返回列表 發帖
四面台定三面台呀?

除左eason,仲有邊個香港歌手可以開26場4面台?
lemontea1069 發表於 2018-4-20 12:16

如果係封咪,應該好多都得喎

小鳳姐好似都試過2x場?
newguy 發表於 2018-4-20 15:50

小鳳姐係紀錄保持者,連開43場

男歌手依家要連開20場以上應該係得學友,Eason,劉華做到
女歌手應該冇乜邊個做到

但如果係好似「子華神」咁開宗明義講到明係封咪,咁應該唔少都開到20場以上

其實真係無次爆, 我好記得有次佢3面台兩邊黑布, 我仲自動upgrade左坐下面 ...
lemontea1069 發表於 2018-4-23 16:30

個次D黑布勁誇張
佢根本開唔到咁多,係夾硬黎

總場數156場
阿王紅館演唱會列表:
1993年1場《狂野之夜演唱會》
1994年10月28日-11月12日16場《狂野誘惑演唱會》
1995年1場《純美純真郭富城演唱會》
1996年7月12-29日18場《最激演唱會》
1997年1場《呼風喚愛演唱會》
1998年10月10日-11月3日25場《百事郭富城一變傾城演唱會》
1999年2場《西九龍愛心無限2重奏慈善演唱會》
2000年28場《百事Live On Stage演唱會》
2001年1場《郭富城好友音樂會》
2002年1場《絕對慈善演唱會》
2004年10月28日-11月2日6場《舞臺寶典演唱會》
2005年5月31日-06月5日6場《舞臺寶典演唱會》
2007年11月16-24日9場《舞林正傳演唱會》
2011年12月18日-2012年1月3日17場《舞臨盛宴演唱會》
2013年3月17-25日9場《舞臨盛宴安可演唱會》
2016年8月-9月 《舞林密碼演唱會》15場
lightupmylight 發表於 2018-4-23 18:04

人地話佢D演唱會唔爆,你貼晒佢既總場數出黎做咩
反ot. 聽日子華神會唔會連網都入唔到

反ot. 聽日子華神會唔會連網都入唔到
lemontea1069 發表於 2018-4-23 18:35

要幫個frd買,入到個網都當贏佐
得罪講句,以前就覺得佢好笑,依家真心笑唔出,睇見佢講野都覺得尷尬
$880睇佢真係唔值囉,斷估佢既製作費點都唔洗普通演唱會咁貴掛?

入唔到

36分入到 實測十分鐘即彈
而家要入過
JayantL 發表於 2018-4-24 09:50

9點到依家都未試過入到

WTF城網server扣咗我兩次錢
點算?
JayantL 發表於 2018-4-24 10:47

查詢熱線 (852) 2314 4228

入唔到,棄已放

26場售罄啦,痴線
Nathan 發表於 2018-4-24 19:14