返回列表 發帖

[Jul/2018] 周興哲 22PLUS 2018 亞洲巡迴演唱會全面進化版 香港站

Eric周興哲《TWENTY TWO PLUS》22PLUS
2018 亞洲巡迴演唱會全面進化版 香港站
日期:2018年7月25日(星期三)
時間:晚上 8 時15分
地點:九龍灣國際展貿中心 匯星
票價:港幣$1088 / $888 / $688 / $488 (全座位)

購票詳情
門票將於2018年5月8日(星期二)上午10時,於快達票 (包括快達票票房、D•Park愉景新城、K11 Select及通利琴行) 公開發售。

購票熱線:31 288 288
網上購票:www.hkticketing.com
詳情請洽 Rolemodel Entertainment Group
Sony Music Taiwan 索尼音樂 CPOP
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

$1,088
D飛貴到

鐘意佢D歌,但係聽足一晚應該會幾悶。

周興哲係香港的知名度賣到1088嗎?

我可以話我唔識佢喺邊個嗎?有冇人科普下

唔知有冇跳樓飛呢
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

應該都幾多迷妹既 我就不了
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

有個韓仔樣+兩三首大熱=1088
最平都488,可能已經執到兩張Gin Lee嘅680

拍得住周杰倫同五月天 .....
仲貴過amei, 楊丞琳同A Lin

九展個場咁Cheap都收呢個價 呢個世界係咪就黎淪陷
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

WTF
一直期待緊佢幾時黎搞SHOW⋯
點解可以賣咁費
488 坐山頂有少少買唔落手

有無人知佢上次黎HK搞簽名會多唔多迷妹 LOL
唔多係咪等跳樓飛就得

仲貴過睇紅館..咁又唔響紅館開
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

可能我太耐無聽台灣歌
一個唔識嘅歌手賣到1088真係有啲驚嚇

直接叫大家等跳樓飛

周興哲係香港的知名度賣到1088嗎?
表妹保莉 發表於 2018-5-2 15:06

如果要以佢係香港既知名度訂價 睇怕仲低過美霏啲碟價

直接叫大家等跳樓飛
阿橋 發表於 2018-5-3 22:46

可能跳樓都唔店, 始終香港知名度唔高仲要賣得貴過GIGI既紅館, O左咀
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

可能跳樓都唔店, 始終香港知名度唔高仲要賣得貴過GIGI既紅館, O左咀 ...
oreo 發表於 2018-5-3 23:55

Gigi嗰個都合理價 佢賣得貴過學友 點睇

Gigi嗰個都合理價 佢賣得貴過學友 點睇
royloyloy 發表於 2018-5-4 16:13

我覺得周興哲賣得咁貴反而令場面更冷清, 真正的歌迷未必會花咁多錢去睇~第一個演唱會應該造勢吸納多D歌迷, 而唔係一味抬高身價, 咁樣冇意思反而只會趕客, 或者佢賣到1088咁貴想赫走D黃牛掛同埋好似冇乜宣傳D人都唔係好知佢開SHOW
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

488 688 1088 好似賣得7788