返回列表 發帖
連忠粉都未必買會嘅LIVE CD出嚟做乜

冇2nd encore都算,但收錄一千零一個,Single,煉金術,閃靈,稀客呢D當bonus track,
fans滿意又多人買, ...
Jacz 發表於 2018-3-21 11:10

唔會畀錢錄咗幾晚但後只出一晚吧

禾I過,藍風箏,對木偶唱歌,不了
Jacz 發表於 2018-3-21 17:09

爸爸是先生~媽媽愛聽尤雅~
是但一句都完勝上面SONGLIST任何一首歌

是青山啊
electric 發表於 2018-3-21 17:43

見歌詞網都係寫"先生"
利申:聽過一次就無再聽

前塵完全冇人care

唱片公司高層婊示就算DVD tracklist一樣 咪又係會有人買

有美會員好鐘意前塵架
wchild 發表於 2018-3-29 10:36

我宣佈前塵係今次演唱會最大污點

依家聽返 洋蔥
原來由一開始既平靜到尾段係爆晒seed架
個種情緒既起伏正到呢 ...
Jacz 發表於 2018-3-29 13:38

快出DVD再次回味落台前dim燈一刻

好難直接比較,因為EGG有曬JY所有歌的版權,出多一隻碟的額外成本好低,
大家一路話好想要的一千零一個, ...
stone@stone 發表於 2018-3-29 17:33

華星歌版權寰亞都有咩?

又可以回顧唱前塵時全場一齊cool down嘅尷尬場面

gin lee挨到第七週個 show都唔爆,所以d銷量同演唱會銷情真係無關係
黃家正 發表於 2018-5-7 14:50

你搵大馬最受歡迎女歌手同香港最受歡迎女歌手比

錄影為左拍mv?

我仲期待有日AAL出番DVD
Nathan 發表於 2018-5-14 12:49

好似有啲擺咗上MOOV嘛
包括不認不認還需認

佢就係侍住自己死忠多對佢無限包容
你睇今次321Go! Live CD/DVD, 出得咁無誠意都可以3wks no.1, 上榜6週 ...
Jacz 發表於 2018-5-15 14:14

惡性循環
頹剪都有人買 下次出又可以更加頹

會唔會好似蝦餃老母咁隔成年先出BLURAY

1. Wonder Woman (feat 葉子)

有邊個想睇

葉曉粵本人
Jacz 發表於 2018-7-11 13:30

同埋喺微博叫佢同瑞瑞合唱水瓶座班followers