返回列表 發帖
係咪冇人買到呀??
電話電腦兩邊試都唔得...

係咪冇人買到呀??
電話電腦兩邊試都唔得...
daniel1136 發表於 2018-4-24 10:12

彈咗之後就冇入返過去
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

WTF城網server扣咗我兩次錢
點算?
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

WTF城網server扣咗我兩次錢
點算?
JayantL 發表於 2018-4-24 10:47

查詢熱線 (852) 2314 4228

查詢熱線 (852) 2314 4228
Jacz 發表於 2018-4-24 10:49

喺澳門有冇其他方式

已經自動退返錢

每人四張, 即係有around 37500個人可以成功買到
如果只係求入場既, 有心買一定買到
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

每人四張, 即係有around 37500個人可以成功買到
如果只係求入場既, 有心買一定買到 ...
hehe 發表於 2018-4-24 11:54

有耐心一定得
我10點35入 連尾場280都仲買到四連

有耐心一定得
我10點35入 連尾場280都仲買到四連
JayantL 發表於 2018-4-24 12:16

你電腦太勁

880買到啦 雖然唔係連位但係都好開心

你電腦太勁
Nathan 發表於 2018-4-24 12:22

可能啲人睇完seating plan衝曬去380
牛牛專注880
所以剩返啲280俾我執雞XD

入都入唔到

入唔到,棄已放

啱啱先入到去,居然執到死雞買到28號$280

BTW, 我見夠時間禁埋尾二場$880仲有得坐B,C行,但我無性趣同子華神做近距離互動所以無買

11點之後就冇再成功入過

26場售罄啦,痴線

26場售罄啦,痴線
Nathan 發表於 2018-4-24 19:14
全日未成功入到過個網

D黃牛多到阿媽都唔認得,個個鬼死甘囂張

睇黎D牛真係好有錢咯,請咁多人排隊買咁多票
再次坐等睇子華回應黃牛事件

睇黎D牛真係好有錢咯,請咁多人排隊買咁多票
再次坐等睇子華回應黃牛事件 ...
steven891026 發表於 2018-4-25 08:57

有好多新黃牛湧現