返回列表 發帖
應該仲有得跌
BTW 好心佢快D爆嘉賓名單啦
正既都可以考慮入場
Kyle_ 發表於 2018-6-17 21:30

目標價60買嚟睇嘉賓都抵

03 JUNE 2011  “你是。。。?”

吃晚餐的時候發生一件很好笑的事。一踏進餐館時一對男女一直看著我,用 ...
Nathan 發表於 2018-6-17 23:15

七年前已經自我感覺還好

唱得之人唔開紅館
個期唔通讓比其他氣喘/走音/雞仔聲 女歌手呀
JasOh103 發表於 2018-6-18 12:40

我唔準你咁話當代廣東歌壇天后顏卓靈

Xxxxxxx Xxxxx
12分鐘
特價!多張連位!儀價不回

24/6
Gin lee
$480 sell $200 30行前
$680 sell $350 20行前

Xxxxxx Xxx
6月20日上午4:50
*Gin Lee 最後特價 23號 Sat 頭場門票*
前行$480 門票 24行 38折 $360/2張
最後最後 23號 $480 特平出售
Sec 46 Row 24 x 2 last 2
Sec 65 Row 23 x 2 last 2
得番最後2套 全部係星期六

幾時先80跳樓霏

From facebook
* 23號 明晚 Gin Lee * 特價 $480 門票
只剩餘以下門票 連位 1. Sec 45 Row 31 x 2連 特平 $320/2張
2. Sec 46 Row 24 x 2連 $420/2張 ($480第4行)
3. Sec 45 Row 22 x 2連 $450/2張 ($480頭2行)

正..破新低160

又搵同鄉去襯托自己唱功好
nicknicknick 發表於 2018-6-22 23:00

面和心不和都做嘉賓如果唔係台上數臭對方
160一張都要考慮入唔入場睇

校長呢
艾石仔 發表於 2018-6-22 23:46

我練好型人道先同我講唔嚟?

過埋呢兩日
CM又會回復平靜
mosesming 發表於 2018-6-23 10:47

阿堅呢啲虛火啦過氣天向謝楊容先係推post神器

Gin綵排到零晨,好趕下
Nathan 發表於 2018-6-23 10:50

日日都要做十幾廿個訪問散飛邊有時間綵排

你諗住早8個鐘去排隊?
dongbb2332 發表於 2018-6-23 11:28

可能想早少少掃地睇睇執唔執到免費霏

我見到好多買咗霏嘅
都有事去唔到半價蝕讓
好唔尊重有堅囉當佢咩

btw $200收兩張 23/06 480有無跳樓霏?

480企得好硬180-200
380唔見有人放係咪賣都廢事?

380無咩盤放 480半價係基本多數賣200
680重災區今晚重賣緊600兩張,聽晚280一張

可能。。係可能第一場口啤勁好。680 賣返正價加$20 呢!
比D 信心堅Lee.  咁落去真係冇下次紅館演出 ...
dom 發表於 2018-6-23 17:31

我有信心under一百收到所以今場唔睇

想知邊到有聽晚280一張
帥小寶` 發表於 2018-6-23 19:00

Carousell打Gin Lee已經有我好嬲呀返到屋企先見到有人三百賣兩張今晚680

點我

見到好多人個頭有個問號
完全唔知乜歌黎
hehe 發表於 2018-6-23 20:52

係咪第一次有歌手零Hit歌開紅館入去嘅人會唔會聽到懷疑自己人生

有人嗌我愛你架
HeithWong 發表於 2018-6-23 20:55

有望有人大叫心多

佢肯定以為自己好多fans
HeithWong 發表於 2018-6-23 21:07

自我感覺還好

咁搞落去有望聽日100兩張680

第一個紅館show標準嚟講完全超班
翻唱我覺得仲好 起碼都有十幾二十首自己歌(好似係)
係得cm班盲反唔見 ...
JayantL 發表於 2018-6-23 23:43

無人質疑佢唱功同production水平
但就係唔紅嗎三百兩張680怪得邊個
umg應好好反省燒咁多都谷唔起阿堅
搞到今次紅館咁尷尬

ginfamily部份玩親情牌炒氣氛都明既...始終有街客...
如果轉唱佢啲side track: 一想到你 緣兩半 默哀 十年 ...
JasOh103 發表於 2018-6-23 23:49

其實咁多送霏客
你唱side同唱plug對呢班人嚟講無分別

美煎加入球記備受力捧,對某啲女歌手構成潛在威脅,先至踩。未入球記前冇乜hater ...
lblemon 發表於 2018-6-24 01:07

希望阿堅出到好歌叫班haters收聲當年我霏都係不停出好歌先叫班haters cum with her變死忠

其實我覺得佢既然都開得演唱會
與其去再唱d 口水歌倒不如逼人聽多d 自己歌
尤其係佢而家都仲算係bui ...
cch 發表於 2018-6-24 02:48

所以啲人提早離場其實流行金曲50年做開頭好在點都炒熱到個場
加上佢so far最紅應該係歌唱比賽踢館
佢有唱功唱其他人歌都唔會太災難

譚伯D fans叫gin翻唱譚伯既歌
HOTMAN 發表於 2018-6-25 13:31

係咪驚Gin未夠霉

好吉好黑
bigmag 發表於 2018-6-25 16:47

其實黑布放呢啲位好內酸叫380向前坐咪算囉
講真380可能真金白銀買
隨時畀得多過半價買480/680嗰班

咪講左好幾版囉,要踩幾耐?當出面forum,facebook都撐Gin Lee,鄧佢唔抵時
CM都仲有班人繼續想落井下石 ...
loowee 發表於 2018-6-25 16:57

你都痴線黑布放到咁當見唔到當無件事?
阿堅唱得同好努力係一件事
UMG叫唔到人畀錢入場係另一件事
要鬧就鬧UMG搞咩簽到唱得嘅人
燒咗兩三年前都谷唔紅佢

點都好啦,今次個show完左之後仲有king jer同連登加持
起碼好過衛蘭同JW年頭開完都無人知 lol
Gin Lee今舖 ...
fifty1205 發表於 2018-6-25 17:20

Aga粉曲到圓

黑布本身係hold哂唔關賣飛事
TheOcean 發表於 2018-6-25 18:12

係咪代表送都無人要

趕住飛返馬來西亞
hehehaha 發表於 2018-6-25 18:38

為咗聽空姐Miss咗班回鄉flight就唔好啦

你有冇睇條友寫乜架
佢拎張開場前既相話好吉
唔賣得係事實,但除左黑布位開show後肯定冇咁吉 ...
721AXA 發表於 2018-6-25 20:07

下面UMG IG張相無得扼已經唔計黑布位畀到盡七成半
計埋黑布位隨時得五成

邊個當見唔到黑布啊,琴晚開show時咪討論完囉
宜家仲要抽水咩居心姐?係咪要我抽埋你icon哥位? ...
loowee 發表於 2018-6-25 20:14

我今日先認真入post睇係咪發言要睇時間?

其實香港人真係好鍾意早走 = =
乜原因都有
趕尾巴車 食宵夜 唔想走嗰陣要同人逼 etc etc
都唔係淨係得 Gin ...
616.1314 發表於 2018-6-25 20:15

係咁啦睇咩show都有啲咁嘅人
利申:場場都睇到開大燈先走美長咩咩音樂紀咁難頂都頂到完場

你連續幾個月日日喺依個post單打Gin Lee,乜今日先認真睇依個post啊?哈!

依張系尾場Encore時影嘅 ...
loowee 發表於 2018-6-25 22:37

啫係回覆都有時間限制Show之傾得多,意見唔同就唔畀講
尾場24/06,我25/06先有時間認真回尾場嘅事都唔得?
定你想我開Show前三個月講定討論定尾場有黑布?
你處理手法都幾中共

完全唔知你想表達d乜
不如回應下你點睇到得5成入座率?
loowee 發表於 2018-6-26 12:29

好簡單我唔係堅粉
我唔係現場
唔知係encore
呢次係我錯
我錯會認

有人25/06下晝Post相影黑布話好吉好黑
咩人睇咩嘢啦我就覺得講黑布你就覺得人串佢入座唔好
咪講左好幾版囉,要踩幾耐?當出面forum,facebook都撐Gin Lee,鄧佢唔抵時
CM都仲有班人繼續想落井下石 ...
loowee 發表於 2018-6-25 16:57
邊個當見唔到黑布啊,琴晚開show時咪討論完囉
宜家仲要抽水咩居心姐?
係咪要我抽埋你icon哥位? ...
loowee 發表於 2018-6-25 20:14

OK Fine
當我五成入座率係我錯
我25/06先入嚟睇到黑布有幾多

原來完show再討論黑布=落井下石同唔知咩居心
我心諗大大條黑布喺到唔畀講係禁忌的遊戲?
你就話我乜唔係日日入嚟25/06先認真睇呀?
我回應你你又話我唔知表達

Any肥
我唔再講落去
廢事OT又唔知咩居心啦
TBH如果真係賣得就唔洗黃牛三折跳樓霏又黑布
又時有啲嘢唔係打壓異見就唔存在

你叫UMG出啲力整紅阿堅
到時十場四面台都爆咁我哋咪收聲囉

申請紅館唔洗時間咩ching
HOTMAN 發表於 2018-6-26 12:44

跟本係三年都造唔到一首big hit去吸客
雙雙/月球下的人/空姐/和每天/很堅強
有聽開廣東歌會識但普通人可能聽都未聽過
唔似JW有矛盾一生/美肥有女神普通人都講得出

話香港人唔認欣賞Gin Lee
不如話UMG搞咩簽到Gin Lee件好貨
都推唔到畀香港人識

很堅強好hit wor
起碼很堅強很堅強個句堅hit
John 發表於 2018-6-26 13:45

喺馬拉好hit?今年暫時未出現一首big hit

佢果時hit歌同twins差不多,只係唱難度高d,叫gin同jw欣宜比啦,同關家姐比?輸哂 ...
bigmag 發表於 2018-6-26 14:39

反而我覺得最近似應該係王菀之對普通人嚟講佢最紅係我真的受傷了
佢嘅音樂高質但唔係普通人唔太聽
比較好少少係佢有拍劇份屋
同本身十幾年死忠比較多少少
結果頂到盡先唱到一次兩場三面台,一次一場三面台

回復  bigmag

其實個九展show幫唔到欣宜,想睇嘅已經睇左,而且相隔時間太短啦。Gin就醒啦,一來就 ...
黃家正 發表於 2018-6-26 16:22

佢同JW根本同一個CaseShow完之後極速紅館
紅館即時賣唔出

唔鍾意還唔鍾意
很堅強真係hit既
我唔聽歌的朋友都識呢首
lemontea1069 發表於 2018-6-26 18:08

又平衡時空我post出嚟身邊無一個識

係,張敬軒個陣係上得好快
酷愛之前基本上只得笑忘書+Hurt so bad係類似玫瑰的故事/今天終於一人回家級 ...
John 發表於 2018-6-26 17:12

阿堅係差呢首全城都識嘅big hit
就算阿祖當年就算有痛愛抱抱
都要有首我的驕傲推佢上去攻頂

馬尾好可愛
Garfield 發表於 2018-6-29 16:24

呢張好似佢表姐符瓊音