返回列表 發帖
銷都滯曬
ivanbb 發表於 2018-5-19 01:05

歌迷會消息,一口氣加開13-15號三場,問你驚未,點會滯銷

歌迷會消息,一口氣加開13-15號三場,問你驚未,點會滯銷
乐坛风云 發表於 2018-5-24 01:19

黃牛又要被逼食跳樓霏

黃牛又要被逼食跳樓霏
gooloo 發表於 2018-5-24 12:53

美軒子華賺夠喇,佢地

歐洲坊呈獻阿Sam & 阿Tam Happy Together 演唱會 Part II 金曲速遞 (加場)
日期: 2018/08/13-15
場地名稱: 香港體育館
開售日期: 2018年5月25日 上午10時
共3場,約20 000門票於城市售票網公開發售
* 售票首天每人每次限購票10張

其實紅館一年有幾多晚係俾環球同蛋公司開演唱會
【This is MC】澳門見

lemontea1069 發表於 2018-5-24 17:31

Sam好似唔喺環球咖?佢喺咪自由身咖,舊年話出唔到DVD喺因為太多歌曲嘅版權問題

lemontea1069 發表於 2018-5-24 17:31

譚詠麟其實最主要係藝能 環球個角色係協辦同歌曲版權多啲

黃牛又要被逼食跳樓霏
gooloo 發表於 2018-5-24 12:53

主辦單位已經開始跳樓飛,加場三場嘅280從row 29開始

今日開whatapp有人話派免費飛
兒童有著兒童畏懼
成人都有成人唏噓
年年適應年年老去
而智慧是沈著面對

年年系咁开,早就知会滞销啦,加埋成百几岁,有d fans都祖儿早已入了棺,搵鬼睇咩

救命,幾時又放咗一堆280出黎……睇黎真係好多蟹貨,坐等特價飛

邊度有跳樓飛賣 搵唔到

邊度有跳樓飛賣 搵唔到
HOTMAN 發表於 2018-6-29 13:08

有,但唔系跳得好緊要,可以再等等

瞬間所有場次都變佐少量,又俾咗兜飛佬散飛嗎

580sell320
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

邊度有跳樓飛買

邊度有跳樓飛買
cbacbacba1 發表於 2018-8-3 10:16

Facebook

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

5/8 rundown

1. 冷傲的化妝

2. Look for a Star

3. 心思思

4. 歌迷 (edited by Feelings)

5. 夜半輕私語

6. 情緣巴士站

7. 天邊一隻雁

8. Evergreen Tree

9. Longer

10. 告別樑上燕

11. Blowing in the Wind

12. 跟你做個 Friend

13. 少爺威威

14. 一水隔天涯

15. 紙船

16. 水中花

17. 世事如棋

18. 誰可改變

*Sam Solo*

19. Pretty Woman

20. 瑪莉我好鍾意妳

21. 日本娃娃

22. 十個女仔

*Alan Solo*

23. 牆上的肖像

24. 我沒法相信

25. 再等幾天

26. 永不想你

27. 捕風的漢子 (恩、谷)

28. 風中趕路人 (傑、恩、谷)

29. 夏日寒風 (傑、恩、谷、麟)

*Alan Solo*

30. 雙星情歌

*Sam Solo*

31. 忘不了你

*Alan Solo*

32. (but don’t u know that no one can bethe angel)

33. 午夜皇后

34. 玩出火

*Sam Solo*

35. 印象

36. 是雨是淚

37. 時光倒流

38. What a Wonderful World & 中文版唔知歌名

39. 鐵塔凌雲

40. 愛在深秋 (全場大合唱)

41. 幾許風雨

42. 光輝歲月 (全場大合唱)

43. 珍惜

44. 珍惜的珍惜

*Encore*

45. 有酒今朝醉

46. 暴風女神Lorelei

47. 愛的替身

48. 無情夜冷風

49. 浪子心聲

50. 最佳拍檔

23: 47

其實都幾癲……
兩老加埋唱50首,已經係正常rundown既double

第一晚成三個半鐘 坐到pat pat都興
love wins!

真系好正,可惜第二場cut咗《再等幾天》,好想聽呢首歌

真系好正,可惜第二場cut咗《再等幾天》,好想聽呢首歌
lightupmylight 發表於 2018-8-7 15:49

我睇第6場,呢個位變左~凌晨一吻,呢首都幾滄海遺珠

我睇第6場,呢個位變左~凌晨一吻,呢首都幾滄海遺珠
xbemy1771 發表於 2018-8-12 20:32

alan solo嘅第一part好似每一晚都會轉歌,反而從第二場開始encore嘅rundown冇變