返回列表 發帖
Supper真係做堅姐嘉賓??
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告訴我 - 林欣彤

國際知名嘅band = 溫拿?
taz-wanted 發表於 2018-6-20 11:04

應該係幕後, fergus係band leader搵嘅人多係外國國籍, 好似LITM咁

嘉賓係AGA同許志安

Source?
WTF... 唔想聽許志安啊 耳仔受虐待
fifty1205 發表於 2018-6-22 23:54

禮爺自己爆

觀眾都係25-35歲居多,加若干中年人。
男人多些
lblemon 發表於 2018-6-23 20:16

我好似個面女多d

平均年齡30係真

ginfamily部份玩親情牌炒氣氛都明既...始終有街客...
如果轉唱佢啲side track: 一想到你 緣兩半 默哀 十年 ...
JasOh103 發表於 2018-6-23 23:49

十年如當日應該係最hit嘅side track

認同d flow 係差d
事實上係真係陸陸續續有人出出入入 (我坐走廊位)
Encore前確係走左一班人嘅
不過唔怪得人, 走個d全部都係中年人
Graphic方面, 純wall播係差, 但配埋前埋個重screen有幾幕係靚嘅
熟知程度方面呢個係無得拗, 因為真係好多人都唔識bma d歌同埋無plig過嘅歌

信同很堅強既live真係完全升華首歌
HOTMAN 發表於 2018-6-24 00:08

都係維持原判, 呢兩首夾埋一齊差d訓著
信嘅出事位其實係首歌同詞太唔夾, carry唔到。。。

Falling live 好震撼,仲要行雷;天后級唱功試問香港仲有邊個當打做到
TheOcean 發表於 2018-6-24 00:13

Falling真係無得輸, 個bridge個no扯上去, 真係替佢肉緊

淨係 5 呢點已經屌打某個女歌手
希望嗰個女歌手嘅 Fans 唔好再入嚟抽水
616.1314 發表於 2018-6-24 00:14

我說做first end真係要俾100分