返回列表 發帖

祝hehehaha生日快樂!

祝cm稀有嘅top hehehaha開開心心!
祝你越大越正!

生日快樂!!!!!!!!!!!!!!祝你生活愉快

Pun 係咪生日區重返CM
Anyways happy birthday
希望快啲遠離某暗星

愛gin的人最幸福

生日快樂

生日快樂 今日同兔兔玩得開心啲
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

生日快樂 今日同兔兔玩得開心啲
帥小寶` 發表於 2018-3-24 14:38

佢係外國。
希望佢唔好晚晚同不同外國人裸睡。。

祝福來去如風

開番個生日區算啦
Anyway, happy birthday
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

生日快樂
祝你今日開開心心 正式投入Kary嘅懷抱

生日快樂
希望新一年繼續很堅強

15年前呢個時候
祖兒推出《我的驕傲》
自此成為亞洲天后
可見hehehaha同祖兒有不解之緣

我覺得光榮,因有李擁戴
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

祝處男hehehaha聖誕快樂!龍馬J神!健歩如霏!祖睡祖起!做個堅強幸運兒!

祝處男hehehaha聖誕快樂!龍馬J神!健歩如霏!祖睡祖起!做個堅強幸運兒!
hehehaha 發表於 2018-3-24 20:15

你冇句真話
好擔心你既另一半

祝hehehaha生日快樂
偶遇喜歡的人 日日披頭散髮
用他胯下的畫筆在你的緊緻皮膚裡畫一幅清明上河圖
nonkul

Hehehaha舊陣時 生日快樂
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

喺 12 點之前同你講聲 生日快樂 !
玩得開心 D 小心 D 呀 !

生日快樂。希望堅Lee 睇到免費送張演唱會飛比你呢位忠實Fans.
環球天后 *$* 一票難求
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

生日終於講人話
生日快樂

祝hehehaha生日快樂
偶遇喜歡的人 日日披頭散髮
用他胯下的畫筆在你的緊緻皮膚裡畫一幅清明上河圖 ...
SA弟林 發表於 2018-3-24 20:42

乜L_n野黎 CLS

原來HEHEHAHA 係TOP???

多謝各位既祝福!我幾時都話CM係全香港最多愛既科林
對上一次咁多人同我講祝賀說話
已經係個幾月前既農歷新年
見到大家咁出力,就知道i'm not alone
係未來既日子我會繼續努力
留多啲美好既pun言yum言美言比大家
仲有我想講
每個女歌手一定有人支持有人唔支持
只希望CM仝人
今年聽多啲本地音樂!
我愛廣東歌所以我認識咗CM, 因為CM我更想珍惜廣東歌

回復 21# hehehaha

hehehaha生日快樂!唔知你係邊個時區!希望你全天候都有人愛上!晚晚暢飲gin tonic,夢中同gin相見
舞來舞去 不日內開始錄音。

生日快樂!

回復  hehehaha

hehehaha生日快樂!唔知你係邊個時區!希望你全天候都有人愛上!晚晚暢飲gin tonic ...
黃家正 發表於 2018-3-25 00:28

究竟佢係邊???

回復 24# kk8733

唔知 問hehehaha本人啦!應該都係靚仔一個
舞來舞去 不日內開始錄音。

回復  kk8733

唔知 問hehehaha本人啦!應該都係靚仔一個
黃家正 發表於 2018-3-25 05:59

無圖無真相。。

乜L_n野黎 CLS
帥小寶` 發表於 2018-3-24 22:27

你懂得