返回列表 發帖
尋日超低價入場去睇 多謝呢位會員
有空凳但都最少九成入座率 又唔係瘋狂遮黑布 其實真心算係咁 { ...
nicholashin 發表於 2018-6-24 16:32

Aga同Gin擺埋一齊每次都好好睇

彈左先:
-好風如水後面個位稻草人(?)咩事
-和每天講再見第一段主歌忘詞 lur左成句 但係好正 好live ...
JasOh103 發表於 2018-6-25 00:43

好感人既感言

呢個post既留言數目已經超越 拾回謝安琪數愛世界巡迴演唱會2016香港站

成為cm重開以黎第三位多人留言既演唱會post

頭兩位係千嬋

Queen

IG勁多呢D $68飛POST
SANG 發表於 2018-6-25 01:23

個小數點走錯位咋

買唔到第三場既飛

Kong好正

完show之後係咁聽返雙雙
nicknicknick 發表於 2018-6-25 12:45

我狂loop很堅強

型人道最hit啦,得未呀譚伯
stephybest 發表於 2018-6-25 13:27

譚伯D fans叫gin翻唱譚伯既歌

德福hmv既bold and beautiful 又話賣哂 間間都冇

唔知Gin個ex有無睇

她成功了但他沒有
Garfield 發表於 2018-6-25 22:13

舊時路太遠 面前路卻太近 共誰落土生根

見到佢跑住咁唱今天終於一人回家, 真係好有天后格
lemontea1069 發表於 2018-6-26 00:37

gin勁尊重聽眾 全場每個角度都90度鞠躬一次

真係錯晒timing,前兩年紅少少又唔搞,
今年咁flop先黎搞
~蛋撻~ 發表於 2018-6-26 12:39

申請紅館唔洗時間咩ching

很堅強越聽越好聽

其實gin lee可以考慮搵側田寫歌

希望煎煎真係可以食住個勢攞女金
自我感覺還好走勢要1>2>2>1
帥小寶` 發表於 2018-6-26 17:50

谷沙鷗啦

發覺冇咩人講chair dance 除左性感同意態撩人外 其實真係跳得好 好多好細緻既move都做到

個Post有58版,John子一人佔左5版
hehehaha 發表於 2018-6-26 21:56

好出奇?你睇下千個post先

呢首又係好聽到癲
同埋想講佢家姐唱功都完勝佢同公司啲女歌手 ...
JasOh103 發表於 2018-6-26 21:47

希望簽埋家姐 頂aga個位

美煎在演唱會中,風情萬種呀
開始覺得呢種風情就係球記比佢嘅image
所以美煎一定唔可以肥返 ...
lblemon 發表於 2018-6-26 20:46

唔好呀 唔想佢行呢種路線

球記成日用風吹起美煎頭髮,由live in the moment 開始...而且隻碟啲歌都暗暗有啲風情feel。我就幾鍾意呢 ...
lblemon 發表於 2018-6-27 00:22

我都覺 佢好鍾意女神風

自我感覺還好播得唔錯...

係m記

演唱會吸左好多煎粉

發覺而家講野成日會唔小心tag歌

Eg 我覺得佢真係很堅強
呢排忙到不知幾點

有冇人覺得slow dancing, french kissing 超越左原唱

希望gin可以兌現佢曾經講既野
stephybest 發表於 2018-6-28 18:18

Gin Gin原來為左prepare歌迷先唔加咁多big hits落live in the moment (雖然最後都係好hit)

用心良苦

Gin Gin咁正,點解無男仔埋身架,搞到去親旅行都係同屋企人。
Garfield 發表於 2018-6-29 17:16

So hot

好心環球快手啲出Live CD啦,隔咗成個禮拜都未出
明明Gin Lee啲live完美到唔洗後補直出就得
CD版Gin Lee已 ...
hehehaha 發表於 2018-6-30 16:54

剪片唔洗時間牙 淨係剪走d 7visual都要半年啦

我講CD, 其實應該可以快過dvd
hehehaha 發表於 2018-6-30 20:56

咁點水埋d叔叔一次過買埋dvd bluray丫

連登有gin lee罵戰睇

輪住出First of All Live 2CD/ SACD / DVD / Bluray / LP
hehehaha 發表於 2018-6-30 21:03

冇錢啦Gin Lee fans2018真慘

其實個concept早係Eric Kwok 2014作品展已經用過
hehehaha 發表於 2018-7-1 19:57

我以為會唱番一枝花

原來咁就一星期
聽完live返唔到轉頭呀真係
JasOh103 發表於 2018-7-1 15:21

空姐新編曲好好j

唱左 一枝花很希望結果
JasOh103 發表於 2018-7-1 21:22

希望佢盡快搵到佢既加一 快d結果

發覺gun gun開完演唱會多左好多關注度 不同forum都有關於佢既罵戰/討論
例如:
GinLee 紅唔起死因 研究所
https://lihkg.com/thread/723003/page/8?ref=ios
GinLee 紅唔起死因 研究所
https://m.discuss.com.hk/index.p ... &extra=page%3D1
-