返回列表 發帖
NH TOP 20 2018 WEEK 14 (2018/4/1 - 2018/4/7)

2018年 冠軍歌巡禮
WEEK 01-13: 奉愛之名 / 草原 / 明天 ...
nicholashin 發表於 2018-4-1 00:07

竟然係愛徹底

Jason's Playlist 2018第一季估榜遊戲
1) 第一季播放率最高歌曲是...? (2pts)
A. 很堅強
B. 無期
C. 奉愛之 ...
JasOh103 發表於 2018-4-4 00:01

又miss咗

CLWM 2018 Week 14

冠軍歌列表:Nights Without You(2)Leaving Home奉愛之名我們的航海時代我可唔可以唔好咁樣飛砂風塵三俠飛砂(2)當下的力量不要死在崇拜裡不要死在崇拜裡(2)Ten Reasons尾站天國

呢幾年Kelly嘅派台歌都一般般而今次《尾站天國》終於做到返以前嘅Kelly情歌
搵嚟韓國音樂人李來彥作曲同編曲
優美得嚟又帶幾份氣質
成個鋪排同意境都好靚
仿佛置身於天國一樣
Kelly嘅感情收放都好自如
對離別無太大嘅傷感 反而抱有重遇嘅盼望
期待下一首派台歌都有如此嘅水準

01 陳慧琳 | 尾站天國 | 03>07>05 >03>02>01 [1 Week #1]
02 吳雨霏 | 愛徹底 | 02
03 方大同 | Ten Reasons | 06>02>01>03 [1 Week #1]
04 盧凱彤 | 荒原 | 06>04
05 徐嘉浩 | 蕃茄炒蛋飯 | 10>05
06 Supper Moment | 不要死在崇拜裡 | 07>02>01>01>05>07>06 [2 Weeks #1]
07 謝安琪 | 歌聲如初 | 07
08 Kolor | 七尺之下| 10>05>08
09 陳慧敏 | 青春線最後一站 | 09
10 Mr. Rocket Head | 熟悉卻陌生的你  | 10

希望下個禮拜十個原因可以再冠 !
chanchan0909 發表於 2018-4-6 04:37

有80%嘅機會

Jason's Playlist 2018

2018年度冠軍歌巡禮
WK01-13: 奉愛之名 / 一晃眼 / 咖啡因萬歲 / 曌 / 離遊記 / 初 ...
JasOh103 發表於 2018-4-6 07:05

反祖人士 又2週低位

熱烈恭賀林乜乜冇冠

第七位......

希望第二位快啲走

原來幾分之幾 09>X  ...
bagfgfcde 發表於 2018-4-6 11:53

琪粉
QUAN’s C-CHART 2018年第14期
冠軍歌:
假使世界原來不像你預期 / 世界對我們 / 若葉之年 / 離遊記 / 奉愛 ...
weiquan 發表於 2018-4-6 11:38

冠軍歌好GQ

WYTV Music Chart 2018

冠軍歌巡禮
Week 01-13: 世界對我們 / 一晃眼 / 咖啡因萬歲 / 奉愛之名 / 徠卡味 / ...
kevinlai1621 發表於 2018-4-6 22:04

你最愛霏

LIVESONG CHART 2018.WEEK 14

冠軍歌列表 —
奉愛之名 / 閱後即焚 / 那一年零一個月 / 離遊記 / 風衣 /  ...
賴爽 發表於 2018-4-7 10:04

支持4同12