返回列表 發帖
#CM 發帖榜 2018 頒獎典禮#
發帖十大 (單日發表帖數最多之十位會員)

第一位
屮SiU霖屮 (371)

反對樂壇霸 ...
bagfgfcde 發表於 2018-4-7 21:05

痴痴地線 371點做到
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

上面果班人好 _ 亂
關係複雜到
bagfgfcde 發表於 2018-4-7 21:09

完全唔關我事 我係清泉

完全唔關我事 我係清泉
帥小寶` 發表於 2018-4-7 21:09

恭喜你有kary第四位

#CM 發帖榜 2018 頒獎典禮#
發帖十大 (單日發表帖數最多之十位會員)

第五位
kk8733 (184)

樂壇已死

...
bagfgfcde 發表於 2018-4-7 20:54

多謝大家。。

忘記有時好好聽
好多十大歌我都有比十大
睇黎jason’s playlist係一個好高質既榜
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

#CM 發帖榜2018頒獎禮#
我最喜愛的簽名

大家d簽名句句都係金句, 既然係咁就搵句金句王頒獎

得主: 想同瘋癲靚仔睇千嬅.只要你有一張飛,我可比手續費.仲等?即刻PM啦!26/170/126 (愛嬅亦愛笑)

Next: 我最喜愛的貼圖
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

痴痴地線 371點做到
帥小寶` 發表於 2018-4-7 21:10

上年好似500幾 今年我已經學祖祖咁收儉佐

上面果班人好 _ 亂
關係複雜到
bagfgfcde 發表於 2018-4-7 21:09
完全唔關我事 上面嗰 D 好污糟 我先係真正嘅清泉

我最喜愛的簽名

得主:  ...
kevinlai1621 發表於 2018-4-7 21:12

ed 輸左...

恭喜你有kary第四位
hehehaha 發表於 2018-4-7 21:10

證明我同霏霏係一樣 值得擁有洪生

我最喜愛的簽名

kevinlai1621 發表於 2018-4-7 21:12

實至名歸!

雖然我已經唔記得投佐咩

我最喜愛的簽名

恭喜恭喜 笑到PUN

ed 輸左...
bagfgfcde 發表於 2018-4-7 21:12

今晚要食白果了。。。

今晚要食白果了。。。
ed8671ed 發表於 2018-4-7 21:13

最淫會員 book-ED
我們的總和

ed 輸左...
bagfgfcde 發表於 2018-4-7 21:12

cm 已死...

今晚要食白果了。。。

搶最yum會員

我最喜愛的簽名

好開心
我有份提名
支持所有靚仔嬅粉
支持千嬅
支持愛笑的人

搶最pure會員
帥小寶` 發表於 2018-4-7 21:13

唔洗搶都金到

我最喜愛的貼圖

舊年得主係fantasy j.arie, 今年就由佢mix埋銅獎嘅電到發癲容祖兒一齊黎頒獎

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

今晚要食白果了。。。

我家中好多白果。。

我最喜愛的貼圖

舊年得主係fantasy j.arie, 今年就由佢mix埋銅獎嘅電到發癲容祖兒 ...
kevinlai1621 發表於 2018-4-7 21:15

希望係和每天講再見

好開心
我有份提名
支持所有靚仔嬅粉
支持千嬅
支持愛笑的人
hehehaha 發表於 2018-4-7 21:14

我係 多謝你

我最喜愛的貼圖

得主: 實力Gin同大家和每天講再見

Next: 我最喜愛的主題

去人屋企飲糖水啦 @ed8671ed
我們的總和

樂壇已死

我係 多謝你
帥小寶` 發表於 2018-4-7 21:15

so smelly

希望係和每天講再見
帥小寶` 發表於 2018-4-7 21:15

bingo

我最喜愛的貼圖

Next: 我最喜愛的主題 ...
kevinlai1621 發表於 2018-4-7 21:16

全晚最實至名歸既獎

SAD 點解唔係大小姐

我最喜愛的貼圖

Next: 我最喜愛的主題 ...
kevinlai1621 發表於 2018-4-7 21:16

支持堅堅

忙到不知幾點
天聽不到 地看不見

請所有霏粉拉大隊離場

bingo
kevinlai1621 發表於 2018-4-7 21:17

證明CM煎粉超多

SAD 點解唔係大小姐
屮SiU霖屮 發表於 2018-4-7 21:17

我都投咗

Gin says sorry just for show

我最喜愛的主題

據非真式統計, cm娛樂新聞台10個有8個都係佢, 咁搵佢就最好不過

銅: 很堅強 - Gin Lee (Nicholas)
銀: CM會員共和榜頒獎禮2017 (Prince)
金: #Cool Cafe 發帖榜 2018# (bagfgfcde)

Next: 單身會員

Gin Gin 好叻!
希望陣間三月之歌可以再下一城
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

我最喜愛的主題

據非真式統計, cm娛樂新聞台10個有8個都係佢, 咁搵佢就最好不過

...
kevinlai1621 發表於 2018-4-7 21:21

好 樣 衰 啊

Gin Gin 好叻!
希望陣間三月之歌可以再下一城
616.1314 發表於 2018-4-7 21:21

唔知邊首攞呢

我最喜愛的主題

...
kevinlai1621 發表於 2018-4-7 21:21

坤仔
共和好明顯輸在宣傳不足。。。

坤仔
共和好明顯輸在宣傳不足。。。
ed8671ed 發表於 2018-4-7 21:22

想知條友有冇報名頒季選
我們的總和

吓。。。。排球台已死

Gin Lee開始掃獎

我最喜愛的主題

...

想知條友有冇報名頒季選
Wonders 發表於 2018-4-7 21:23

樂壇已死

樂壇已死
ed8671ed 發表於 2018-4-7 21:24

咁得閒指點江山都唔報名傷心
我們的總和

我預備好段speech了
Happy and Blessed.

我最喜愛的單身會員

單身也是個身份~ 有請單身女王

銅: chanchan0909
銀: jose
金: bagfgfcde

Next: 頭像

我最喜愛的單身會員

單身也是個身份~ 有請單身女王

銅: chanchan0909
銀: jose
...
kevinlai1621 發表於 2018-4-7 21:26

ed8671ed 大熱倒灶