返回列表 發帖
選情告急!

我最喜愛的會員
我最喜愛的擔心會員
最pure會員

全投bagfgfcde!!!!!

即係ZK似阿Gill
hehehaha 發表於 2018-3-31 18:10

不如將佢地張相放去有些APP。。睇下有幾多%似。。
GIL 點似 GIN
GIL 點都靚過佢啦。。

選情告急!

我最喜愛的會員
我最喜愛的擔心會員
最pure會員

全投bagfgfcde!!!!! ...
bagfgfcde 發表於 2018-3-31 18:12

做馬俾自己??
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

做馬俾自己??
kevinlai1621 發表於 2018-3-31 18:37

擔心會員。咩東東???

不如將佢地張相放去有些APP。。睇下有幾多%似。。
GIL 點似 GIN
GIL 點都靚過佢啦。。 ...
kk8733 發表於 2018-3-31 18:13

本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
hehehaha 發表於 2018-3-31 18:46

本帖隱藏的內容需要積分高於 4600 才可瀏覽

kevinlai1621 發表於 2018-3-31 18:51

hehehaha 發表於 2018-3-31 18:54

估唔到ZK 入圍。。係唔係佢樣似GIN LEE 。。你地就投俾佢。。
kk8733 發表於 2018-3-31 15:49

下年噴言入圍 confirm

-Prince- 發表於 2018-3-31 20:39

希望ZK入黎講兩句
或者論盡出post有人話自己似Gin Lee順便宣傳阿Gin個演唱會

樓上個堆人真係MEAN到一個點

屮SiU霖屮 發表於 2018-3-31 20:47

本帖隱藏的內容需要積分高於 6666 才可瀏覽

-Prince- 發表於 2018-3-31 20:39

TIMMY 去左邊。係唔係你收埋佢???

屮SiU霖屮 發表於 2018-3-31 20:47

邊一樣???

hehehaha 發表於 2018-3-31 20:57

哇依句野好耐冇聽過

花生

最近 30 天發帖 排行榜        
bagfgfcde        584
hehehaha        398
chanchan0909        365
放空        349
帥小寶`        284
JasOh103        275
kevinlai1621        241
kwanie        209
林仔        207
nicholashin        191
boy4dudes        182
jose        176
John        169
Wonders        152
l00540        134
616.1314        133
ed8671ed        115
stopzi        113
HOTMAN        113
harryharry        102
b01091018 發表於 2018-3-1 00:22

帥小寶`    2165
hehehaha    1796
kk8733    1609
kevinlai1621    1557
屮SiU霖屮    1509
bagfgfcde    1380
John    883
616.1314    823
mamakin    802
stopzi    750
electric    573
JasOh103    542
chanchan0909    524
jose    520
Wonders    491
kwanie    430
HOTMAN    422
ed8671ed    253
放空    233
林仔    230
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

花生

kevinlai1621    15 ...
b01091018 發表於 2018-3-31 23:36

依個係咪CM走堂/扮工/無業排行榜?

花生

咁岩3月比較得閒
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

依個係咪CM走堂/扮工/無業排行榜?
kayzzz 發表於 2018-4-1 00:01

只要每日發幾小時勁吹水就可以。

有時夜晚不停回覆對方就可以。。好易做到。

花生

有銀奬!我係Kay

有銀奬!我係Kay
hehehaha 發表於 2018-4-1 00:16

你生得未呀。。

有銀奬!我係Kay
hehehaha 發表於 2018-4-1 00:16

本帖隱藏的內容需要積分高於 150 才可瀏覽

屮SiU霖屮 發表於 2018-4-1 01:06

不安
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

屮SiU霖屮 發表於 2018-4-1 01:06

點解要咁

點解要咁
hehehaha 發表於 2018-4-1 01:34

CUZ I AM ON DIET <3

CUZ I AM ON DIET
屮SiU霖屮 發表於 2018-4-1 09:43

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

CUZ I AM ON DIET
屮SiU霖屮 發表於 2018-4-1 09:43

西瓜汁???

投票LINK - https://goo.gl/forms/G94zxnRNfMK2DAW83

我最喜愛的簽名 暫時三強 -
>>>立即follow CM Facebook | Instagram (ed8671ed) /
想同瘋癲靚仔睇千嬅.只要你有一張飛,我可比手續費.仲等?即刻PM啦!26/170/126 (愛嬅亦愛笑) /
陳奕迅:一個極之優秀、非常忠愛唱歌的表演者。多謝你,容祖兒!- 09 APR 2017 (賴爽)

投票LINK -

>>>立即follow CM Facebook | Instagram (ed8671ed) /
祖兒又唔 ...
bagfgfcde 發表於 2018-4-1 13:21

竟然無7號

竟然無7號
帥小寶` 發表於 2018-4-1 13:41

有呀我搞錯左
Thx

投票LINK -

想同瘋癲 ...
bagfgfcde 發表於 2018-4-1 13:21

全力支持ed宣傳大使
  唔係一陣又話人宣傳不足

西瓜汁???
kk8733 發表於 2018-4-1 12:09

人肉

人肉
屮SiU霖屮 發表於 2018-4-1 14:50

stop la =3=

stephybest 發表於 2018-4-1 09:53

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

投票LINK - https://goo.gl/forms/G94zxnRNfMK2DAW83

我最喜愛的會員 暫時五強 -
bagfgfcde / 屮SiU霖屮 / HOTMAN / -Prince- / chanchan0909 /

立即投票支持你支持既候選人!

投票LINK -

我最喜愛的會員 暫時五強 -
bagfgfcde / 屮SiU霖屮 / HOTMAN / -Prince- / chanchan0909 /

...
bagfgfcde 發表於 2018-4-1 21:26
WOW 多謝大家嘅支持

WOW 多謝大家嘅支持
chanchan0909 發表於 2018-4-2 08:45

證明好多CM人鍾意飲豆漿呢類健康飲品

CunninG 發表於 2018-4-2 14:48

言下之意即下投佢嘅人都想食佢??

CunninG 發表於 2018-4-2 14:48

道德淪亡 樂壇已死

言下之意即下投佢嘅人都想食佢??
kevinlai1621 發表於 2018-4-2 14:50

咁要問番當時人有無福利派比投佢既人

CunninG 發表於 2018-4-2 15:00

福利係免費豆漿定一蓮托生

CunninG 發表於 2018-4-2 15:00

我無拎過福利。。同佢咁熟都無。。

我最喜愛的主題 暫時五強
#Cool Cafe 發帖榜 2018# (bagfgfcde) /
CM會員共和榜頒獎禮2017 (2018/02/11) (-Prince-) /
懷孕3個月!吳雨霏停工安胎 (~love1314~) /
[Nov/15/2017] Don't Text Him - Serrini (CD) (hinz) /
很堅強 - Gin Lee (Nicholas)

我最喜愛的噴言 暫時五強
好明顯宣傳不足 (gcgoobi) /
想問吓整緊咩呀?
幫jacqueline造廣告模型?
塊皮係咩事
生膿瘡呀?
入面嗰啲凹凸洞多到
仲夠膽話自己整得鬆
好明顯打蛋打得唔好啦
整得靚嘅糕點係唔會咁多窿
成碟嘢唔洗食㗎喇
送去俾皮膚科醫生做標本啦 (jose) /
勁多
我呢度個個大隻有型高大靚仔
啲毛毛生到上頭頂
我哋成班學生不論男女
個個都除定褲上堂 (jose) /
Jose是香港gin lee fans club成員,大約五年前,按老大John吩咐,加入香港Kary fans team,為gin lee潛伏於kary fans club中的臥底。Jose果然不負所望,晉升至高級kary fans。其實,Jose的功勞全仗John為其提供其餘環球暗星的柒事舊聞情報,John也得以鏟除對手,乘勢擴張,成為龐大的暗星支持者。
JasOh103 考入Kary fans訓練學校後,受訓中途便遭革除。表面上的理由是不守紀律,實際上卻成為Kary fans主管派到gin lee fans club的臥底。輾轉五年間。JasOh103 跟隨過多個Gin Lee狂迷。最近三年,他的老大正是舊聞大王John(同時也是Kary Fans準備要一舉殲滅的對象)。JasOh103 因為多次中傷其他fans,被板主強制接受心理輔導。
Kary fans根據線人的情報,得知有一批gin粉搞事。在板主的支援下,Kary fans已經鎖定目標人物John。不料,雙方均發生情報外洩,Gin粉被逼毀去舊聞,kary fans因此也失去gin粉OT的證據。這一事件,暴露了雙方都有臥底在對方陣營之中,從此引發兩方面清除內奸的舉動,也因此兩人都不斷在為自己找出路。 (HOTMAN) /
民國一百年,雨霏娘娘逼走安琪皇后坐正。五年過去,馬國美人幸倪嫁到,雨霏娘娘看破塵俗,不屑鬥爭,自行進入冷宮,幸倪旋即與菲律賓公主海迦展開東南亞大戰,兩人爾虞我詐。由出道雪到而家的家瑜啞忍十年,與R&K平淡渡過一生。女權當道,縱然面對敬軒將軍離開朝廷,殷廷與七十年代新力軍仍然只能在冷宮中擔當一名寂寂無名的太監。隨著分別以歌藝及音樂才藝進宮的逸璇和凱彤加入混戰後,誰人能笑到最後?
慧琳太后:你地係咪當我死架?
美君嬤嬤:希望幸倪唔好同我一樣,紅館蝕到入肉,如果唔係應該會流放邊疆 (sunnyay1231)

我最喜愛的會員 暫時六強
bagfgfcde / 屮SiU霖屮 / jose / HOTMAN / -Prince- / chanchan0909

我最喜愛的簽名 暫時三強
陳奕迅:一個極之優秀、非常忠愛唱歌的表演者。多謝你,容祖兒!- 09 APR 2017 (賴爽) /
想同瘋癲靚仔睇千嬅.只要你有一張飛,我可比手續費.仲等?即刻PM啦!26/170/126 (愛嬅亦愛笑)

我最喜愛的頭像 暫時五強
jose / bagfgfcde / 帥小寶` / JasOh103 / kevinlai1621

我最喜愛的單身會員 暫時四強
ed8671ed / bagfgfcde / jose / chanchan0909

最淫會員 暫時五強
electric / SA弟林 / 屮SiU霖屮 / stopzi / ed8671ed

情侶大獎 暫時五強
chanchan0909 + stopzi + Wonders / 屮SiU霖屮 + 616.1314 / hehehaha + kk8733 / kk8733 + timmy / John + 雞蓉

壇草大獎 暫時五強
-Prince- / ed8671ed / 艾石仔 / 星勤 / matthew1990

文青大獎 暫時五強
bagfgfcde / -Prince- / 艾石仔 / 星勤 / powerful

最pure會員 暫時五強
ed8671ed / bagfgfcde / jose / kevinlai1621 / chanchan0909

最有貢獻會員 暫時三強
bagfgfcde / ed8671ed / kwanie

最mean會員 暫時三強
jose / nicknicknick / nicholashin

最噴水會員 暫時五強
kk8733 / gcgoobi / tributehotel / boy4dudes / 酷愛903

三月之歌 暫時四強
很堅強 - Gin Lee / 隨風而來 隨風而去 - Gin Lee / 空姐 - Gin Lee / 愛徹底 - 吳雨霏

我最喜愛的貼圖 暫時三強
實力Gin Lee同大家和每天講再見 (kevinlai1621) /
小巧 x 大小姐 (harryharry) /
大小姐 (harryharry)

投票LINK -

#Cool Cafe 發帖榜 2018# (bagfgfcde) /
CM會員共和榜頒獎禮2017 ( ...
bagfgfcde 發表於 2018-4-2 17:21

三月之歌仲唔係煎煎囊中物?

最pure會員告急!!!
無理由輸俾ed同陳陳呢對打情罵俏嘅歡喜冤家

三月之歌仲唔係煎煎囊中物?
帥小寶` 發表於 2018-4-2 17:30

可能兩首搶票益左霏姐

投票LINK -

CM會員共和榜頒獎禮2017 ( ...
bagfgfcde 發表於 2018-4-2 17:21

食_啦
邊個投我同隻野生動物呀?

食_啦
邊個投我同隻野生動物呀?
hehehaha 發表於 2018-4-2 17:52

我有份 支持你

我有份 支持你
帥小寶` 發表於 2018-4-2 17:55

叫ZK 濕吻你 + 叫艾石仔壓扁你 + 叫Kenny Kwan鞭打你

叫ZK 濕吻你 + 叫艾石仔壓扁你 + 叫Kenny Kwan鞭打你
hehehaha 發表於 2018-4-2 17:56

仲慘過滿清酷刑