返回列表 發帖
其實Regen係邊間娛樂公司既人?
之前又見佢係tvb出現 但突然又係viutv拍節目
rfv123 發表於 2018-4-25 16:15

REGEN 自由身

QUI 簽左 耀榮文化 即係同MR嘅ALAN同一間公司
WINKIE 仲係星韜 仲跟緊諸葛紫岐

一定有不和過啦 但而家可能人大左 唔計較以前細個d濕碎野 d訪問睇得出佢地唔係好fd但無不和

我會同佢地做訪問,大家有無咩想問?
星勤 發表於 2018-4-25 14:17

1. 會唔會學S.H.E.咁 組合單飛都可以同時進行 因為始終fans最想聽佢地唱歌多過其他野
2. Suggest下佢地演唱會互唱對方嘅solo歌

3. 演唱會會唔會有d紀念品 CD single 買下比fans紀念下

thank you

不過唔知個RUNDOWN點排好
三個人入面C 同 R的獨唱歌多好多,
仲要係班FANS會識的,
唔唱又唔係,唱又唔係。 ...
stone@stone 發表於 2018-4-29 19:09

咁難得ge機會開HotCha演唱會 應該會唱3個人ge歌多啦 正如twins演唱會都唔會點唱solo歌

歌~我覺得一定唱得晒其實我係想聽佢地三人版本唱Solo 歌
門內門外都想聽... 呢首歌其實好有Story.. ...
釘釘 發表於 2018-4-30 10:37

想聽佢地唱對方嘅solo歌
C唱自己的情歌 R唱BOY W唱形影不離
門外門內整個有戲劇元素嘅表演就正喇

回復  stephybest

齋計歌:

1. 大場面
2. 小野蠻
3. Party Girl
4. 學習期
5. 另一頁
6. 心跳500天 ...
hv8638 發表於 2018-6-4 00:30

幫你加小小
1. 大場面
2. 小野蠻
3. Party Girl
4. 學習期
5. 另一頁
6. 心跳500天 (Regen solo)
7. Regen Dance Solo
8. 給十年後的我 (Regen solo)
9. 咖啡或茶
10. 對我有感覺
11. 不愛也是一種愛
12. 唯一的你
13. 形影不離 (Crystal solo)
14. 最佳男主角 (Crystal solo)
15. 歌莉亞 (Crystal solo)
16. Winkie Dance Medley 玉子+B.O.Y+我不完美 (Winkie solo)
17. 愛如潮水 (Winkie solo)
18. 紅白黑
19. 屈尾十
20. 我要最喜愛的
21. 素顏假期
22. 情愛現代事故 (張智霖合唱)
23. 然後會想起你
24. 你的味道
25. Are You Still My Best Friend

Encore:
26. Vanilla
27. 不要防曬
28. 三個人在途上
29. You Are My Best Friend

講 winkie 果段,regen 講嘅真係好精彩
星勤 發表於 2018-6-4 21:24

好好笑wor 一開頭就係

睇返啲片覺得好正,有啲後悔冇去添……(黎美言真係好想離開咁,Regen死命捉住佢想拖手,佢係都要行走左 ...
stephybest 發表於 2018-6-5 00:31

邊有...黎美言只係好enjoy喺自己同觀眾講byebye Regen想拖佢只係因為想一齊鞠躬

兩個月內準備所有野 仲要黎美言開show前唔喺香港 其實真係超額完成
少少甩漏啦 特別係慢歌 Winkie同Regen都有d位唔記得唱
唱跳女團黎講 hotcha真係冇得輸

Winkie唔喺香港都冇甩跳舞嗰part 其實真心勁
到底佢點解仲有時間排自己solo part舞
不過佢solo part可以唔洗咁hard sell....同埋可以唱多少少自己嘅歌....
佢自己solo歌 3首 成個medley都係每首唱得一段仔.....
同埋佢真係好長氣 講勁多野
唔鍾意佢嘅會覺得佢煩嘅 但其實fans都知佢只係真性情 咁難先可以開Show 當係最後一個show黎做 所以好多感言
同埋3個入面佢跳舞真係比較好 勁有力(特別係大場面)同埋d動作乾淨利落好多

Crystal solo真心好正 最流暢最完整嘅solo真係佢
估唔到佢會唱歌莉亞 以為會唱少女的球鞋
同埋覺得佢唱快歌支咪有問題 勁細聲

Regen講野真係越黎越好笑 將心跳500天mv搬上台真係好正
但成個solo part好散 跟住又跳舞 又唱慢歌 以為佢會唱多少少自己歌

最諗唔明係點解紅白黑要咪咀......

隻小強做乜鬼仲係度單單打打 都成兩年啦喎
hello12324 發表於 2018-6-5 01:19

佢ig 個hashtag Winkie都係口快講錯一句"路係用雙手行出黎"姐 就捉人字虱 好小器 都兩年啦

之後有人上去小強IG寸佢
abcxyz302006 發表於 2018-6-5 01:36

點串法 小強而家封左個post留言

twins跳舞力都冇
兩個加埋都唔夠hotcha事但一個咁有力