返回列表 發帖
睇黎Gin要話比haters 聽佢無優先訂飛都會好快爆

換過個stylist先,D造型成日都好老土又成陣7味
Jacz 發表於 2018-3-21 11:34

佢首歌都有得唱嘛, 十年如當日

https://www.youtube.com/watch?v=Be1MLW7k44E

唔知gin 會唔會唱one and only 入面d歌呢~

環球kay都係7場,煎煎加埋霏霏4場都不知有無
iamsingingwong 發表於 2018-3-22 09:31

Kay嗰年前有首真big hit,仲要年度級,邊有得咁比

開過紅館先可以成為天后? GinLee:我終於唔係一個新人

歌手Gin Lee(李幸倪)初初在香港出道時便簽入BM ...
Laichu 發表於 2018-4-2 00:20

佢嘅回答完全見到佢嘅自信......

原來堅堅生活喺parallel universe
竟然會以為有人買唔到飛睇
好鍾意佢呢份單純 ...
JasOh103 發表於 2018-4-5 18:42

睇到個post都覺得尷尬

笑,有人覆 你要送嗎

有冇人dm依個post條link俾gin lee認清真相 ...
kayzzz 發表於 2018-4-5 22:50

我搵唔到呢個comment,佢係咪delete咗

仲有喎

仲有個人問點解原本$680飛售罄 但之後售票網又有番$680飛賣

Gin lee d fans好純品{:1_8: ...
kayzzz 發表於 2018-4-6 00:02

原來係ig,頭先淨係睇左fb
到底佢係真自信定假天真 自己個concert賣成點無理由唔知...

入行9年的歌手Gin Lee(李幸倪)終於圓紅館夢,今年6月23日將首踏紅館舉行處女演唱會《Gin Lee First Of Al ...
fifty1205 發表於 2018-4-6 01:16

廣東碟+國語碟 +應該會派演唱會主題曲,即係今年大把歌派?

係咪應該會用返今天終於一人回家做ending

但係用Live做ending好似型d

面書驚現《半價賣Gin Lee李幸倪》

之前大家講既係換票證咪就係呢D? ...
Jacz 發表於 2018-4-15 20:07

係咪fwd放出嚟啲飛??

有預感會有很堅蛋100次聽
HOTMAN 發表於 2018-4-21 21:47

很堅?? Gin lee 想走埋性感路線唱呢類型嘅歌?

Official = 895,761
Lyric = 222,344
Total = 1,118,105 已過百萬

I like 信 more than HanGinKeung {:4 ...
boy4dudes 發表於 2018-5-9 23:27

很堅強 其實有啲俗,同佢begin/live in the moment 啲歌比無左種可以細味嘅感覺

不過 信 我而家都仲未有感覺,希望演唱會前會出多首歌

話說堅姐話演唱會會有5parts ,我根據佢既歌同曾經翻唱歌整個Rundown (較保守),大家討論下

~Po ...
Nathan 發表於 2018-5-12 14:14

覺得佢會唱Live,話哂係上隻碟點題作,不過可能少人識

其實真係幾有天后氣勢
water:) 發表於 2018-6-25 21:45

唱得好,不過呢兩首佢笑住當唱K咁 有啲似容祖兒笑住唱心淡 習慣失戀咁

第一晚場外完show見到好多人買,有d人應該新fans, 聽完演唱會一次過買哂所有碟 ...
TheOcean 發表於 2018-6-25 22:07

當日場外有無BMA啲碟?