返回列表 發帖

[Jun/2018] 溫碧霞海潮演唱會2018

演出名稱:  溫碧霞海潮演唱會2018
演出日期:  2018年6月19日 (星期二)
演出名稱:  晚上八時十五分
演出地點:  麥花臣場館
票價:        HK$680 / HK$480

連佢都開show~

佢有幾多隻歌係有人識呀,開乜鬼演唱會,嘥錢
任我行 失憶蝴蝶

會唔會有一幕扮妲己

會唔會有一幕扮妲己
newguy 發表於 2018-3-31 14:08

搵鄭子誠出黎feat,好似翻生武林咁讀歌詞

怪唔之得呢排頻頻去睇人演唱會,原來自己要開

搵鄭子誠出黎feat,好似翻生武林咁讀歌詞
stephybest 發表於 2018-3-31 14:15

誠哥有部份歌係有唱嘅
好似眼睛想旅行等

仲衰過李彩華
【This is MC】澳門見

$680 邊個會買?我寧願睇 Gin Lee 好過.
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

佢都賣到680/480無事嗎
定票價包另類service

完全唔知佢唱過歌
係咪開騷分享整容心得
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

李彩樺派飛2.0

連佢都開麥花臣⋯我強烈覺得英皇班霉星應該要即刻退出,邊有面目留喺現今樂壇⋯或者咁樣做過三五年反而有人斟開演唱會,無謂浪費時間。

連佢都開麥花臣⋯我強烈覺得英皇班霉星應該要即刻退出,邊有面目留喺現今樂壇⋯或者咁樣做過三五年反而有人 ...
Serendipity 發表於 2018-3-31 16:30

咪係咯,年年有歌出,但一次都開唔到

我只記得佢演過妲己
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

Maybe 海潮 is the only song she will perform that is her own

有d似Sita...

點解紅館會批俾佢 唔批周爸supper呢

其實到時係咪係大螢幕重温番"火玫瑰" 算啦。
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

點解紅館會批俾佢 唔批周爸supper呢
sunny 發表於 2018-3-31 17:43

FYI: 演出地點:  麥花臣場館

佢唱過歌咩
舞來舞去 不日內開始錄音。

佢唱過歌咩
黃家正 發表於 2018-3-31 19:03

網上有人話佢出過8隻碟

佢唱過歌咩

完成唔識佢D 歌。。

帥小寶` 發表於 2018-3-31 18:06

笑死我

$180都唔知有冇人買

佢唱過歌咩

我淨係識一首 就係叫海潮

帥小寶` 發表於 2018-3-31 18:06

haha sor 我自己都笑左...究竟咩人會去睇佢

$180都唔知有冇人買
Jacz 發表於 2018-3-31 19:59

我諗18蚊都應該無人買

我諗18蚊都應該無人買
帥小寶` 發表於 2018-3-31 22:26

抵過gin lee

抵過gin lee
HOTMAN 發表於 2018-3-31 22:30

溫碧霞起馬有身材睇
ginlee有咩睇

英皇真係好揮霍

溫碧霞起馬有身材睇
ginlee有咩睇
艾石仔 發表於 2018-3-31 22:34

支持葉玉卿彭丹都複出開演唱會

留名等睇呢隻老雞d飛仲好賣過劉毒龍

點解我會睇到"溫碧霞每朝演唱會2018"

佢除左十幾年前拍過 封神榜之外仲做過乜

溫碧霞起馬有身材睇
ginlee有咩睇

咪咁膚淺啦樂評人
入得場睇Gin Lee好明顯係支持真音樂啦!
溫碧霞將麥花臣變旺角夜場,不知所謂

支持佢係麥花臣演一晚蘇貴妃
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

好姣過poster
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

連過氣女歌手,都有concert
難為vincy Sherman 立立,(尤其後兩者)年年都做佈景板分分鐘新人許靖韻開concert佢地都未有
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

會有人有興趣睇50歲女人色惑?

網上有人話佢出過8隻碟
joshua 發表於 2018-3-31 19:18

多過馬拉堅
但只係記得佢唱過森巴嘉年華

溫碧霞起馬有身材睇
ginlee有咩睇

翻版阿嬌跳老舞

咪咁膚淺啦樂評人
入得場睇Gin Lee好明顯係支持真音樂啦!
溫碧霞將麥花臣變旺角夜場,不知所謂 ...
hehehaha 發表於 2018-4-1 05:59

gin lee 真係紅,乜板塊都有佢噶名

佢除左十幾年前拍過 封神榜之外仲做過乜
黃家正 發表於 2018-4-1 05:23

係廿幾年前一套劇扮過潘金蓮

會有人有興趣睇50歲女人色惑?
Nathan 發表於 2018-4-1 09:50

唔淮你話千千!

回復 45# Frankiekiekie

唔準你提前話千千五十歲

睇左維基百科 原來海潮係佢十幾二十年前一套電視劇角色名...即係食銀髮市場

睇左維基百科 原來海潮係佢十幾二十年前一套電視劇角色名...即係食銀髮市場 ...
黃家正 發表於 2018-4-2 16:15

當年首歌同佢個人的確好hit。

OMG佢出過8隻碟架原來

睇左維基百科 原來海潮係佢十幾二十年前一套電視劇角色名...即係食銀髮市場 ...
黃家正 發表於 2018-4-2 16:15

你年紀應該好細要睇維基,當年佢火玫瑰個角色都出名,亦都係咁先有跌膊出現。雖然零興趣聽佢唱歌,但真心佩服佢一個角色食超過25年老本。