返回列表 發帖

[Apr/24/2018] 我做你 你做我 Stand By You - VA (CD Single)

歌手:VA
唱片名稱:我做你 你做我 Stand By You
唱片封面:

推出日期:2018/04/24
唱片類型:CD Single

TrackList:
CD
1. 你做我 - U記歌手
譚詠麟、陳慧嫻、鍾鎮濤、劉美君、盧冠廷、AGA、李幸倪(GIN)、ROBYNN & KENDY、麥家瑜、周殷廷(YAN)、符致逸(ADRIAN) (排名不分先後)
2. 我做你 - U記仝人
3. 你做我 (Instrumental)

附加資料:
我做你 你做我
STAND BY YOU限量編號特別版
5-inch Single Limited edition (0001 – 2000)
螢光紅

環球唱片2018年「特別企劃」。

限量生產2000張5吋CD Single,每一張均附有「獨立編號」。
特別收錄兩個演唱版本及1首純音樂,合共3首。

出處:Yesasia
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

aga 先到gin

會唔會隨碟附送First of All演唱會霏催谷燒情

咁垃圾都出CD Single,真係冇歌手到咁咩
任我行 失憶蝴蝶

年度跳樓碟

限量2000隻?
我驚200隻都賣唔出
DM多仔多到覆唔哂

(排名不分先後)??
明明就係按地位排,原來Gin排Aga後面,麥家瑜真係陰功,上個年代歌手,仲不如新生代

Poor uncle adrian

出呢隻都唔幫Yanting出碟?

CM唔係好多人想麥家瑜出歌咩?佢終於有歌啦。
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

已經排咗名,弓喜AGA

排名不分先後 此地無銀

呢隻碟其實出黎做咩

送比我都唔想要,仲要比錢買
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

同unipower比, 呢個project都唔知做乜嘅..
除左宣傳我做你嗰陣之外都好似無其他相關嘅活動

排名不分先後 此地無銀
kayzzz 發表於 2018-4-18 21:32
咪係 又唔係跟名字筆劃排
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

GIN LEE又出碟! 勁

環球今年做嘅野好有創意,繼luvdat後又有新猷

放落隻環球精選碟好過咁樣單獨出啦

支持出黑膠版~

限量2000隻?
我驚200隻都賣唔出
mosesming 發表於 2018-4-18 20:58

分分鐘出七吋黑膠

支持出黑膠版~
艾石仔 發表於 2018-4-18 22:43

睇死你一定買

咁都要出碟...咩事呀環球

話時話,環球嘅群星合唱歌個主題係貼地好多。呢首仲有同步過冬,都係sell溫情互助嘅主題。(不過同步過冬好聽好多

麥家瑜>>>>>YT/符唔知乜
地位超然

我頂  當時睇搞鬼歌手 就覺得搵兩條友出黎 搞
沒理由真金白銀搵ERIC KWOK寫只歌出黎凈系拍節目架
點知道變成群星大合唱拿出黎派台...
咁都算啦...
點知道仲出埋單曲  有人買?

Unipower都叫做有宣傳吖 呢個project真係....

多錢得濟
搵d錢捧個好d既歌手好過啦

恭喜地球多咗2000件垃圾
為人類滅亡邁向一大步

薛凱琪陳慧琳方大同都唔出膠嘅時候,環球竟然出2000舊膠
點解唔學英皇執100首歌落去出精選呢
係咪HMV已經找咗條數

譚詠麟、陳慧嫻、鍾鎮濤、劉美君、盧冠廷、AGA、李幸倪(GIN)、ROBYNN & KENDY、麥家瑜、周殷廷(YAN)、符致逸(ADRIAN) (排名不分先後)

笑,仲要highlight,你有本事放Alan最後。
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

如果真係排名不分先後, why not use alphabetical order?

符致逸 (Adrian)、江海迦 (AGA)、譚詠麟 (Alan)、李幸倪 (Gin)、麥家瑜 (Keeva)、鍾鎮濤 (Kenny B)、盧冠廷 (Lowell)、陳慧嫻 (Priscilla)、劉美君 (Prudence)、Robynn & Kendy、周殷廷(Yan Ting)

or by surname

陳慧嫻、周殷廷、鍾鎮濤、符致逸、江海迦、李幸倪、劉美君、盧冠廷、麥家瑜、Robynn & Kendy、譚詠麟

They should make 1000 copies with AGA before Gin Lee and 1000 copies the other way around

呢隻碟不冋收錄埋 Adrian, Yan Ting, Keeva 未出碟啲歌好過啦!

可能有人扮唔小心打錯字 擺左AGA去前面
高層見到嬲豬
所以打句排名不分先後補鑊
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

無 Gun Jump Groove 既Version

呢隻碟不冋收錄埋 Adrian, Yan Ting, Keeva 未出碟啲歌好過啦!
phykk45 發表於 2018-4-24 00:48

順便收錄埋 很堅強&信

排名不分先後?! 哈哈
恭迎球記一姐AGA
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

都唔知出黎做乜 成件事好蠢
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

都唔知出黎做乜 成件事好蠢
帥小寶` 發表於 2018-4-29 23:16

聽過世界盃嗰首主題曲未
聽完你就知道原來有嘢可以仲垃圾

如果成本係20蚊
環球真係多錢dum落海

呢隻碟賣幾多錢?
我諗可能得環球員工被逼住要買

呢隻碟賣幾多錢?
我諗可能得環球員工被逼住要買
放空 發表於 2018-5-1 13:27

$59
DM多仔多到覆唔哂

$59
mosesming 發表於 2018-5-2 11:11

呢隻係single都要59?

我覺得隻歌唔錯,至少好過很堅強,信
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

呢隻係single都要59?
newguy 發表於 2018-5-2 11:40

如果唔賣59下年跳樓價點賣19

仲貴過〈一〉隻single廿蚊
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

周殷廷(YAN)
改名
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你