返回列表 發帖

反目姊妹沙灘同時出現!當大肚Kary遇上湊仔 Miki時

喺一個風和日麗嘅下午,同一個沙灘,見到吳雨霏Kary同老公喺沙灘嘅右邊,之後再見到楊愛謹Miki同老公喺沙灘嘅左邊。緣份緣份嘅嘢,真係好玄妙,明明同時間同地點,但係呢兩位昔日嘅好姊妹就咁各據沙灘嘅兩面,佢哋都唔知大家嘅存在,不禁要講句「有緣千里能相會,無緣對面不相逢」。

Kary個BB好快就出世,到時同老公一齊手拖手行沙灘呢啲畫面,真係買少見少。到BB出咗世之後,就會好似Miki佢哋咁,兩公婆其中一個負責影相,一家三口happy 晒日光了。

--------
覺得係大新聞囉 點解無人討論
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

HOTCHA不和d定COOKIES不和d (10分)
利申:唔係鏡粉

kary個pat pat真係好大。。。
舞來舞去 不日內開始錄音。

吳雨霏真係好小氣

tom 發表於 2018-4-17 02:31

HotCha,Cookies及Super Girls呢三隊邊隊最不和。(20分)

吳雨霏真係好靚女

angela仲未出嚟講兩句

gooloo 發表於 2018-4-17 09:21

係囉 佢作為cookies 代言人 應該要出黎講下野

HotCha,Cookies及Super Girls呢三隊邊隊最不和。(20分)
stephybest 發表於 2018-4-17 08:19

曲奇
個中因由唔知
但一來最多人討論咯
二來九個人不和一定容易過其餘兩組人

應該COOKIES 最不和

香港最不和應該係BEYOND

吳雨霏真係好靚女
bagfgfcde 發表於 2018-4-17 08:36

yes 好靚
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

yes 好靚
放空 發表於 2018-4-17 10:54

環球一姐。。依家靚女哂。。

gooloo 發表於 2018-4-17 09:21

分分鐘呢條臭X先係餅女不和既始作者

Cookies成軍先得1年仲咁多人討論九餅,呢D先叫食力派。
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

Cookies先係分為兩派
有得留低(4) vs 冇得留低(5)
Foul走嗰班冇聲出,得Angela可以靠搞是非出到聲,
之後扇動stephy同theresa不和(詳情參見2007-2010),
咁就可以名義上踢走theresa,四餅睇落由Angela頂上,
kary中間一直做偽和平主義者,但一同miki反面就即時冇姊妹做,改做宮鬥劇應該好好睇

洪生真係好正
好想抱住佢嚟...

評分人數

洪生真係好正
好想抱住佢嚟...
Frankiekiekie 發表於 2018-4-17 12:33

Kary真係好幸福

之後扇動stephy同theresa不和(詳情參見2007-2010),
咁就可以名義上踢走theresa,四餅睇落由Angela頂上
kary中間一直做偽和平主義者,但一同miki反面就即時冇姊妹做,改做宮鬥劇應該好好睇
stephybest 發表於 2018-4-17 11:44

excuse me???

excuse me???
gooloo 發表於 2018-4-17 13:33

咁睇真係令人以為佢係四餅之一

咁睇真係令人以為佢係四餅之一
stephybest 發表於 2018-4-17 13:55

a_____a呢條臭貨真係完全八婆格死得未

tom 發表於 2018-4-17 02:31

梗係cookies啦,本身stephy同theresa唔夾而家連kary miki都
至於hotcha似傳媒炒作多過真係不和,Hotcha至少肯同台。但要cookies(真4餅)同台真係等於發夢,連阿y都唔敢出手邀請
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

之後扇 ...
stephybest 發表於 2018-4-17 11:44

冇人可以取代theresaAngela更加未夠揮
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

洪生真係好正
好想抱住佢嚟...
Frankiekiekie 發表於 2018-4-17 12:33

著着衫都feel到佢fit到漏油

評分人數

梗係cookies啦,本身stephy同theresa唔夾而家連kary miki都
至於hotcha似傳媒炒作多過真係不和, ...
oreo 發表於 2018-4-17 16:36

我諗對於四餅嚟講
Paco有牙力過肥方丈

之前記者問Theresa會唔會主動打破僵局
佢都話有緣總會相見
但呢個緣都唔知要等到幾時。
miki結婚個次都係得3餅,我諗四餅再聚難過登天
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

究竟依家係洪生受歡迎D定霏妹受歡迎D?

洪生個波真係好大,kary望住對波又點會留意到miki?
iamsingingwong 發表於 2018-4-17 18:44

cum with brian

評分人數

誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

又會咁岩個記者又去沙灘 又捕捉到佢地正面 GE~~~

又會咁岩個記者又去沙灘 又捕捉到佢地正面 GE~~~
hissorhk 發表於 2018-4-17 21:00

可能angela 放料

樓主係Gin粉
真係唔知開個Kary post有咩居心

老實講, 如果係真心FRD既點會因為一件事而反面
當初咁高調排斥theresa都知佢地唔係咩好人啦

老實講, 如果係真心FRD既點會因為一件事而反面
當初咁高調排斥theresa都知佢地唔係咩好人啦 ...
波lu 發表於 2018-4-17 22:03

咁如果真係爆人地小產又真係唔係小事黎既

洪生真係好正
好想抱住佢嚟...

有無洪生既露肉照

評分人數

有邊個女團冇不和
2個人嘅唔計
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

有邊個女團冇不和
2個人嘅唔計
b01091018 發表於 2018-4-17 23:14

SHE

有邊個女團冇不和
2個人嘅唔計
女子十二樂坊有冇不和

有邊個女團冇不和
2個人嘅唔計

4 in love ,之前仲合體,人家成軍一定兩年都係解散,但感情好好仲經常飯聚。
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

我好想幫brian洪 生bb
iamsingingwong 發表於 2018-4-18 14:18

你想做第三者
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

SHE
放空 發表於 2018-4-17 23:24

女子十二樂坊
boy4dudes 發表於 2018-4-17 23:29

4 in love
oreo 發表於 2018-4-17 23:41

all not in HK港女私怨特別多
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

Freeze,krusty,rob n ken應該冇不和
Cream都冇
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

Freeze有不和先解散,話不滿suki有獨唱,其他2人組合不計喎
iamsingingwong 發表於 2018-4-20 16:37

咁supergirl爭過仔算唔算不和啊。當年女生宿舍應該冇啦
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

how about 家燕媽媽班honey bees