返回列表 發帖

誓要脫毒!男歌手密密操肌改形象

娛樂圈最近掀起一股健身風潮,森美成功變身大隻仔,就連一向以肥嘟嘟可愛形象示人的音樂人陳奐仁都正在努力鍛鍊中,並已漸見成果。可能受到他們影響,一向帶點「毒男」味道的歌手吳業坤,最近都加入了健身行列,密密躲在健身房操肌!最近他在社交網上載自己玩健身的相片並留言話:「紀錄一下」,相中見他雖然未至於練到好大隻,但手臂肌肉的線條已經出晒嚟,應該離收成正果不遠了。另一張相見他在做平板支撐,看來今次坤哥非常認真咁喎!網友留言讚他大隻咗好多,更有人話睇到流口水,並叫他加油!

感想:
坤坤真係好勤力
唔知對坤坤流口水嘅人係咪CM人呢
希望佢可以成為新一任CM男神 咁大家會嘗試欣賞《凱旋門》嘅好
我哋不如一齊聽下

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

【This is MC】澳門見

幾時男歌手三甲

好過kk8733既

竟然有人睇到流口水邊個咁睇唔開

有會員話姓吳既都值5分
應該係5分out of 一百分
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

無人想知

好過kk8733既
bagfgfcde 發表於 2018-3-22 12:29

擺明嘔心過我。。

樓主頭像果位都靚仔過佢

吳業坤0分
林奕匡1分
滿分100

所以林奕匡咁差都好過佢

NO INTEREST IN HIM

None of my business bye
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

I DUN GIVE A SHXT ON IT!

#紀錄一下
特登錯一隻字係咪成為佢專用style
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

好靚仔
好大隻牙牙牙牙牙

小儀:呢個歌手我見佢不停咁健身,不過唔覺得佢個人有變形,佢首歌就有

傷心......................................................................................................................到變形

提到佢操肌都好過牙醫月巴吧 ㅠㅠ

安已不....

講還講貼乜鬼圖
【This is MC】澳門見

BAM

幾時男歌手三甲
XYZZY 發表於 2018-3-22 12:27

你開個榜頒晒金銀銅比佢咪得

呢件地球廢物連Gay界都對佢無興趣
收啦

IDGAShyt
Be a top star 退貨別要遮瑕
隨便在世界到處也站立
寧願用一身筋骨作收納

nobody cares

收啦
Frankiekiekie 發表於 2018-3-22 22:24

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

真係傷心到變形.
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

我想嘔呀
利申:唔係鏡粉

收啦
Frankiekiekie 發表於 2018-3-22 22:24

"頭頂禿鷹可跳舞 橋底廢物能大做.....歌仔都有得唱啦! 你唔喜歡, 但是仍然有很多靚女好buy佢, 同佢合作唱歌.

**** 本內容被作者隱藏 ****
kk8733 發表於 2018-3-23 01:54

叫咩名同咩link

坤坤先至係真正嘅真的漢子 !!!
時間會證明一切
我相信會越黎越多人會接受坤哥 !

i dont know i dont care. disgusting.

收啦 唔想知啊 幾大隻都好都係垃圾
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

"頭頂禿鷹可跳舞 橋底廢物能大做.....歌仔都有得唱啦! 你唔喜歡, 但是仍然有很多靚女好buy佢, 同佢合作唱 ...
hkwilliamsiu 發表於 2018-3-23 13:41

嗯嗯
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

"頭頂禿鷹可跳舞 橋底廢物能大做.....歌仔都有得唱啦! 你唔喜歡, 但是仍然有很多靚女好buy佢, 同佢合作唱 ...
hkwilliamsiu 發表於 2018-3-23 13:41

Face the reality. He already made a massive flop.

WFC?

好靚仔!!!!

好靚仔!!!!
ed8671ed 發表於 2018-3-24 13:48

BAD TASTE。。

叫咩名同咩link
Frankiekiekie 發表於 2018-3-23 14:42

原來你唔識。。

吳業坤都可以用好靚仔來形容....
舞來舞去 不日內開始錄音。

點操都唔靚仔
講完

原來你唔識。。
kk8733 發表於 2018-3-25 02:22

我知你講嗰樣係咩但你又唔知邊個用咩名上

我知你講嗰樣係咩但你又唔知邊個用咩名上
Frankiekiekie 發表於 2018-3-26 09:26

咁耐都無左啦。。

好靚仔!!!!
ed8671ed 發表於 2018-3-24 13:48

講還講...  
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

想睇隱藏咗咩

想睇隱藏咗咩
doughnut 發表於 2018-3-27 01:51

cm公廁啲嘢你都睇..

cm公廁啲嘢你都睇..
jose 發表於 2018-3-27 01:55

你講緊邊個???

收啦

健吾表示:
到最尾我勝利 我得到你
為何又害怕一世一生對住你
尚要百般遷就你