返回列表 發帖
超嬲
其實淨係 keep 森美同 Wyman 唔 keep 林海峰
成個感覺好奇怪
好唔完整
寧願全部收錄/全部 ...
616.1314 發表於 2018-3-28 10:52

最應該cut係wyman嗰段
完全唔好笑又硬tag自由行歌詞

hihi 發表於 2018-3-28 11:41

其實係
不過如果 Cut 咗某人應該又會小氣嬲豬
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

hihi 發表於 2018-3-28 11:41

現場都冇人笑

講真 以vocal 狀態嚟講
321 真係歷年最好
victor1991415 發表於 2018-3-28 11:16

唯一係首抬起我的頭來 放落Live CD真係破壞哂成個flow
同以前d Live CD快歌part一樣咁un耳
其實Live CD真係應該好似上次咁 放唔同場次嘅encore慢歌 靜靜聽好好feel
倒數場無畫面配合真係wfc 好災難 連d校歌都好開心咁唱
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

係就唱多d,唔好次次表演都係三大經典
oreo 發表於 2018-3-28 11:38

水瓶座已經變佐例牌

經過321GO後,一千零一個正式升級做MAJOR。
matthewyky 發表於 2018-3-28 11:17

其實稀客先係 勁多人想聽,又做到大合唱效果
肥婆馬上收皮

fifty1205 發表於 2018-3-28 11:46

一千零一個果兩晚都可以大合唱AH

是時候去寰亞FACEBOOK 反映下大家嘅不滿。

最後的歌真係好好聽

最後的歌真係好好聽
feralz 發表於 2018-3-28 12:44

咁多首美千歌入面,最入心係呢首

fifty1205 發表於 2018-3-28 11:46

但係一千零一個出黎既效果係最好喎
特别係1號個場,真係全場大合唱勁大聲

好快變下一隻勇
Jacz 發表於 2018-3-28 11:21

ACTUALLY 勇好悶, 基本上縫SHOW 必唱

victor1991415 發表於 2018-3-28 12:50

YES, 現場聽真係會眼濕濕

特别係1號個場,真係全場大合唱勁大聲 ...
Jacz 發表於 2018-3-28 12:52

點解尾場無

victor1991415 發表於 2018-3-28 12:50

呢首每次唱都好好聽!首歌難度又唔低

數你真係好正
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

呢首每次唱都好好聽!首歌難度又唔低
Nathan 發表於 2018-3-28 13:57

聽你說願我未來如何語調熟練仍然像最初個度今次真係唱得好好。

其實作為fans都有叫過佢唔好唱big hit
不過佢邊度肯
兒童有著兒童畏懼
成人都有成人唏噓
年年適應年年老去
而智慧是沈著面對

是時候去寰亞FACEBOOK 反映下大家嘅不滿。
matthewyky 發表於 2018-3-28 12:16

大家唔好得個講字,係就做野!
我覺得今次dvd會多左歌既機會不大,趁隻dvd未整好,快啲搵人反映下俾千嬅寰亞聽啦,唔係就冇機會了

PS: 我諗起LB live Cd個首好恐怖既開大比起今次快歌都超水準,千嬅唱live真係勁左好多

其實作為fans都有叫過佢唔好唱big hit
不過佢邊度肯
oreo 發表於 2018-3-28 14:20

今次唔係場場唱少女的祈禱 已經好大進步
野孩子 飛女 水瓶座呢d一定走唔甩嘅 始終全世界都想聽
肥婆馬上收皮

特别係1號個場,真係全場大合唱勁大聲 ...
Jacz 發表於 2018-3-28 12:52

好鍾意佢唱"遊戲都一早玩完"個"一"字唱到好用力
初心傷過
重新再跳

大家唔好得個講字,係就做野!
我覺得今次dvd會多左歌既機會不大,趁隻dvd未整好,快啲搵人反映下俾千嬅 ...
膠膠 發表於 2018-3-28 14:24

開大唔得係因為佢真係好病佢個晚喘到好緊要

點唱arrr 唉

ACTUALLY 勇好悶, 基本上縫SHOW 必唱
wchild 發表於 2018-3-28 13:30

agree
寧願姊妹replace勇

1001 同向左走向右走都好正,只係千嬅成日唔記得開雪櫃
兒童有著兒童畏懼
成人都有成人唏噓
年年適應年年老去
而智慧是沈著面對

開大唔得係因為佢真係好病佢個晚喘到好緊要

點唱arrr 唉
mix_nzi 發表於 2018-3-28 15:19

我講出黎,其實係想話寰亞好廢,成日入碟唔揀啲唱得好既場數落碟,今次又咁多歌唔落

我講出黎,其實係想話寰亞好廢,成日入碟唔揀啲唱得好既場數落碟,今次又咁多歌唔落 ...
膠膠 發表於 2018-3-28 15:29

錦 li 樣就肯定既

有無人已經買左碟?

唱片公司高層婊示就算DVD tracklist一樣 咪又係會有人買

我講出黎,其實係想話寰亞好廢,成日入碟唔揀啲唱得好既場數落碟,今次又咁多歌唔落 ...
膠膠 發表於 2018-3-28 15:29

算啦,出到碟都好啦,間公司之後都唔知仲有冇碟出了

想隻碟好賣啲好心就滿足下樂迷啦
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

最後的歌真係咁多年都係我嘅top1!!

寰亞Facebook d Mi粉真係世界級煩膠

其實比較番寰亞幫sammi出touch mi/2都好似係hea既個tracklist,係love mi最唔hea
千嬅今次應該都係hea出,想話又冇得話,千嬅寰亞又唔聽人講,可以點?

其實比較番寰亞幫sammi出touch mi/2都好似係hea既個tracklist,係love mi最唔hea
千嬅今次應該都係hea出, ...
膠膠 發表於 2018-3-28 17:54

Sammi就算啦,場場rundown都一樣
肥婆馬上收皮

最中意我的生存之道
亦好中意缺陷美個新編曲

聽聽下真係覺得自己係現場咁

熱血青年 現場都唔覺得編曲好聽,結果宜家上曬腦...
...

洋蔥真係唱得好高質....

omg 親都完全昇華咗!!!!!!!

今次會買DVD支持~~

希望有bonus encores la
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

今次買呢隻碟唔係因為track list
係因為美千唱得咁好

呢幾日好唔開心, 頂唔住買左, $125
係屋企聽, 數你開始個幾首中女失戀歌,真係喊左出來

今次買呢隻碟唔係因為track list
係因為美千唱得咁好
victor1991415 發表於 2018-3-28 21:40

都有個位希望下次可以改善,有幾隻歌啲字唱得幾lur.同埋噴咪。

係屋企聽, 數你開始個幾首中女失戀歌,真係喊左出來 ...
gordon0807 發表於 2018-3-28 21:42

數你真係唱得好好

本歌書有幾多張相?
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

齋聽歌已經J左...

(寰亞快啲咩啦)

係屋企聽, 數你開始個幾首中女失戀歌,真係喊左出來 ...
gordon0807 發表於 2018-3-28 21:42

are you okay?

今晚訓前聽一次先...

月頭有錢就買...

我見大家剩係炸寰亞個fb post冇乜用咁,不用炸下寰亞個ig post啦?

https://instagram.com/p/Bg2jJNOjiuj/

我見大家剩係炸寰亞個fb post冇乜用咁,不用炸下寰亞個ig post啦?
膠膠 發表於 2018-3-29 00:08

交俾你

膠膠 發表於 2018-3-29 00:08

可以好似上次逼美瑞唱single咁狂tag XD
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了