返回列表 發帖
D飛應該好炒過五月天同周董
hehe 發表於 2018-3-20 12:49

係咪笑話黎架?
BTW~希望GIN LEE 賣得好可以加場
【This is MC】澳門見

冇AGA先奇, 校長都100%有。周杰倫接近0%。

憶蓮機會應該高于一半。
lblemon 發表於 2018-3-20 17:55

即刻唔想睇

今晚周董演唱會鏡頭影Gin Lee 時觀眾反應幾熱烈

煎煎好叻,一㩒入城網就見到”少量”
零宣傳開售兩日就680賣到20行,480最後21張飛,380得返少量 ...
fifty1205 發表於 2018-3-23 11:43

似乎會加場

嘩賣成三日都賣唔哂,gin lee真係好紅呀
hehehaha 發表於 2018-3-23 20:19

你叫JW 同肥婆情何以堪

已經唔識分反gin 同 gin粉
媽我好亂呀

27號軒仔公售,4月4基仔,如果有得加,環球要再搵個日子
Nathan 發表於 2018-3-24 12:32

星期五都可以做公售日架

佢尋日開live講演唱會
我只係望住yanting 無理過佢講乜

呢個post既留言娛樂性好豐富

今日放咁多內部
應該無得加場了

有特價飛la

邊度有?
kayzzz 發表於 2018-3-30 17:01

680 480 全半價
去carousell搵

咁樣樣

不過gin lee隻live in the moment碟之前都有人係carousell賣$40啦,個網頁點解咁多gin g ...
kayzzz 發表於 2018-3-30 17:40

唔知點解,不過開Show應該會坐滿

建議有關單位可以考慮臨時將演唱會改名做"First Of All 環球群星演唱會".
歌手有Eason,  Kelly,  陳慧嫻, ...
dom 發表於 2018-4-4 17:18

YAN TING 同麥小姐呢?

其實很堅強幾hit 而家一哼「很堅強」d人都有反應
HOTMAN 發表於 2018-4-25 12:25

出左很堅強 5000次之後, 身邊D FD成日玩, 變態

演唱會倒數兩個月

是日選擇了GIN GIN初熟時代的填詞唱作作品
《不再分離》

bigdickhk (4 年前) ...
hehehaha 發表於 2018-4-25 18:03

初熟時代..........

賣咗十世啲霏賣哂未
洗唔洗cancel?
hehehaha 發表於 2018-4-30 17:50

咁好多演唱會都要 cancel喎

你再試多次?
kayzzz 發表於 2018-5-1 18:09

隻信個MV upload左成個月 view rate十萬都無,好樣衰囉,又內衣又deep v又燒車都吸引唔到人來睇 ...
黃家正 發表於 2018-5-8 18:08

佢著返多d衫,hit rate 就會提升

覺得你講得相當中肯 開騷一定要爆架咩?唔睇既人走寶炸
帥小寶` 發表於 2018-5-9 02:38

其實有8-9成都唔差, 不過今年有肥婆墊底, 入座率差極都唔會難睇得過佢

買咗24號AD行嘅飛呀!!~不過仲搵緊FD 陪我睇XD~~~haha
daniel1136 發表於 2018-6-21 16:12

特價?

480仲未趺穿200
帥小寶` 發表於 2018-6-21 23:46

見過跌穿la

件衫想點

頂,許志安一出黎就勁難聽,仲要翻唱
stephybest 發表於 2018-6-23 23:05

咁你咪去廁所囉

似乎cm人都去晒尋晚果場

用唱功令所有反gin 收聲
Gin 真係好勁

煎煎勁D

不過早早都好好.

現役本地女歌手, 相信只有漿有機會勁過煎
lblemon 發表於 2018-6-25 13:23

唔駛理d無聊人
gin lee 加油

黑布本身係hold哂唔關賣飛事
TheOcean 發表於 2018-6-25 18:12

唔好理佢啦, 心地唔好
最好個個有實力既女歌手都滯銷, 樂壇一沉不起, 佢就開心喇

何只似 直頭靚聲過蝗菲  計唱功完全屌打
Laichu 發表於 2018-6-25 22:20

講呢d野何必?
又整到gin lee 多heater
多餘

討論區講乜要經你規管? 況且講嘅係事實 有冇見過蝗菲跳住唱15分鐘
本人甚憎蝗菲/唔靠唱功紅起歌手
希望gin ...
Laichu 發表於 2018-6-25 23:47

真係話你ON X 怕你嬲, 你咪自已憎爆佢囉

我憎邊個關你乜事? 爆粗好型
你條低EQ賤種咪仲on9
Laichu 發表於 2018-6-26 00:18

我有話過關我事咩, 係你自己話憎佢, wfc
最後一次回覆你喇, 要吠自己繼續吠啦, 我無氣同小學雞罵戰 拜拜

最尾好潮好正
John 發表於 2018-6-26 00:34

見到佢跑住咁唱今天終於一人回家, 真係好有天后格

gin勁尊重聽眾 全場每個角度都90度鞠躬一次
HOTMAN 發表於 2018-6-26 00:48

可惜D觀眾.........

雖然cm 好多人唔鍾意,但很堅強算係佢最入屋既歌
好多人都識呢首

其實今次情況有少少似關心妍第一次紅館(當然家姐d歌hit好多)
又系賣唱功,又系唱片公司短時間內夾硬推佢開 ...
loowee 發表於 2018-6-26 14:07

唔會棄啦, 一定繼續捧
關家姐係有實力, 但好似無乜觀眾緣, 反而GIN而家越來越多人認識到佢實力

個個新世代開紅館都滯銷,2008年後無一個上到大場面
bigmag 發表於 2018-6-26 14:47

callstar 勉強賣到兩場

喺馬拉好hit?今年暫時未出現一首big hit
Frankiekiekie 發表於 2018-6-26 17:47

唔鍾意還唔鍾意
很堅強真係hit既
我唔聽歌的朋友都識呢首

我都鍾意吹頭
John 發表於 2018-6-27 01:34

原來John 哥鍾意吹頭

我都覺得唔錯既,起碼有舞台感

回復  lblemon

關心妍身材好過佢 唱功有得揮,都唔見多佬粉。
黃家正 發表於 2018-6-30 14:44

家姐唱功係好
但把聲太尖la