返回列表 發帖
堅堅張poster柒到喊

傷台探子 昨日透露左加兩場啦~
l00540 發表於 2018-3-23 23:31

下?憑佢?

馬拉雞呢幾日比子華軒仔五月天搶晒fo
d便秘飛去晒未?

呢幾個單位搶唔到fo先大件事

支持馬拉雞 又好食又識唱歌又靚
JasOh103 發表於 2018-3-29 20:23

宜家第10行13連位啦,越賣越前
阿mark 發表於 2018-3-30 08:01

搵人報料比報紙啦 馬拉雞個唱滯銷送飛救亡

唔洗買嘢
- 開account + link落fb (梗係揀無用開果個)
- 搵100張相按like
- 搵20+篇文評分+share去fb ...
阻住 發表於 2018-3-30 16:05

笑死,咁都得

其實我唔明點解要放翻啲黑咗嘅位出嚟...
因為內部無人認購?
616.1314 發表於 2018-4-1 19:50

怕且都係喇!

阿堅不如改名做李幸兒啦
幸兒 杏兒 易記d又易讀d

要慳翻啲錢買生b賀禮比kary
唔入場了

紅隧口有廣告
hinz 發表於 2018-4-6 16:34

希望駕駛人士經過見到注意安全

有無人可以請我去睇 :(
利申:馬拉雞忠粉

其實咁短時間賣哂480 380,然後加場,以呢代歌手黎講,第一次開演唱會有呢個成績已經好唔錯
睇返加場銷售情 ...
fifty1205 發表於 2018-4-18 21:13

係 其實以咁少宣傳黎講 堅堅bb 已經做得好好

既然係處女個唱 不如gin lee暫時改名做virgin lee 到開show時再改番原名
HOTMAN 發表於 2018-4-22 18:29

好不雅囉!人家gin lee是純情女歌手

係咪唔識英文?
virgin咪純情lo
JasOh103 發表於 2018-4-22 18:36

你就唔識英文
virgin = 話gin lee係處女
so cheap so low class

阿堅用馬拉譚仔口音唱很堅強會唔會仲有noise

Gin Lee好勤力
John 發表於 2018-5-3 00:05

仲係咁肥既…

肥死你呀仲飲可樂………

我跟Gin Lee的工作人員說:「某些角度,她很像阿嬌。」然後她的經理人跟我笑說:「題我也幫你想好了,就『 ...
sunnyay1231 發表於 2018-5-23 14:44

慳d啦gin lee,似阿嬌你執到啦,痴住人地既人氣博上報,應該收聲果個係你囉,好肯定阿嬌都唔想比d馬拉人借新聞宣傳

李幸倪,原名李勁霆,馬來西亞華裔女歌手。

而家先知堅b 有個咁勁既原名
勁霆bb

堅堅開始加強宣傳攻勢了
又拍左LG 廣告又可以搵廣告商散飛

Gin Lee正積極備戰6月份首個紅館演唱會, 每日忙碌又緊湊的日程及操練,Gin依然保持正面態度去迎接每個挑戰 ...
John 發表於 2018-6-5 18:28

又有新廣告 廣告天后堅姐

我見到吳雨霏既影子
帥小寶` 發表於 2018-6-6 18:49

咁堅堅靚好多倍

執7左佢啦阿堅 搞個騷搞到咁7

現場勁多人疑似走
HeithWong 發表於 2018-6-23 21:39

拎免費飛去睇場咁悶既show,寧願番屋企睇波仲好啦

616.1314 發表於 2018-6-24 00:45

兩位天后猩猩相惜

ginlee好大波
艾石仔 發表於 2018-6-24 01:58

好醜

今日完show後又係有一班人搶CD
見到有中佬街客一口氣掃beGin beGinAndMore LITM Prologue BnB ...
fifty1205 發表於 2018-6-25 00:19

笑死,有無咁有號召力

唔怪得阿堅新碟封面要露胸又露腿 原來要吸m額中佬客

IG勁多呢D $68飛POST
SANG 發表於 2018-6-25 01:23

很可憐~很可憐很可憐很可憐

要求堅開part2

睇完king jer個post 真係愈諗愈嬲
某班觀眾咁趕著番屋企 不如以後唔好睇演唱會 ...
Garfield 發表於 2018-6-25 13:02

乜真係咁多人早走?之前睇janice 都唔係好覺觀眾早走

我狂loop很堅強
HOTMAN 發表於 2018-6-25 13:09

:多謝你

最on9係,唱緊最後一首個陣,環球有女職員叫哂680區正中間前排d VIP起身排隊入後台,一走就走成十行。謝 ...
loowee 發表於 2018-6-25 14:38

班行內人係咪排隊入後台等同阿堅合照

德福hmv既bold and beautiful 又話賣哂 間間都冇
HOTMAN 發表於 2018-6-25 15:44

全城瘋搶

你又唔怪得人,紅館係咪免費送返屋企先?
bigmag 發表於 2018-6-25 17:04

大佬,遲極都係1130完騷,乜真係無車番屋企咩 住沙頭角?

今次好多男仔成團睇Gin
Garfield 發表於 2018-6-25 23:38

有好多佬fans,同一般天后多hehe fans唔同

佢真係好正,在港大讀粵語,好努力做好自己
TheOcean 發表於 2018-6-27 19:44

中大呀,做下research啦

中大專業進修學院呀.....都唔係CUHK
Kfmusic 發表於 2018-6-28 01:27

咪又係cuhk 旗下 咪咁小學雞捉字䗟啦 又話中意gin 果d係m額中佬既 點知咁多小學雞