返回列表 發帖
四餅有兩組人不和,真係好經典
cathay1996 發表於 2018-4-25 14:58

如果cookies開到都係一個樂壇奇蹟但miki同kary都有家庭,theresa北上發展,stephy想係電影發展再衝影后,都幾難再一齊,同埋最大阻力係不和加不明朗因素(angela)
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

我估最有機會見到佢地合體應該係 CONCERT YY 2
之前光頭Y 話會盡力
放空 發表於 2018-4-25 23:05

幾時講過我淨係知佢講過:「其實仲有一隊如果重組到都好爆,就係 Cookies,坦白講,到家我都冇搵佢哋,係唔敢試,希望 Cookies見到呢段訪問,又願意復合的話,畀個電話我喇!」

其實真係好想睇佢地同台番, 唔想佢地變不和姊妹花
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

回復  風見志郎

好想睇cookies開sho w
黃家正 發表於 2018-4-26 04:32

係啊
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

機會真係唔大,上次Shine有7餅合體已經打盡友情牌,有粒老鼠屎玩嘢。
風見志郎 發表於 2018-4-26 08:57

邊個係老鼠屎
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

無記錯Miki都認當年有份杯theresa

星勤,可唔可以幫手問hotcha,當初話做跳舞歌手,但做做下幾乎只plug慢 ...
joshua 發表於 2018-4-26 15:59

Miki都叫同theresa 熟架啦~miki 同theresa之前係書展都有合照。記得miki訪問個陣講過,變4個個陣3個一齊唔彩theresa,佢一上車就靜晒,但好快比公司察覺到傾番冇事
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

其實HOTCHA都好支持COOKIES GA
當年4塊餅碎(HELENA, ANGELA, ELAINE, GLORIA)開音樂會
WINKIE同仲有唔記得CRYSTAL定REGEN都有去睇

希望HOTCHA今次GOOD SHOW, 唔好再不和啦~
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

我想見9個合體
abcxyz302006 發表於 2018-4-27 01:17

好難, SERENA已經移左民去加拿大
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

係囉竟然仲未跳樓
gooloo 發表於 2018-5-29 23:33

我見到有580賣420, 算唔算跳樓
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

幾感動
希望佢地之後都會合作
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

條小強真係好煩
joshua 發表於 2018-6-5 01:42

越黎越唔中意佢, 佢開到SHOW先講LA, 咁多年都係得苦情人叫多DD人識仲要苦情人都唔叫好紅~
有咁多時間花D無謂心機去單打人,不如攝高個枕頭諗下大計LA做極都唔紅
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?