返回列表 發帖
點解chanchan連銅都冇... cls
RVHOCPC 發表於 2018-4-7 21:59

投票不足
我們的總和

#CM 發帖榜2018頒獎禮#

銅: 隨風而來 隨風而去 - Gin Lee (11)
銀: 愛徹底 - 吳雨霏 (14)
金: 很堅強 - Gi ...
bagfgfcde 發表於 2018-4-7 21:59

識唱跟住一齊唱
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

oh shyt
真係可以離場了
Happy and Blessed.

oh shyt
真係可以離場了
jose 發表於 2018-4-7 22:00

你仲有獎攞喎

咪係。。。佢淨係個名已經yum到直入三甲
CM已死

我霏竟然輸 做馬做到呢

投票不足
Wonders 發表於 2018-4-7 22:00

聽講因為佢豆漿不足
所以賄選失敗
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

聽講因為佢豆漿不足
所以賄選失敗
616.1314 發表於 2018-4-7 22:01

派哂比ed哥 so sweet
我們的總和

隨風高質到上年歌都三甲
Talent
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

咪係。。。佢淨係個名已經yum到直入三甲
CM已死
ed8671ed 發表於 2018-4-7 22:00

應該係啲豆漿灑左落keyboard 令到好多會員投唔到票

Gin Lee好多金獎

最mean會員

得主: jose (24)

No.2 - nicholashin (7) / No.3 - nicknicknick (4)

Next: 最有貢獻會員

最後五強
bagfgfcde / chanchan0909 / ed8671ed / -Prince- / kwanie

最mean會員

No.2 - nicholashin (7) / No.3 - nicknicknick (4) ...
bagfgfcde 發表於 2018-4-7 22:03

kary拎好多獎 開心

你出年重奪最yum會員就差唔多
ed8671ed 發表於 2018-4-7 21:59
算吧啦你地

Gin Lee好多金獎
JasOh103 發表於 2018-4-7 22:03

Talent always wins
二〇二三年度全女班投票

24票chisin

最mean會員

No.2 - nicholashin (7) / No.3 - nicknicknick (4) ...

恭喜jose

最mean會員

弓起曬 又係實至名歸

想比jose指住個頭mean
我們的總和

變左Gin Lee頒獎典禮

想比jose指住個頭mean
Wonders 發表於 2018-4-7 22:06

好sm....

oh shyt
真係可以離場了
jose 發表於 2018-4-7 22:00
WOW 大贏家
派哂比ed哥  so sweet
Wonders 發表於 2018-4-7 22:01
下 我完全無投過比佢囉

其實我貢獻左啲乜......

最有貢獻會員

得主: bagfgfcde (8)

No.2 - -Prince- (6) / No.3 - ed8671ed, chanchan0909, kwanie (5)

Next: 文青大獎

最後五強
bagfgfcde / -Prince- / 艾石仔 / 星勤 / powerful

最有貢獻會員

No.2 - -Prince- ( ...
bagfgfcde 發表於 2018-4-7 22:08

貢獻咗個頒獎典禮

最有貢獻會員

恭喜

24票chisin
ed8671ed 發表於 2018-4-7 22:05

實至名歸

銅: 隨風而來 隨風而去 - Gin Lee (11)
銀: 愛徹底 - 吳雨霏 (14)
金: 很堅強 - Gi ...
bagfgfcde 發表於 2018-4-7 21:59

GIN GIN 又贏非洲霏

最有貢獻會員

恭喜曬

mean完人唱奉愛之名
好諷刺

最有貢獻會員

原來我有貢獻五強
笑死

最淫會員

唔知當年身為版主嘅佢, 會唔會都好似而家個d咁yum呢

銅: SA弟林
銀: e ...
kevinlai1621 發表於 2018-4-7 21:47

ELECTRIC 竟然拎唔到金

我頒d獎項嘅票

簽名

想同瘋癲靚仔睇千嬅.只要你有一張飛,我可比手續費.仲等?即刻PM啦!26/170/126 (愛嬅亦愛笑) [11] / >>>立即follow CM Facebook | Instagram (ed8671ed) [8] / 陳奕迅:一個極之優秀、非常忠愛唱歌的表演者。多謝你,容祖兒!- 09 APR 2017 (賴爽) [7] /

貼圖
實力Gin Lee同大家和每天講再見 [14] / 大小姐 [9] / 小巧 x 大小姐 [7] /

#Cool Cafe 發帖榜 2018# (bagfgfcde) [15] / CM會員共和榜頒獎禮2017 (2018/02/11) (-Prince-) [13] / 很堅強 - Gin Lee (Nicholas) [11] / 懷孕3個月!吳雨霏停工安胎 (~love1314~) [9] / [Nov/15/2017] Don't Text Him - Serrini (CD) (hinz) [9]

單身會員
bagfgfcde [20] / jose [17] / chanchan0909 [10] / ed8671ed [9] / kevinlai1621 [8] /

頭像
jose [23] / kevinlai1621 [16] / jasOh103 [11] / bagfgfcde [11] / 帥小寶 [9] /

噴言
Jose是香港gin lee fans club成員,大約五年前,按老大John吩咐,加入香港Kary fans team,為gin lee潛伏於kary fans club中的臥底。Jose果然不負所望,晉升至高級kary fans。其實,Jose的功勞全仗John為其提供其餘環球暗星的柒事舊聞情報,John也得以鏟除對手,乘勢擴張,成為龐大的暗星支持者。
JasOh103 考入Kary fans訓練學校後,受訓中途便遭革除。表面上的理由是不守紀律,實際上卻成為Kary fans主管派到gin lee fans club的臥底。輾轉五年間。JasOh103 跟隨過多個Gin Lee狂迷。最近三年,他的老大正是舊聞大王John(同時也是Kary Fans準備要一舉殲滅的對象)。JasOh103 因為多次中傷其他fans,被板主強制接受心理輔導。
Kary fans根據線人的情報,得知有一批gin粉搞事。在板主的支援下,Kary fans已經鎖定目標人物John。不料,雙方均發生情報外洩,Gin粉被逼毀去舊聞,kary fans因此也失去gin粉OT的證據。這一事件,暴露了雙方都有臥底在對方陣營之中,從此引發兩方面清除內奸的舉動,也因此兩人都不斷在為自己找出路。 (HOTMAN) [21] / 好明顯宣傳不足 (gcgoobi) [14] / 想問吓整緊咩呀?幫jacqueline造廣告模型?塊皮係咩事 生膿瘡呀?入面嗰啲凹凸洞多到 仲夠膽話自己整得鬆  好明顯打蛋打得唔好啦 整得靚嘅糕點係唔會咁多窿 成碟嘢唔洗食㗎喇 送去俾皮膚科醫生做標本啦 (jose) [13] / 民國一百年,雨霏娘娘逼走安琪皇后坐正。五年過去,馬國美人幸倪嫁到,雨霏娘娘看破塵俗,不屑鬥爭,自行進入冷宮,幸倪旋即與菲律賓公主海迦展開東南亞大戰,兩人爾虞我詐。由出道雪到而家的家瑜啞忍十年,與R&K平淡渡過一生。女權當道,縱然面對敬軒將軍離開朝廷,殷廷與七十年代新力軍仍然只能在冷宮中擔當一名寂寂無名的太監。隨著分別以歌藝及音樂才藝進宮的逸璇和凱彤加入混戰後,誰人能笑到最後?慧琳太后:你地係咪當我死架?美君嬤嬤:希望幸倪唔好同我一樣,紅館蝕到入肉,如果唔係應該會流放邊疆 (sunnyay1231) [12] / 勁多 我呢度個個大隻有型高大靚仔 啲毛毛生到上頭頂 我哋成班學生不論男女 個個都除定褲上堂 (jose) [11] /

壇草
-Prince- [22] / 艾石仔 [17] / ed8671ed [14] / 星勤 [12] / matthew1990 [9] /

最淫
屮SiU霖屮 [24] / electric [21] / SA弟林 [18] / ed8671ed [9] / stopzi [8] / HOTMAN [8] /

最pure
bagfgfcde [18] / kevinlai1621 [14] / jose [11] / ed8671ed [8] / chanchan0909 [8] /
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

最有貢獻會員

自己頒獎畀自己
恭喜你做咗關菊英
二〇二三年度全女班投票

我最喜愛的頭像

唔知攝鏡嘅頭像係點

銅:  
銀:
金:

恭喜銅獎兩位等左 ...
kevinlai1621 發表於 2018-4-7 21:31

你竟然得銀

我頒d獎項嘅票

簽名
想同瘋癲靚仔睇千嬅.只要你有一張飛,我可比手續費.仲等?即刻PM啦!26/170/126  ...
kevinlai1621 發表於 2018-4-7 22:12

Ed 同時係最淫同最 Pure 第四
二〇二三年度全女班投票

我頒d獎項嘅票

簽名
想同瘋癲靚仔睇千嬅.只要你有一張飛,我可比手續費.仲等?即刻PM啦!26/170/126  ...
kevinlai1621 發表於 2018-4-7 22:12

俾艾石仔同星勤夾住。。。

我頒d獎項嘅票

簽名

頭像輸個馬鼻

俾艾石仔同星勤夾住。。。
ed8671ed 發表於 2018-4-7 22:13

好幸福 好重口味
我們的總和

616.1314 發表於 2018-4-7 22:13

如果兩個都攞晒應該係一個創舉

我頒d獎項嘅票

簽名
ed8671ed 勇奪最 yum 會員第四位
好嘔心 點解成日都會同某人同票 ...

如果兩個都攞晒應該係一個創舉
ed8671ed 發表於 2018-4-7 22:14

如果你同佢地齊名更加壯舉

只想講
-Prince- = powerful >>>>>>>>>>> who?

文青大獎

銅: 艾石仔 (15)
銀: -Prince- (17)
金: bagfgfcde (18)

No.4 - 星勤, powerful (14)

Next: 情侶大獎

最後五強
chanchan0909 + stopzi + Wonders / 屮SiU霖屮 + 616.1314 / hehehaha + kk8733 / kk8733 + timmy / John + 雞蓉
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

ed8671ed 勇奪最 yum 會員第四位
好嘔心 點解成日都會同某人同票 ...
chanchan0909 發表於 2018-4-7 22:14

天生一對

唔一齊真係晒曬

單身會員都係第四

只想講
-Prince- = powerful >>>>>>>>>>> who?

文青大獎

銅: ...
bagfgfcde 發表於 2018-4-7 22:15

支持JOHN 同祖祖

應該要將最淫嘅數量減去最 pure , 結果最 yum 嗰邊數量多 D
所以結論係 ... 佢好淫

只想講

文青大獎

全力G持呢對: hehehaha + kk8733

只想講

文青大獎

攪錯

只想講

文青大獎

又金
你想改名做 實力bag 定係 baglovessss

應該要將最淫嘅數量減去最 pure , 結果最 yum 嗰邊數量多 D
所以結論係 ... 佢好淫  ...
chanchan0909 發表於 2018-4-7 22:16

佢愈淫你就愈開心!!!!!