張
380 2張

幾時先賣曬呢7張
Nathan 發表於 2018-3-31 21:15

2張好心你就掃左佢

我零蚊入手 幾倍即係幾多
HOTMAN 發表於 2018-3-31 22:20

我出高啲 兩蚊賣俾我OK?

演唱會倒數3333天  

今日同大家重溫下呢首
GIN LEE香港區第一主打
GIN x 林若寧 x Eric Kwok 鐵 ...
hehehaha 發表於 2018-3-31 20:00

DJ Donald(堅定眼神): 好聽!

冇可能啦Aga,唔好比環球宣傳呃到你
JW啲歌夠hit,又唔見佢賣到?
陳廣偉、Shine呢啲得係因為佢地好彩喺仲 ...
Crooks 發表於 2018-4-1 14:32

好記得begin個concert 8成都係中佬咁濟

Update update 380蚊 soldout
Laichu 發表於 2018-4-1 16:22

個2張拖左咁耐終於賣到

俾d時間愛符堅啦,依家雖然仲買到第12行13連位,但銷情仍然比預期好 ...
kayzzz 發表於 2018-4-1 16:51

你既預期係咩

唔知煎煎而加有咩感受呢

480得番一張
Nathan 發表於 2018-4-1 20:04

你反白眼咩意思

有00後連紅館都未去過
大唔透 發表於 2018-4-1 23:31

條仔好難頂 係咁講「因為我未睇過香港演唱會啦」

開過紅館先可以成為天后? GinLee:我終於唔係一個新人

歌手Gin Lee(李幸倪)初初在香港出道時便簽入BM ...
Laichu 發表於 2018-4-2 00:20

原來環球16年就入紙 雙雙反應好好?唔好搞笑啦

覺得煎煎會cover北京北角

基本搵到平霏全部都半價以上

建議有關單位可以考慮臨時將演唱會改名做"First Of All 環球群星演唱會".
歌手有Eason,  Kelly,  陳慧嫻, ...
dom 發表於 2018-4-4 17:18

一個吳雨霏已經贏哂

原來堅堅生活喺parallel universe
竟然會以為有人買唔到飛睇
好鍾意佢呢份單純 ...
JasOh103 發表於 2018-4-5 18:42

痴線 笑死

Gin Lee 李幸倪
11 hrs · Instagram ·
你是否曾經有過這樣的念頭?「如果可以帶寵物去看演唱會就好了! ...
loowee 發表於 2018-4-5 23:51

全場汪汪汪

入行9年的歌手Gin Lee(李幸倪)終於圓紅館夢,今年6月23日將首踏紅館舉行處女演唱會《Gin Lee First Of Al ...
fifty1205 發表於 2018-4-6 01:16

OH NOOOOOOOOO 真係加場

女金ok?

唔係加兩場架咩
不過加一場應該都難散飛
kayzzz 發表於 2018-4-6 01:41

唔加場都好難散霏喎

有得加場 即係銷情好過JW呢d開一場嘅暗星,睇齊兩位前環球一姐kay,霏霏上一次紅館演唱會。是次演唱會將會 ...
黃家正 發表於 2018-4-6 10:56

唔係拎煎同班暗星比下話?

好心啦 明明煎煎已經係天后
加得一場已經好肉酸 唔好扮興奮啦

其實以Gin既實力,開100場都得啦
由6月開到9月,開足成個暑假
咁環球可以同政府合作
持有香港身分證居民及
...
hehehaha 發表於 2018-4-6 17:30

仲可以做埋旅遊大使

我張免費飛唔係尾場
PerryXD 發表於 2018-4-6 18:25

我都想要免費飛

Gin gin 錄緊國語碟

The next Asian Diva is coming!
HOTMAN 發表於 2018-4-7 18:14

稱霸華語市場

嘩咁趕要出兩隻碟,係咪個演唱會唔夠歌唱呀
hehehaha 發表於 2018-4-7 22:33

咁仲慘 到時無人識唱佢啲歌

Really?原來咁多年前已經有呢款
以為近年先興添
616.1314 發表於 2018-4-7 22:44

希望煎煎成為下一個瑞瑞

10/4 時代有堅堅同佢緋聞男友adrian fu演出

愛堅之人請留意
HOTMAN 發表於 2018-4-8 16:44

你係咪會霸頭位

演唱會倒數999天  

仲有N個星期演唱會先正式開鑼
一於同大家預演一下先~~

今日重温呢首HIT so ...
hehehaha 發表於 2018-4-8 19:06

#猩猩相惜

猩定星?
HOTMAN 發表於 2018-4-8 19:19

自行參透

阻住 發表於 2018-4-9 22:57

係我就黑剩1% 然後半日就可以話售罄

粉絲通宵排隊買飛

適逢今日(10日)是Gin Lee紅館騷「Gin Lee李幸倪First Of All Live 2018演唱會」加場開 ...
Laichu 發表於 2018-4-10 20:19

咁都係新聞 真係人唔笑

•         All Internet ticketing slots are currently taken up by customers. Please access again.
Bookings  ...
John 發表於 2018-4-11 11:20

係咪環球搞死個網製造假象啊

比大家J
Nathan 發表於 2018-4-12 22:32

有幾分吳雨霏既影子

原來佢病左
睇黎要失聲演出

天后都係如此下場
JasOh103 發表於 2018-4-24 23:01

希望佢既成就超越Sammi同美祖

John 發表於 2018-5-1 01:06

轉行做車模?

Gin Lee好勤力
John 發表於 2018-5-3 00:05

真係好堅喎 支持

Gin Lee遇到AGA這個好戰友,談到兩人對對方的第一個印象,AGA笑言,「初初認識她,個人好堅強,好有氣場的 ...
John 發表於 2018-5-3 00:38

好勝gingin

大家上左堂未

周六去跳健康舞班,D MUSIC 有很堅強,上次有美彤隻忍

INSTRUCTOR係中佬
lblemon 發表於 2018-5-7 14:26

煎煎好多大叔fans

肥死你呀仲飲可樂………
cathay1996 發表於 2018-5-8 19:09

飲呢隻唔會肥架 可憐下煎啦 已經無廣告係手架啦

我好想開間減肥公司搵gin做代言人
順便呃返一千幾百張first of all飛
hehehaha 發表於 2018-5-8 20:50

蝕死你啊 另外想知啲飛賣成點

睇個勢很堅強應該過到百萬views,成績好過上年啲歌。
其實佢銷情都唔算差,過得去啦,大家唔駛咁苛刻, ...
Serendipity 發表於 2018-5-9 01:59

覺得你講得相當中肯 開騷一定要爆架咩?唔睇既人走寶炸

林夕:「歌詞從我患焦慮症的經驗開始。最初醫生說這是腦分泌失衡所致,所以之後很難承認性格遭遇也會引發焦 ...
John 發表於 2018-5-30 04:43

希望煎煎成為林夕心肝

請問平飛係邊

出售物品: 賤賣Gin lee 李幸倪 6月23日演唱會

陰公 啲fans去哂邊

堅堅話個嘉賓唔係藝人