返回列表 發帖
個cover好似係靈堂咁

仲有勇,二丁目都係極紅
蝦米音樂 二丁目 最高播放次數果個版本接近34000000次
連埋其他幾個版本,加埋有3 ...
Jacz 發表於 2018-3-29 18:01

人瑞有無邊首國語歌係紅

講起高音 其實千嬅今次高音刺耳既問題係好左
之前唱數你同洋蔥呢d so called 唔低音既歌,其實d 高音係幾un ...
victor1991415 發表於 2018-3-31 16:47

但今次都仲有少少wo

唔明點解火鳥要升key
原key d好聽既中低音無晒

一首side track可以唱無數次~
阿mark 發表於 2018-4-1 13:07

數你係side track?

一比之下 早早對fans真係好好多

一比之下早早唱片公司真係好識攝 fans D $$$
會唔會係 fa 最後一張實體唱片  ...
boy4dudes 發表於 2018-4-13 14:53

唔賺fans 錢咁應該賺咩?你訓醒未

笑左, 個 ON9又走入黎踩場
咁都可以讚佢嘔像, 真心核突
---------------------------------
可能我真係大期 ...
Kyle_ 發表於 2018-4-13 20:35

笑死,邊個話早早係我偶像
不過你地見到tracklist 咁嬲要搵人發洩,可以理解既

好想知點解距無去金像獎
ericp222 發表於 2018-4-16 19:33

瑞瑞放假喎

虛名黎架姐,個兩個獎大家都知咩事

佢自己都認佐個兩年係低潮,d音樂又不知所謂 ...
Jacz 發表於 2018-4-23 18:36

原來瑞粉都幾有自知之明

搜神記同年度之歌唔算hit
chj0928 發表於 2018-4-25 14:03

搜神記同年度之歌都唔算hit?
搜神記入最歌五強,女歌手唯一一首,你地咁鍾意用903最喜愛獎做標準,咁搜神記一定係09年女歌手最hit既歌囉
另外年度之歌一定hit過真命天子同原來xxxxxx

信者得愛,給自己的信hit過搜同年
09年只有美千女歌手可拎四台歌曲獎,勁過你講最歌5強 ...
iamsingingwong 發表於 2018-4-25 14:51

09年春卷拎傳媒大獎添啦 點都大過你
慢慢搬龍門啦你

呢度講美千,傳媒大獎係09年最無認受性的膠獎
人氣美千最紅
,歌mi最紅
iamsingingwong 發表於 2018-4-25 14:56

唔阻你打J

搞咁耐都係精選
衰呀瑞瑞 你班粉打晒J ff你今年拎至尊碟架

有日去左間佐敦唱片舖,當時播緊千嬅跳唱Wonder Woman,有位男sale好大聲跟住唱 ...
Nathan 發表於 2018-5-14 12:56

想像到個畫面一定好gay