返回列表 發帖
Gin Lee會唱1st Date,環球post咗採排片段
一路唱一路fing個pat pat, 又坐係張櫈張開雙腿
好意識好不良 ...
hehehaha 發表於 2018-6-6 18:55

係咪行玉女路線
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

即日真係有機會$80

點解無人幫gingin倒數

終於有忠粉出po倒數 恭喜煎煎

演唱會倒數9天

演唱會叫First of All,今日緊係 ...
hehehaha 發表於 2018-6-14 17:46

成日覺得呢首好似她成功了他沒有

*(超平特價) Gin Lee演唱會
6月24日
紅館

$680門票 售$350
$480門票 售$200

Source: 牛牛whatsapp ...
l00540 發表於 2018-6-20 12:55

等緊超超超平

可唔可以爭至尊碟?

正價 $680 +1
某啲人扮曬忠粉然後賣平飛真係好嘔心
616.1314 發表於 2018-6-21 12:39

做咩要同錢作對 愛煎都係咁話

Ummmmm.....
kayzzz 發表於 2018-6-21 13:45

笑死 岩架啦清算哂啲偽粉

一人一票坐爆紅館

480仲未趺穿200

雖然今晚睇唔到 但遠遠祝福煎煎

380無咩盤放 480半價係基本多數賣200
680重災區今晚重賣緊600兩張,聽晚280一張
Frankiekiekie 發表於 2018-6-23 17:24

想知邊到有聽晚280一張

雖然今晚睇唔到 但近近祝福拉拉
賴爽 發表於 2018-6-23 18:48

我係為左睇金曲獎先唔去睇煎煎 拉拉加油

雖然煎煎送飛都唔睇 但遠遠祝福張惠妹
gooloo 發表於 2018-6-23 19:42

係咪折墮啊送飛都唔睇

好期待今晚

其實琴晚門口有冇人賣特價飛 我行去入場嗰陣唔見有 有frd今晚想睇
royloyloy 發表於 2018-6-24 18:16

買正價啦

期待下一次紅館 煎煎做得好好

彈左先:
-好風如水後面個位稻草人(?)咩事
-和每天講再見第一段主歌忘詞 lur左成句 但係好正 好live ...
JasOh103 發表於 2018-6-25 00:43

非常客觀的忠粉! Falling真係正到癲

啲fans自動波開電筒好感人

IG勁多呢D $68飛POST
SANG 發表於 2018-6-25 01:23

其實點解係68 lol

成個腦都係雙雙 瞓唔到覺

唔知下一次要等幾耐
好唔捨得今晚咁快完左

好吉好黑
bigmag 發表於 2018-6-25 16:47

咪妖言惑眾啦 明眼人都知你幾點影

咪講左好幾版囉,要踩幾耐?當出面forum,facebook都撐Gin Lee,鄧佢唔抵時
CM都仲有班人繼續想落井下石 ...
loowee 發表於 2018-6-25 16:57

岩聽 明明好應該百花齊放 GINLEE呢朵花勁靚

點都好啦,今次個show完左之後仲有king jer同連登加持
起碼好過衛蘭同JW年頭開完都無人知 lol
Gin Lee今舖 ...
fifty1205 發表於 2018-6-25 17:20

希望大家年尾全投煎煎

其實今次情況有少少似關心妍第一次紅館(當然家姐d歌hit好多)
又系賣唱功,又系唱片公司短時間內夾硬推佢開 ...
loowee 發表於 2018-6-26 14:07

點會棄煎

希望煎煎真係可以食住個勢攞女金
自我感覺還好走勢要1>2>2>1

佢自己rap埋真係好噴 鄉音瘋狂爆發
John 發表於 2018-6-27 17:18

下 好好聽喎 煎煎好努力

美煎可唔可以瘋狂做廣東歌
銷量又好又可以儲到更多歌
完左演唱會如果出國語碟好浪費時間 ...
stephybest 發表於 2018-6-29 12:02

岩啊趁演唱會吸左班新粉

好後悔因為去旅行無得參與gin嘅第一次
結果佢嘅第一次比左大家我無份享受
唯有睇返佢ig啲J圖 ...
hehemamama 發表於 2018-7-2 22:47

你錯過左好重要既一次