返回列表 發帖
唔收single怒扣100分
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

唔明點解兩隻碟可以差成5首歌咁多

根本好應該收埋其他場既encore部分

又唔係未試過,之前LB都收錄左幾場架encore la. 連深紫色都有啦。
matthewyky 發表於 2018-3-21 22:32

咪係 擺明就係唔想收

淨係計錄影場encore 24同 2號 稀客 煉金術 Single要買版權
31號 少女的祈禱 抬起我的頭來 唔洗買版權
依家 ...
fifty1205 發表於 2018-3-22 15:02

千千自己俾錢買啦好無

好想佢開mc part2

美瑞ig最近forward佐阿于post既mc水花鏡月既片
阿carl有留言話 I seriously think we can do it again ...
Jacz 發表於 2018-3-23 18:07

希望真係會有

又係出埃及記 手信 私奔 電光幻影 的士司機 勇 翅膀下的風 超齡無限loop ...
fifty1205 發表於 2018-3-23 18:46

呢堆有好多今次都唱左啦

我反而覺得個part最match倒數呢個主題喎
其實佢仲記唔記得真愛開玩笑呢首歌?

下次要推到佢唱 我等我在 ...
Jacz 發表於 2018-3-23 20:58

塔羅迷

佢幾時先肯唱小星星

佢同古天樂真係好好朋友,

萬紫千紅當年係小六,睇到海報都知唔會有得去。
青春呀⋯⋯ ...
stone@stone 發表於 2018-3-24 20:44

當年我K2 無得睇演唱會

我直頭覺得係又悶又難聽歌詞又堆砌,聽佐咁多年都覺得係
Jacz 發表於 2018-3-25 20:26

我都覺 明明就係為堆砌而堆砌

近年千嬅Live好聽過CD ver...感情表達得好好...我會買
Nathan 發表於 2018-3-26 23:12

老實講瑞瑞今次把聲真係好好

其實都幾掛住龍爭虎鬥
首歌都幾活躍到氣氛
MiRi 發表於 2018-3-27 13:18

我好鍾意民間傳奇

全碟醉愛稀客第二
wchild 發表於 2018-3-27 19:01

但mc個版本唔好聽 鍾意原版

聽左一半啦差唔多!今次隻live CD真係唱得好好!
雖然tracklist好bad,但佢真係歷年唱得最好既一隻liveCD!! ...
膠膠 發表於 2018-3-28 01:12

妖係咁既話就收埋尾場其他歌啦 懶係sell剩收倒數場原汁原味咁

數你真係好正

想隻碟好賣啲好心就滿足下樂迷啦

呢幾日好唔開心, 頂唔住買左, $125
係屋企聽, 數你開始個幾首中女失戀歌,真係喊左出來 ...
gordon0807 發表於 2018-3-28 21:42

數你真係唱得好好

我見大家剩係炸寰亞個fb post冇乜用咁,不用炸下寰亞個ig post啦?
膠膠 發表於 2018-3-29 00:08

交俾你

Fans未必知唱片公司難處
iamsingingwong 發表於 2018-3-29 18:45

不如講下你高見?

人瑞有無邊首國語歌係紅
cathay1996 發表於 2018-3-29 20:06

色惑

Ready or not正!女人三十 正!
stephybest 發表於 2018-3-29 20:37

鍾意醒了多啲

有冇人覺得前塵好似藍與黑?
electric 發表於 2018-3-30 00:25

今日先聽番藍與黑 林夕真係好癲

最後的歌 森美段野好正

原來丁生都話千嬅唔arm咁高音
其實丁生真係一個好好好好嘅人
electric 發表於 2018-3-30 20:40

其實丁生都好好好好好丁

唔怪得知唔唱好不容易遇見愛

《姊妹》《咬唇》果期把聲好正,吸唔少粉
Nathan 發表於 2018-4-2 10:35

幾時肯唱咬唇

數你現場聽真係正到一個點,個編曲真係無得頂!到最後的歌、自由行.... 首首都唱得好好!
首首的編曲都神級 ...
ilovemiriam 發表於 2018-4-3 10:45

親真係好感動

Form Sky music#楊千嬅 三二一GO! 演唱會2017
Live 2DVD[訂金$50].2017年的大除夕 你在場嗎?千嬅除夕倒 ...
Jacz 發表於 2018-4-13 13:02

唉痴線真係一首bonus都無

唔明點解要整小城大事同假如讓我說下去
VO三部曲唔整,的士司機唔整,我係我唔整
好多想整既佢都無整
寰亞 ...
MiRi 發表於 2018-4-26 13:44

真係玩野玩到咁

好彩未買dvd
single

終於買得落手

精選7月31號出
kingsfacheung 發表於 2018-7-13 14:37

希望收有過去的女人原版