返回列表 發帖
26場 挥低大半个乐壇
solo-K 發表於 2018-4-20 01:27

除左eason,仲有邊個香港歌手可以開26場4面台?
【This is MC】澳門見

26場 150000張票公售
即係話每場有5000幾張公售
應該係四面

eason五年前都係開25場三面咋 ...
JayantL 發表於 2018-4-20 13:39

Eason五年前都係開25場三面咋 <--- 當年係鑽石台, 全部秒殺炒到天價, 所以佢肯開一定有能力開到28場 4面台

阿王都可以
lightupmylight 發表於 2018-4-23 11:46

可以,不過d黑布好唔得閒囉,晚晚要出動

舞林密碼個時又真係唔見黑布喔,只不過喺d牛牛要勤力d散飛即   舞林盛宴Part1+part2都有26場四面臺噶 ...
lightupmylight 發表於 2018-4-23 15:47

郭生15場晚晚都係75-80%入座, 點開28場呀

其實佢喺咪咁多次冇一次做到場場爆滿呢?07個次得唔得
lightupmylight 發表於 2018-4-23 16:23

其實真係無次爆, 我好記得有次佢3面台兩邊黑布, 我仲自動upgrade左坐下面

聽講劉德華到時候都喺差五多咁嘅公售位
lightupmylight 發表於 2018-4-23 18:10

肯定唔會你諗多左

總場數156場
阿王紅館演唱會列表:
1993年1場《狂野之夜演唱會》
1994年10月28日-11月12日16場《狂野誘惑 ...
lightupmylight 發表於 2018-4-23 18:04

無次full house

唔喺你邊有平飛睇咗咁多次,所以前年嘅15場買平飛睇咗三場
lightupmylight 發表於 2018-4-23 18:16

其實2000 後已經無睇佢, 平飛無興趣........幾乎完全無新歌, 舊歌都係果堆, 無變化

人地話佢D演唱會唔爆,你貼晒佢既總場數出黎做咩
反ot. 聽日子華神會唔會連網都入唔到 ...
Jacz 發表於 2018-4-23 18:23

反ot. 聽日子華神會唔會連網都入唔到 <---- 15萬張飛唔知搶成點

要幫個frd買,入到個網都當贏佐
得罪講句,以前就覺得佢好笑,依家真心笑唔出,睇見佢講野都覺得尷尬
$8 ...
Jacz 發表於 2018-4-23 18:40

880睇talk show真心貴

不過今次有退出光環,d人係咪都搶架啦