返回列表 發帖
想問會唔會安排男女銅 / 男女銀 / 男女金 進行speed dating
ed8671ed 發表於 2018-4-7 22:44

不了
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

可以安排你同婷婷
Wonders 發表於 2018-4-7 22:45

支持

乜嘢意思先。。女神都唔要
不 知 所 謂 !
ed8671ed 發表於 2018-4-7 22:47

咁俾你啦, 假假地你都係壇草咁樣匹配d

#CM 發帖榜2018頒獎禮#
健談會員三甲

男金 帥小寶 [2149]

新人姿態搶男金, 都唔知掃左幾多個冠軍

女金 屮SiU霖屮 [1512]

最yum都冧莊, 唔差左呢到

Next: 團隊獎

好奇有乜團隊競逐團隊獎
ed8671ed 發表於 2018-4-7 22:49

話明係造馬類, 當然係頒個個話事

團隊獎

有請家燕姐同大家團結一心有轉機

表揚CM貢獻良多嘅宣傳團隊

得主: chanchan0909 + ed8671ed + -Prince-

Next: 最噴走勢
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

其實 ... 全部野都係佢地兩個搞出黎
唔關我事
chanchan0909 發表於 2018-4-7 22:55

唔好扮謙

最噴走勢

因為今年唔係我做統計, 而我又好懶, 所以頒俾個梗頸11算
得主: Wonders

跟住交番個台俾bag

頭先健談會員Top 5分數
帥小寶 [2149] / hehehaha [1766] / kevinlai1621 [1749] / 屮SiU霖屮 [1512] / kk8733 [1499] /

白果頒俾JOHN子可以嗎
放空 發表於 2018-4-7 23:02

john都有獎, 何來白果

咩叫特別大獎安哥25週年個類?
帥小寶` 發表於 2018-4-7 23:00

可能都係timmy算

#CM 發帖榜 2018 頒獎典禮#
特別大獎

生活可以好大壓力
上得黎CM 當然希望可以獲得多一啲愛
令自己既生活 ...
bagfgfcde 發表於 2018-4-7 23:04

支持

成功連白果獎都拎唔到真白果
RVHOCPC 發表於 2018-4-7 23:15

成功爭取真·白果 (唔係獎)!
nicholashin 發表於 2018-4-7 23:10

仲係分獎唔勻

再次恭喜各位得獎者, 希望d圖啱大家心水, 出年再見
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

今年拎左
我最喜愛主題金獎
我最喜愛會員金獎
我最喜愛頭像銅獎
我最喜愛單身會員金獎
文青大獎金獎
最pure ...
bagfgfcde 發表於 2018-4-7 23:20

最大嘅敗筆係自己搞完都仲可以攞咁多
   明明我舊年都係得2個

雖然呢個獎好似送禮勤舊年997d獎咁
但係我都超開心多謝咁多位會員一直以嚟嘅支持{:1_115 ...
Yan 發表於 2018-4-7 23:29

支持你
  放心, 呢3位現任女會員應該有排玩