返回列表 發帖
宜家呢個時勢肯出CD都偷笑啦仲咁多要求
咁唔滿意你開間唱片公司買曬楊千嬅啲歌曲版權返嚟再出囉
而且唔覺 ...
Qmen 發表於 2018-3-21 22:59

其實出live cd嘅歌手唔少呀...只係而家傾向捆綁埋dvd一齊賣~

算啦 講到咁堅定 無彎轉架啦
同埋呢個時候應該剪好哂片準備印碟 寰亞唔會理你 lol
Btw 成日集體炸佢全家i ...
fifty1205 發表於 2018-4-1 02:16

bluray 未出,都仲有機

仲有今次成27個look,dvd cover用第二套都得啦,用張同一個look側少少就算,真係好hea
CD cover第一次睇好靚,當DVD cover用同一招已經唔得,仲要冇CD咁靚
膠膠 發表於 2018-4-13 15:31

好似啲日本女歌手出碟側一側塊面就另一個封面

我部腦冇superdrive,我都唔多想買
唔知入面本相簿多唔多相
Jacz 發表於 2018-4-13 15:31

而家唔買 第時絕版/捱貴貨二手就會後悔架啦~ 始終係佢唱得最好嘅一次
除非你打算等blu-ray 啦

making of可能全部係做gym片段
Jacz 發表於 2018-4-13 20:45

如果係丁子高同佢一齊做gym嘅片段,咁更加值得買啦~

係咪因為已經同寰亞冇約所以寰亞HEA出???
kenny1102 發表於 2018-4-14 00:40

大家都淨係話寰亞,寰亞係始源,但我覺得千千都有少少責任去bargain下呢樣野~ 唔知佢有無bargain過~

咪住先,突然發現左樣野,今次隻dvd係剩係live DVD,冇收錄karaoke版!?
啲歌已經咁唔齊,點解仲可以hea到 ...
膠膠 發表於 2018-4-14 01:37

嗱,呢個要等有實物,睇封底寫dvd有咩聲道,先知包唔包karaoke ~ 標題無寫唔一定無

OMG 發覺DVD 6套衫有5套都係黑白 加一套粉紅色大肚裙
fifty1205 發表於 2018-4-17 10:29

第一眼睇以為係fan-made cover

我反而覺得amusic時期嘅專輯唱得好過2010後嘅專輯,新華星寰亞時期嘅專輯好似冇力唱,錄咗就算嘅感覺,amus ...
btvfans 發表於 2018-4-24 11:44

Amusic開始啲歌有啲位扭音/姣聲過火,之後去到寰亞有啲無plug嘅side tracks都有呢個問題

居然唔出4K????
fancycar 發表於 2018-7-13 00:56

好似暫時淨係sammi出過 4k??